Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ruošiate mišinuką naktį?

QUOTE(VILGRA @ 2007 04 07, 16:23)
mamytes ,bet juk misinuko NEGALIMA sildyti,ji reik padaryti tik tam kartui  4u.gif

yra misinuku,kuriuos galima mirksiukas.gif pvz Semper,ant pakuotes parasyta,kad galima padaryti misinuka saltam virintam vandenyje ir 6-8 val laikyti saldytuve,pries duodant susildyt iki reikiamos temperaturos.Bet as tai visada sviezia dariau,kazkaip ipratau ir nesunku ir patogu buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ledute @ 2007 04 05, 13:17)
na, as nakciai tai pasidarau misinukus 2 kokius, PIENU  kambario temperaturos uzhpilu ir viskas super ishtirpsta, tada kai reikia imetu i shildytuva ir viskas man pashylka per pora min. nematau nieko baisaus ish anksto misinukus pasiruost. beto vaikui tai tikrai jokio skirtumo, vis vien priaugo daugiau nei 1500g. per menesi ir nei beria nei atpila daug nei pilvely skauda smile.gif
cia jau ispindejimas, kuo toliau viskas tobuleja tuo daugiau nesamoniu priraso ant pakuociu biggrin.gif

O kas cia per misinys kad daromas su pienu g.gif
Atsakyti
Turiu i buteliukus prisipylus puse virinto vandens salto,o termose laikau karsta vandeni,tai reikiant ipilu likusia dali akrtso ir sudedu milteliu kieki.Labi greitai tai ivyksta thumbup.gif todel nerekinu vaiko nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 15, 23:40)
Turiu i buteliukus prisipylus puse virinto vandens salto,o termose laikau karsta vandeni,tai reikiant ipilu likusia dali akrtso ir sudedu milteliu kieki.Labi greitai tai ivyksta  thumbup.gif todel nerekinu vaiko nakti  lotuliukas.gif

ir aš taip pirmą mėn. dariau, o paskui mes naktimis miegojom(nors įprotis liko - termosą visada prisipilu) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edelveis @ 2007 04 15, 22:50)
ir aš taip pirmą mėn. dariau, o paskui mes naktimis miegojom(nors įprotis liko - termosą visada prisipilu) biggrin.gif

Tai tau nebevalgo nakti g.gif ech kaip gerai,maniske niekaip negali be valgymo.Jau kisau arbateles,pritriubino arbatos,bet vistiek misinuko paprase ir isgere viska doh.gif tai nezinau ka ir daryt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 04 15, 15:19)
as is anksto neruosiu schmoll.gif .Vistiek prabunda kol pampersa pakeiti.Darau visalaik tam kartui.

gal ne į temą, bet kodėl naktį reikia pampersą pakeisti g.gif blush2.gif
mes keičiamės tik ryte unsure.gif ir ten dar nėra potvynio tai tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejoana @ 2007 04 16, 21:45)
gal ne į temą, bet kodėl naktį reikia pampersą pakeisti g.gif  blush2.gif
mes keičiamės tik ryte unsure.gif  ir ten dar nėra potvynio tai tikrai schmoll.gif

jei nepakeiciu,tai pampersas pilnutelis buna,ir vistele parausta blush2.gif
Atsakyti
O aš prisipilu porą buteliukų virinto vandens ir vieną iš jų įmetu į šildyklę, kurią nustatau ant pirmos padalos, tad vos tik vaikiukas pradeda krebždėt, į šiltą vandenuką supilu mišinuką ir valgom thumbup.gif thumbup.gif O tada antras buteliukas keliauja į šildyklę smile.gif
O pamperso nekeičiu, nes man vaikiukas išsibudina, paskui sunku užmigdyt verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
as pampersa BUTINAI keiciu nakti 4u.gif
Atsakyti
nezinau g.gif ar gerai ,ar blogai,bet auginu du vaikucius ir abu ,kazkur nuo dvieju menesiu nakti nebesikele valgyti, tai dabar galvoju g.gif na bet jei vaikas ramiai miega,tai mano supratimu jis yra sotus ir laimngas mirksiukas.gif ismiegam iki astuntos ryto nuo desimtos vakaro.va taip va pas mus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka @ 2007 04 22, 11:34)
nezinau    g.gif  ar gerai ,ar blogai,bet auginu du vaikucius ir abu ,kazkur nuo dvieju menesiu nakti nebesikele valgyti, tai dabar galvoju  g.gif  na bet jei vaikas ramiai miega,tai mano supratimu jis yra sotus ir laimngas  mirksiukas.gif  ismiegam iki astuntos ryto nuo desimtos vakaro.va taip va pas mus rolleyes.gif

mano pirmoji dukra nuo mėnesio laiko naktimis nebesikeldavo, išmiegodavo nuo 22 iki 7, o dabar antroji keliasi 1 kartą unsure.gif
Atsakyti
is pradziu as keisdavau pampersa savo maziukui naktimis, bet dabar manau, kad tai tik isbudina vaika. o mes naudojam spec. pienuka (jau is karto paruostas) is tetrapaku - tai nakti tik supilu i buteliuka ir trumpam i karsta vandeni. stai pienukas ir paruostas! thumbup.gif
Atsakyti
Turbūt pastebėjo mamytės, kad kuo rečiau vaikiukas atsibunda naktį valgyt, tuo "tuštesnis" pampersas 4u.gif Jeigu mūsų mažius keliasi tik vieną kartą, tai pampersą mums užtenka pakeist ryte 7-8 val.
Atsakyti