QUOTE(lepOŽKA @ 2006 10 18, 12:12)
Maniškiai irgi vandenuko iš pradžių negėrė. Rėkdavo, tipo duok arbatos ar mišinuko. Bet mane taip užkniso naktim keltis, kad kai jau buvo kažkur apie 7 mėn (kiek suprantu tavo mergytė irgi panašaus amžiaus) nusprendžiau išvis naktim nebemaitinti. Pasidėdavau buteliuką virinto vandens, prabunda - prašau vandenuko jei nori. Tai dičkis kokias 3-4 naktis rėkė, reikalavo arbatytės ar mišinuko, mažiulis buvo dar atkaklesnis - gal 10 naktų buvau ne miego nuo rėkimo, net vyrui kantrybė buvo trūkusi ir buvo pasišovęs keltis ir pats mišinuką ruošti
Ir nieko. Atprato. Dar retsykiais atigerdavo vandenuko, o paskui ir to nebereikėjo. Aš siūlyčiau apsišarvuoti kantrybe, ir pabandyti atpratinėti nuo naktinių valgymų. Savaitę gali būti durdomas, bet paskui ir pati pailsėsi ir vaikas ramiau miegos. Juo lab kad 11kg - metų vaiko svoris..
Sėkmės ir kantrybės
Mes irgi bandeme nakti atpratinti nuo valgymo, bet kad kazkaip sunkiai sekesi, visa menesi buvom be miego tiek mes tiek maziukai. Atsikelia, rekia, duodi arbatos isgeria visa buteliuka po valandos vel rekia. Paskui visai issibudina ir tada jau sedek 2 valandas, tai po menesio vel duodu naktim valgyt nes jau baisiai noriu miego.
O labai noreciau kad atprastu, tai nors siek tiek galetumem pamiegoti? O kiek laiko truko kol tavo mazylis atprato valgyti naktim?