Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ruošiate mišinuką naktį?

QUOTE(rutelelt @ 2007 03 28, 19:12)
As visada atsikeliu nakti ir padarau sviezia misinuka,juk del savo vaikelio nesunku.Ir taip ja skriaudziame vaikelius,kad MP nemaitiname ax.gif

as tikrai nesijauciu bloga mama vien delto, kad jis valgo misinuka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2007 03 20, 13:53)
na pasidalinsiu savo patirtim, kas MAN BUVO TIKRU TIKRIAUSIAS ISSIGELBEJIMAS, taigi, nusipirkau pati paprasciausia termosa ir avent dozatoriu (ten telpa 3 misinuku porcijos), is vakaro pasidaydavau vandens truputi siltesnio nei ji valgo,ir nakti man uzimdavo 20 sekundziu paruosti misinuka.SVIEZIA,SKANU IR SUPER GREITA  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

dOZATORIU YRA PIRKTI DAUGUMOJE DIDESNIU VAISTINIU,PATIKEKIT,TIKRAI SUPER DAIKTAS  thumbup.gif  thumbup.gif:
(galetu man aventas pinigus uz reklama moket  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

thumbup.gif mintis,reikes pagalvot apie tai.. As tai visada darau svieziai misinuka,niekada nepasiruosiu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(lepOŽKA @ 2006 10 18, 12:12)
Maniškiai irgi vandenuko iš pradžių negėrė. Rėkdavo, tipo duok arbatos ar mišinuko. Bet mane taip užkniso naktim keltis, kad kai jau buvo kažkur apie 7 mėn (kiek suprantu tavo mergytė irgi panašaus amžiaus) nusprendžiau išvis naktim nebemaitinti. Pasidėdavau buteliuką virinto vandens, prabunda - prašau vandenuko jei nori. Tai dičkis kokias 3-4 naktis rėkė, reikalavo arbatytės ar mišinuko, mažiulis buvo dar atkaklesnis - gal 10 naktų buvau ne miego nuo rėkimo, net vyrui kantrybė buvo trūkusi ir buvo pasišovęs keltis ir pats mišinuką ruošti biggrin.gif Ir nieko. Atprato. Dar retsykiais atigerdavo vandenuko, o paskui ir to nebereikėjo. Aš siūlyčiau apsišarvuoti kantrybe, ir pabandyti atpratinėti nuo naktinių valgymų. Savaitę gali būti durdomas, bet paskui ir pati pailsėsi ir vaikas ramiau miegos. Juo lab kad 11kg - metų vaiko svoris.. biggrin.gif
Sėkmės ir kantrybės

Mes irgi bandeme nakti atpratinti nuo valgymo, bet kad kazkaip sunkiai sekesi, visa menesi buvom be miego tiek mes tiek maziukai. Atsikelia, rekia, duodi arbatos isgeria visa buteliuka po valandos vel rekia. Paskui visai issibudina ir tada jau sedek 2 valandas, tai po menesio vel duodu naktim valgyt nes jau baisiai noriu miego.

O labai noreciau kad atprastu, tai nors siek tiek galetumem pamiegoti? O kiek laiko truko kol tavo mazylis atprato valgyti naktim?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 28, 21:21)
as tikrai nesijauciu bloga mama vien delto, kad jis valgo misinuka  schmoll.gif

As to ir nesakiau,cia tavo zodziai ax.gif
Atsakyti
na, as nakciai tai pasidarau misinukus 2 kokius, pienu kambario temperaturos uzhpilu ir viskas super ishtirpsta, tada kai reikia imetu i shildytuva ir viskas man pashylka per pora min. nematau nieko baisaus ish anksto misinukus pasiruost. beto vaikui tai tikrai jokio skirtumo, vis vien priaugo daugiau nei 1500g. per menesi ir nei beria nei atpila daug nei pilvely skauda smile.gif
cia jau ispindejimas, kuo toliau viskas tobuleja tuo daugiau nesamoniu priraso ant pakuociu biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir iš vakaro pasidarau ir iš pradžių šildydavau, o nuo pusės metukų net nešildau naktį kad neišsibudintu kol šyla. pas mane su a iš vis jokių problemų nėra kas liečia maitinimą ax.gif
Atsakyti
mamytes ,bet juk misinuko NEGALIMA sildyti,ji reik padaryti tik tam kartui 4u.gif
Atsakyti
1.Isipilu silto vandens i termosa.
2. pasistatau prie lovos sudozuotus miltelius ir tuscius buteliukus

Kai vaikas pradeda brazdeti isipilu i buteliuka vandens kiek reikia, miltelius, pakratau ir niam niam smile.gif

skanaus 4u.gif
Atsakyti
Iki menesio tai kiekvienam kartui virdavau sviezu vandenuka ir tasaldydavau... dabar dazniausiai vakare pripilu i termnosa verdancio vandens ir jis iki ryto isbuna siltas. is anksto miinuku neruosiu...kartais neisgerta misinuka panaudoju kosytes gaminimui...
Atsakyti
aš ir į termosą vandens įpiliu ir jokių problemų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morrena @ 2007 04 09, 18:06)
1.Isipilu silto vandens i termosa.
2. pasistatau prie lovos sudozuotus miltelius ir tuscius buteliukus

Kai vaikas pradeda brazdeti isipilu i buteliuka vandens kiek reikia, miltelius, pakratau ir niam niam smile.gif

skanaus  4u.gif

o mes dar patogiau mirksiukas.gif
Chicco termosas su 2 konteineriukais viduje(vanduo atitinkamai pagal misinuko kieki atmatuotas)buteliukai su misinuku paruosti...
paskutini karta 21val valgom ir liulinam
kai jau "buba" neveikia, atsuku konteineriuka su is vakaro pripiltu verdanciu H2O(6val ryte), o siluma iki 11ryto islaiko nuo 22val mirksiukas.gif
nespeju as issibudint o leliukas juolab...ir taip ramiai iki 8ryto knarkiam minimum abu thumbup.gif ...dar 11val ryte vanduo siltas(drungnas)
Atsakyti
as is anksto neruosiu schmoll.gif .Vistiek prabunda kol pampersa pakeiti.Darau visalaik tam kartui.
Atsakyti