Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ruošiate mišinuką naktį?

as tai irgi uzsiverdu virduli pries eidama miegoti vandenuko,o kai mazylis pradeda muistytis tai jau tada as kelias sekundes vandenuka paverdu ir padarau sviezia misinuka, net mziuka snespeja pradeti verkti. as manau kad sviezias maistelis yra geriausia.
Atsakyti
Skaitau jusu visu prisigalvojimu ir net akys raipsta doh.gif parasysiu ir kaip as darau, manau cia tikrai pats paprasciausias ir greiciausias budas. pas dukryte kambary pasiruosiu is vakaro termose reikiamos temperaturos vandens, svariu buteliuku, ir misinuko , kai mergaite pradeda zirsti, man belieka tik ipilt vandenuko ir idet misinuka. Tai trunka gal puse minutes. thumbup.gif
Atsakyti
as darau misinuka svieziai, esu skaiciusi kad vaikuciam dar kolkas jokio skirtumo ar siltas tas maistelis ar ne , nes mes suauge tik sprendziam kas mum labiau patinka karstas maistas ar saltas. tai is vakaro uzvirinu vandeni ir ipylus i buteliuka pasistatau tam vaikiskam termosiuke. jis siltas buna apie 3 val. veliau tik toks drungnas bet mes labai puikiai ji valgome ir toki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 10 18, 10:03)
As darydavau taip:
termose visada turedavau silto virinto vandens, o atskirai puodelyje kambario temperaturos virinto vandens. Kai maziukas pabusdavo, greit sumaisau vandenuka iki reikiamos temperaturos, idedu milteliu ir misinukas paruostas.
Maniskis tai keldavosi tiksliai 6 ryto, tai as budavo  jei anksciau pabusdavau, paruosdavau buteliuka, ir pas save po kaldra siltai palaikydavau  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aha, mes taip pat. o dar ta buteliuka, su saltu reikiamu kiekiu H2O, karstu H2O termose ir misinelio milteliais pasistatydavau prie lovos, kad net kojyciu kelt is lovos nereikia! lotuliukas.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(marezagare @ 2007 03 13, 16:06)
as darau misinuka svieziai, esu skaiciusi kad vaikuciam dar kolkas jokio skirtumo ar siltas tas maistelis ar ne , nes mes suauge tik sprendziam kas mum labiau patinka karstas maistas ar saltas.

na va beda, kad mano mazyle spjauna saltesni misineli, ir cia tikrai rimtas bajeris! doh.gif suvalgo 50ml, kad alki numarintu ir viskas, daugiau nei laso schmoll.gif
Atsakyti
Dar mano vyras išmąstė tokį super palengvinimą ruošiant miltelinius mišinukus (Hipp, Similac ir pan.). Šie mišinukai sunkokai tirpsta, plakant neretai lieka gumuliukų. Kad jų nebūtų, prieš plakant reikia gerai išmaišyti (mes naudojame medinius iešmukus). Išmaišius dar kokį porą sykių paplaki - ir pliurzė be gumuliukų. Laiko sutaupo tikrai daug. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2007 03 14, 21:43)
Dar mano vyras išmąstė tokį super palengvinimą ruošiant miltelinius mišinukus (Hipp, Similac ir pan.). Šie mišinukai sunkokai tirpsta, plakant neretai lieka gumuliukų. Kad jų nebūtų, prieš plakant reikia gerai išmaišyti (mes naudojame medinius iešmukus). Išmaišius dar kokį porą sykių paplaki - ir pliurzė be gumuliukų. Laiko sutaupo tikrai daug.  smile.gif

naudoju hipp misineli, nu bet ne karto nepastebejau jokiu gumuliuku g.gif g.gif
Atsakyti
mes naktimis retai valgom, dazniausiai paryciui, tai visuomet sviezio misinio daromes. o kad lengviau butu, tai termose laikau karsta vandeni (prisisildau kas vakara) - jo mums visai dienai uztenka. o nakti imu karsto vandens ir is virdulio virinto salto, kad greiciau butu. viska sumakaluojam. pasaldom vendeny saltam ir geriam. siaip manoji nereikli temperaturai, tai geria mieliau vesesni vandenuka...

o del mikrobanges manau negerai misini sildyti ten. vandenuka tai taip, bet ne misini.
Atsakyti
Tiktai kiekvieną kartą daryti šviežia.kaip nebijot kad gali surūgti blush2.gif
Atsakyti
Visada ruošiau tik šviežią mišinuką,kad ir penkis kartus per naktį,bet mes jau išaugom iš naktinių valgymų.Man net į galvą nėra atėję,kad pasiruošti gatavą...ir po kie laiko sugirdyti,be to mišinys vertingas tik apie 50 min.nuo paruošimo. ax.gif
Atsakyti
na pasidalinsiu savo patirtim, kas MAN BUVO TIKRU TIKRIAUSIAS ISSIGELBEJIMAS, taigi, nusipirkau pati paprasciausia termosa ir avent dozatoriu (ten telpa 3 misinuku porcijos), is vakaro pasidaydavau vandens truputi siltesnio nei ji valgo,ir nakti man uzimdavo 20 sekundziu paruosti misinuka.SVIEZIA,SKANU IR SUPER GREITA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

dOZATORIU YRA PIRKTI DAUGUMOJE DIDESNIU VAISTINIU,PATIKEKIT,TIKRAI SUPER DAIKTAS thumbup.gif thumbup.gif:
(galetu man aventas pinigus uz reklama moket lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banginiukas: 20 kovo 2007 - 12:55
QUOTE(hereja @ 2007 01 16, 16:34)
Sakykit, o kas nutiks, jei as misinuka sildysiu mikrobangej, nors ant dezutes raso, kad negalima ? g.gif Cia apie Aptamil 1 as smile.gif Ir dar ji reikia atseit paruosus is karto suvartoti, o jei idesiu i saldytuva kokioms 6 val? g.gif
Ar kas nors Aptamil 1 laikot saldytuve ir sildot mikrobangej? unsure.gif

aš taip darau ir nematau jokių pokyčių: nei spalvos, nei skonio schmoll.gif
Paprastai ant visų vaikiškų produktų būna užrašyta, kad negalima šildyti mikrobanginėje, nes maistas šyla netolygiai, ir jei paskui nesumaišai, vaikas gali nusideginti.
Bet kadangi aš po to išplaku, tai nematau jokios problemos...

QUOTE(kedute @ 2007 03 04, 22:14)
as irgi darau misinuka sviezia, uztrunku tai pat kokias max 2 min, is vakaro uzverdu vandens virduli ir palieku , tai kai atsikeliam nakti naktinio pienelio pagert vandenukas vasarosiltis buna tai mums kaip tik , ar kelioms sekundems ijungiu virduli, greit milteliu i bonkute, vendenuko pakratom ir valgom , manau jei pasiruost is vakaro ir sildyt mikrobangei tikrai neka greiciau gaunas

a jūs man dabar paaiškinkit: juk mišinukui užpilti vandens temperatūra turi būti aukštesnė, nei, kai duodi vaikui gerti?? Kaip jums tie milteliai ištirpsta 37 laipsnių temperatūroje? Kalbu apie bet kokį mišinuką? g.gif
Atsakyti
As visada atsikeliu nakti ir padarau sviezia misinuka,juk del savo vaikelio nesunku.Ir taip ja skriaudziame vaikelius,kad MP nemaitiname ax.gif
Atsakyti