Mano kleckas nuo 2men nektim nebevalgo Bet keliasi n kartu per nakti, tai gerti, tai triubeles reikia. As visa laika darydavai musinukus parai. O einant miegoti i arbatini ipildavau minimaliai vandens, kad paskui greitai pasiltu, o kol pasildavao maistelis, pakeisdavau sauskelnes. Nereikejo jokiu termosiuku, ar specialiu aparatu. Aisku, pagalba begaline , bet mes kazkaip sekmingai apsiejom be viso to O arbatele tik HIPPO, nieko kto nepripazysta O vandeni tai tik pamegink duot, gausi i nosi Diena sultis visokias gurksnojam, bet nakti tik arbatele. Jau kaikurios ten tiek ir tesaldintos. Juk galima maziau det, tik del skonio ir trupucio spalvos
Aš darau kaip liauryte Turiu paprastą termosą užsipilo iš vakaro karšto vandens.Tada kitą pasilieku, kad atšaltų.Naktį vaikučiui užsimanius valgyt, iš karšto ir šalto vandens sumaišius pasidarau tinkamą ir dedu mišinuką, suplaku ir valgyt.Labai greitai.Visad šviežias maistelis.
Sveikos mamytės,
as ankščiau naktį keldavausi ir kol keisdavau sauskelnes tėtis paruošdavo mišinuką. Po to mano mylimiausia pradėjo naktimis miegoti, užtekdavo ant kito šonelio paversti. Tai aš pasiruošdavau iš vakaro ir į šaldytuvą šaudavau. O kai ji paborėdavo valgyti apie 6-7 ryte, ištraukiu mišinuką iš šaldytuvo ir įdedu į šildytuvą Avent daiktas. Tai dabar iš vakaro nebesiruošiu, nes pabundu prieš saulytės maitinimą ir pasiruošiu. jei ji miega įdedu į šaldytuvą, jei ne, tai šildau ir valgome. Kol šildau, pakeičiu sauskelnes.
Myliu savo mergaitę labai labai
as ankščiau naktį keldavausi ir kol keisdavau sauskelnes tėtis paruošdavo mišinuką. Po to mano mylimiausia pradėjo naktimis miegoti, užtekdavo ant kito šonelio paversti. Tai aš pasiruošdavau iš vakaro ir į šaldytuvą šaudavau. O kai ji paborėdavo valgyti apie 6-7 ryte, ištraukiu mišinuką iš šaldytuvo ir įdedu į šildytuvą Avent daiktas. Tai dabar iš vakaro nebesiruošiu, nes pabundu prieš saulytės maitinimą ir pasiruošiu. jei ji miega įdedu į šaldytuvą, jei ne, tai šildau ir valgome. Kol šildau, pakeičiu sauskelnes.
Myliu savo mergaitę labai labai
Jetus, perskaiciau tema ir pasijauciau visiska luzere
Kadangi pas mane dvynes, tai ilgiau uztrunku kol nakti pasikeiciam pampersus ir t.t.. Misinius pasidarau is vakaro, sukraunu i saldytuva, o paskui imetu keliolikai sek. i mikrobange Ant misinio raso, kad paruosta saldytuve galima laikyti iki 48val, tai manau 6-8val nieko tokio O kaip del mikrobanges? Labai blogai, kad joje pasildau?
Kadangi pas mane dvynes, tai ilgiau uztrunku kol nakti pasikeiciam pampersus ir t.t.. Misinius pasidarau is vakaro, sukraunu i saldytuva, o paskui imetu keliolikai sek. i mikrobange Ant misinio raso, kad paruosta saldytuve galima laikyti iki 48val, tai manau 6-8val nieko tokio O kaip del mikrobanges? Labai blogai, kad joje pasildau?
QUOTE(hereja @ 2007 01 13, 21:42)
Jetus, perskaiciau tema ir pasijauciau visiska luzere
Nematau aš čia nieko blogo . Jei mišinėlį paruošdavau iš vakaro - šildydavau arba mikrobangėj (bet šildydavau ne karščiausiu rėžimu )arba įstačiusi buteliuką į karštą arbatinuką (dažniau tokiu būdu). Iki šiol nieko blogo nenutiko
Arba iš vakaro užvirindavau vandenį, kad pabudus vaikui galėčiau tik šiek tiek pašildyt. Tada į šiltą vandenį sudėdavau mišinėlį - ir iškart duodavau valgyt. Greita ir šviežia
manoji nuo 2 men pradejo nakti nesikelti valgyti, valgo tik 6 ryte, o uzmiega apie 23 val. bet as visada turiu salto virinto vandens, tada dar uzkaiciu arbatinuka ir is jo ipilu tiek kad butu tinkamas gerti, sudedu miltelius ir viskas, iskarto valgom
Beje ne ant visu misinuku raso kad juos galima laikyti 24 val. kitus reikia iskarto vartoti, o likusi kieki ispilti.
Beje ne ant visu misinuku raso kad juos galima laikyti 24 val. kitus reikia iskarto vartoti, o likusi kieki ispilti.
maniskis valgo NAN, jo negalima ruosti is anksto. visada uzsivirinu vandens is vakaro, tai tik pasildau, sumaisau ir viskas. ilgai neuztrunka.
Sakykit, o kas nutiks, jei as misinuka sildysiu mikrobangej, nors ant dezutes raso, kad negalima ? Cia apie Aptamil 1 as Ir dar ji reikia atseit paruosus is karto suvartoti, o jei idesiu i saldytuva kokioms 6 val?
Ar kas nors Aptamil 1 laikot saldytuve ir sildot mikrobangej?
Ar kas nors Aptamil 1 laikot saldytuve ir sildot mikrobangej?
Męs vartojom Aptamil 1. Pabandyk paragauti šviežai padaryto ir pabuvusio šaldytuve? Ir į spalvą atkreipk dėmesį, pastovėjąs papilkėja. Aš maždauk žinodavau kada mano vaikas naktį kelsis valgyti, tai žadintuvą valanda prieš ušstatydavau, pasidarydavau mišinį ir į šildytuvą, jokių mikrobangų. Jei neturit šildytuvo tai karštam vandenį pašildykit
Kai reikedavo tai darydavau svieziai
mano mažius jau kartą ar du naktį besikelia, tai ne seniau kas dvi val. kai mano pienuko neprivalgydavo kadangi manasis valgo Aptamil AR tai tik šviežiai ruošiamas ir paruoštą turiu palaikyt 7min. paskui maitinti, o jis laukt nenori tai tik termosas karštam vandenukui ir atskirai buteliuke šaltas-kitokio palengvinimo mums nėra, palauksiu iki 8 mėn. ir nustosiu maitint naktim-tik vandenuko jei pabus ir viskas, o jau ir kitą mišinuką manau valgysim