Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na, nesitikėjau, kad šitaip smarkiai vėluosiu su dainos iliustracija. Man pačiai prieš save nesmagu, o ką jau kalbėti apie kitus. blush2.gif Daina man be proto patiko ir pakerėjo, nuo pat pirmų akordų. Nuojauta kužda, kad Say dėka ją gavau. biggrin.gif
Apie nuotrauką, na, nesu dar iki galo ja patenkinta. Ateityje norėčiau padaryti geriau, surasti tai ko man reikia ir padaryti taip kaip matau vaizduotėje, nes šitas kūrinys vertas to.
Žodžiu, gero klausymo ir žiūrėjimo. smile.gif

Philip Glass - A Gentleman's Honour
user posted image

P.s. galima ir kritikuoti. mirksiukas.gif Visada laukiu pasisakymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 27 birželio 2012 - 14:48
Ka, man tai patinka smile.gif prikausto žvilgsnį, norisi panagrinėt. daina labai.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 06 27, 14:47)
Na, nesitikėjau, kad šitaip smarkiai vėluosiu su dainos iliustracija. Man pačiai prieš save nesmagu, o ką jau kalbėti apie kitus.  blush2.gif  Daina man be proto patiko ir pakerėjo, nuo pat pirmų akordų. Nuojauta kužda, kad Say dėka ją gavau. biggrin.gif
Apie nuotrauką, na, nesu dar iki galo ja patenkinta. Ateityje norėčiau padaryti geriau, surasti tai ko man reikia ir padaryti taip kaip matau vaizduotėje, nes šitas kūrinys vertas to.
Žodžiu, gero klausymo ir žiūrėjimo.  smile.gif

Philip Glass - A Gentleman's Honour

P.s. galima ir kritikuoti.  mirksiukas.gif Visada laukiu pasisakymų.

aha, mano muzika biggrin.gif apsikeitėm biggrin.gif

foto kažkuo tinka prie muzikos. melancholiška, bet kartu gaivališka.. fotoje jaučiasi įtampa tokia paslėpta. patiko apdirbimas 4u.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 27 birželio 2012 - 17:45
Gamta patiko, pagauti vaizdai grazus, taciau del apdirbimo negaliu nieko pasakyti.....mazai teismanau. Plasmasiniai veidai ir manpatiktu, jei mokeciau juos tvarkingai padaryti, taciau kol nemoku - pasalinu tik spuogus ir to uztenka. As esu tikra, kad reikia derintis prie kliento, ko jis pageidauja ta ir reikia pateikti. Plastmasi veidus, todel kad dabar tokie laikai...visos mergaites nori buti idealiomis!!!

Papildyta:

Vis dar bandau teisingai iklijuoti nuotraukas....nesuprantu ka ne taip darau....
Nors neatnesiau dar 5ND, bet nebegaliu kenteti................ zadetieji bijunai-pinavijos
flicr http://www.flickr.co...s/74374827@N07/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 27 birželio 2012 - 18:34
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 11:31)
Tiesa pasakius nesuprantu...kaip galima paimt ir "uždėt" kito žmogaus nosį, bruožus...Išvis nesuprantu plasmasinio veido mados...kas ką apgauna// jei moteris ne "tuštukė", nemanau, kad parinasi dėl netobulų bruožų, jei galvoj skylutės, tai gal vertėtų kreiptis pas plastikus, tada fotkintis g.gif

Nu nežinau, aš savęs tuščia nelaikau pėvėzė...o bet tačiau, kai nuotraukoje matosi pagurklis (dėl tam tikros padėties, tarkim juokiantis ir galva kai labiau įtraukta), rinkiai ant pilvo (motinystės džiaugsmai biggrin.gif ) ar dar kokie akį rėžiantys dalykai, mane tai nervina ir man ta foto šūdo verta, nors gali ją būt daręs ir pats aukščiausiasis lotuliukas.gif nes aš sau ten negraži...
ir man tokių dalykų pašalinimas (normalus, ne toks kaip tu rašai - uždėti kitą nosį)... yra tas pats, kas to spuogo pašalinimas...nors aš pvz prisipažįstu, kad esu keliose foto nuplasmasinus per daug...bet šiaip stengiuos to nedaryt...

Ir daug moterų nenori matyt savo figūros trūkumų, nes paprastoje šeimyninėje/vestuvinėje/krikštynų foto vis tik visi žiūri kaip kas atrodė...ir reikia pripažinti tą tiesą...ir jeigu žmogus nori atrodyt gražus, nieko čia smerktino...ir saikingas fotošopinis pagražinimas bent jau mano požiūriu yra toleruotinas... o šiaip fotografuojant reikia ieškoti gražių kampų, nes jei nepagalvojęs pleškinsi, tai nei jokie pagražinimai nepadės...

čia šiaip plati diskusija...kažkas panašaus į "kas yra menas" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 27 birželio 2012 - 18:38
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 27, 19:32)
Vis dar bandau teisingai iklijuoti nuotraukas....nesuprantu ka ne taip darau....
Nors neatnesiau dar 5ND, bet  nebegaliu kenteti................ zadetieji bijunai-pinavijos
flicr  http://www.flickr.co...s/74374827@N07/

nu tu is eiles vardink ka darai, ir gal as tau padesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 27, 19:43)
nu tu is eiles vardink ka darai, ir gal as tau padesiu smile.gif

susikeli nuotraukas i flicr. atsidarineju po viena. spaudziu desini peles klavisa ir issirenku size: Medium 500. Kadangi vel paspaudus desini peles klavisa pas mane nera "copy image lokation", tai as nuoroda nukopijuoju tiesiogiai is laikelio su Ctrl+C, ir iklijuoju cia i IMG laukeli. Tuomet raso, kad nuotraukos pletinys netinkamas!
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 27, 18:37)
Nu nežinau, aš savęs tuščia nelaikau pėvėzė...o bet tačiau, kai

Faktas, kad kiekviena moteris nori savo gražios foto, lygiai taip pat ir aš. Ir nelaikau to tuštumu, tiesiog yra dalykų man nesuprantamų, pvz. mano rankos ties bicepsias biggrin.gif labai didelės nuo sporto jaunystėje, aš jų nemyliu, tačiau jei jau ateičiau į fs "nuogom" rankom( ko žinoma niekada nepadaryčiau) , tikrai neprašyčiau fotografo jas suplonint, turiu pigmentinę dėmę ant veido ( turiu ir pinigų jai panaikinti lazeriu), nedarau to, todėl nenorėčiau, kad fotografas ją nudailintų no mano veido, turiu didelę nosį, tikrai nenorėčiau, kad ją kas mažintų su ps. Ir tikrai paspausčiau ranką fotografui, kuris sugebėtų rasti kampą, vietą, parinkti aprangą, ar bent patarti kaip apsirengti, kad rynkių nesimatytų, kad papai neliptų, ir t.t

Tuštybe laikau tai, kai prašoma esamą vaizdą nudailinti iki oliala pupyčių grožio, neįvertinan nei amžiaus nei gabaritų.
Ir tikrai nenorėjau pasakyti, kad Kristuko modelis tuščias ( nežinau ar ji prašė, neprašė, tą nosytę dailint), kaip tik sakau, kad jei moteris brandi, tikrai neturėtų sukt galvos dėl to.
Aš gavus foto su svetima nosim, nulūisčiau.
Pažiūrėjau visą fs, yra nuotrauka kurioje ta nosytė tikrai nekrenta į akis, reiškiasi įmanoma buvo paieškoti ir daugiau pozų, kad po to nereikėtų taip tūrbint.

Dėl nuplasmasinimo, tai čia tik mano nuomonė, mantai katastrofiškai baisu, tačiaui nereiškia , kad kitam taip pat. Man tik įdomu buvo, ar klientas to prašo, ar čia pačios dailinat savo nuožiūra biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 birželio 2012 - 19:11
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 27, 19:51)
susikeli nuotraukas i flicr. atsidarineju po viena. spaudziu desini peles klavisa ir issirenku size: Medium 500. Kadangi vel paspaudus desini peles klavisa pas mane nera "copy image lokation", tai as nuoroda nukopijuoju tiesiogiai is laikelio su Ctrl+C, ir iklijuoju cia i IMG laukeli. Tuomet raso, kad nuotraukos pletinys netinkamas!

galas turi buti jpg. nuorodos ir lauko virsuje netiks.

o kokie yra pasirinkimai, kai paspaudi desiniu ant foto?

Atsakyti
Ir netingit jūs čia gilintis biggrin.gif

magda, - gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 19:10)
kaip tik sakau, kad jei moteris brandi, tikrai neturėtų sukt galvos dėl to.

Dėl nuplasmasinimo, tai čia tik mano nuomonė, mantai katastrofiškai baisu, tačiaui nereiškia , kad kitam taip pat. Man tik įdomu buvo, ar klientas to prašo, ar čia pačios dailinat savo nuožiūra biggrin.gif .

Bet žinok kaip tik tokios moterys labiausiai kompleksuoja...ar čia mano klientės tokios pasitaikė ar kaip...bet kaip tik jauna, tokia visai nesusitupėjus, tai patenkinta nuotraukom, pozuoja gana laisvai, jaučiasi gerai ir prašymų kažką padailinti nebūna...o kaip tik jau rodos subrendusi moteris...taip pasipila krūvos priekaištų sau pačiai...ir dar kaip taisyklė, kuo moteris labiau prisižiūrėjusi (tai yra, pasitempusi, tvarkinga, gražių plaukų, bruožų beigi figūros - turi kelias vos raukšleles ir kokį didesnį užpakaliuką ar pilvuką) tuoj išberia krūvą savo trūkumų apie save...

to tak...visur saiką reikia jausti...man yra buvę prašymų padaryt va taip... blush2.gif tokį daryt žurnalo viršelio tipo nuplasmasinimą...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 27, 19:42)
to tak...visur saiką reikia jausti...man yra buvę prašymų padaryt va taip... blush2.gif tokį daryt žurnalo viršelio tipo nuplasmasinimą...

Nes Tau tiesiog tai priimtina 4u.gif
Atsakyti