Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Antra diena sėdžiu prie PS, šįkart j/b Jūsų teismui blush2.gif

user posted image

Man gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 18:24)
Fotkinau nestuke. Buvo trecias kartas. Gal kokia replika galima?  smile.gif

Tiesa pasakius nesuprantu...kaip galima paimt ir "uždėt" kito žmogaus nosį, bruožus...Išvis nesuprantu plasmasinio veido mados...kas ką apgauna// jei moteris ne "tuštukė", nemanau, kad parinasi dėl netobulų bruožų, jei galvoj skylutės, tai gal vertėtų kreiptis pas plastikus, tada fotkintis g.gif
Kristina, komentaras ne tik Tavo įdėtai foto, aplamai... IMHO

QUOTE(paluri @ 2012 06 27, 11:01)
Antra diena sėdžiu prie PS, šįkart j/b Jūsų teismui  blush2.gif

Man gražu
  ax.gif

Čia foto jaunikio paieškai...?/ nežinau aš tenykščių papročių, bet jei būčiau vyras, pasiųsčiau iškart tokią nuotaką, nu nafig jei apgaulė nuo pirmos minutės, tai ko laukt toliau biggrin.gif

Suprantu, kai nuimamas spuogas, pašviesinami paakiukai, nuvalomas plaukas koks užkritęs, nu , bet imt ir pakeist žmogų, negi jos to pačios prašo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 birželio 2012 - 11:39
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 17:56)
Nezinau net nuo ko pradet. Ai gal paprastai kaip visada.  biggrin.gif  Labai lievas mano Gift certificate???  blush2.gif

Man tai normalus... ax.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 06 26, 19:12)
senai ką berodžiau. ir šiaip aš Monikos - savo mūzos nepaleidžiu. biggrin.gif

Grazi muza ir grazi nuotrauka... smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 06 27, 09:02)
aj nieko ypatingo, buvau kalnuose, Lenkijoje, prie pat Slovakijos (ir ten apsilankiau). kad ir kaip noreciau juros ir smelio, negaliu as vaziuoti i Turkijas ir t.t., renkuosi kazka less popular, medutis dvasiai. pailsejau nerealiai, daug miegojau, daug valgiau, daug vaikstinejau (be fotiko), grozejausi rytais ir vakarais (nepavyko to deja parodyt fotkese, viso grozio, kuri maciau, nes nemoku as peizazu fotkint..). zodziu labai labai.

nuskenavau juostas. cia du man patike kadrai kokkas tik biggrin.gif

Emocija pirmojoj... thumbup.gif O tai peizazu nebus? As taip laukiau... ax.gif smile.gif

QUOTE(paluri @ 2012 06 27, 11:01)
Antra diena sėdžiu prie PS, šįkart j/b Jūsų teismui  blush2.gif

O ka tu cia dvi dienas tvarkei? blink.gif Man j/b geriau patinka negu spalvota, nes nebesipjauna spalvos ir nebeatitraukia demesio nuo merginos veido. Kita vertus, nebesimato puikiu rudu akiu, gaila. Ir veidas man nuplastmasintas siek tiek atrodo...
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 12:31)
Tiesa pasakius nesuprantu...kaip galima paimt ir "uždėt" kito žmogaus nosį, bruožus...Išvis nesuprantu plasmasinio veido mados...kas ką apgauna// jei moteris ne "tuštukė", nemanau, kad parinasi dėl netobulų bruožų, jei galvoj skylutės, tai gal vertėtų kreiptis pas plastikus, tada fotkintis g.gif
Kristina, komentaras ne tik Tavo įdėtai foto, aplamai... IMHO
Čia foto jaunikio paieškai...?/ nežinau aš tenykščių papročių, bet jei būčiau vyras, pasiųsčiau iškart tokią nuotaką, nu nafig jei apgaulė  nuo pirmos minutės, tai ko laukt toliau biggrin.gif

Suprantu, kai nuimamas spuogas, pašviesinami paakiukai, nuvalomas plaukas koks užkritęs, nu , bet imt ir pakeist žmogų, negi jos to pačios prašo?

nu as kazkaip specialiai palyginau fotkes is jos flickr seniau deta ir sita - nu tai cia nemaciau ultra kazkokio pakeitimo, nu kad zmogus kitas. Man zymiai didesnis pakeitimas siuo konkreciu atveju yra spalvota vs juodai balta, negu ten kazkas su veidu. IMHO
p.s. o plastmasiniu as irgi nemegstu kai rezia aki, nu ir tu jau nenormaliai isryskintu akiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 27 birželio 2012 - 12:15
Erika Erika 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 27, 12:12)
nu as kazkaip specialiai palyginau fotkes is jos flickr seniau deta ir sita - nu tai cia nemaciau ultra kazkokio pakeitimo, nu kad zmogus kitas. Man zymiai didesnis pakeitimas siuo konkreciu atveju yra spalvota vs juodai balta, negu ten kazkas su veidu. IMHO
p.s. o plastmasiniu as irgi nemegstu kai rezia aki, nu ir tu jau nenormaliai isryskintu akiu.

Tu rimtai? Nėštukė be nosies ta pati nėštukė su nosim biggrin.gif Sory tada,senstu matyt, einu akinius papirksiu.
Papildyta:
QUOTE(rG. @ 2012 06 27, 12:13)
Erika Erika  000189.gif

Aš gi ne piktai, visai nepavydžiu, net , kad kažkas moka su ps , o aš ne biggrin.gif
Tiesiog slabna man žiūrėt ir tiek. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 birželio 2012 - 12:21
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 12:18)
Tu rimtai? Nėštukė be nosies ta pati nėštukė su nosim biggrin.gif Sory tada, einu akinius papirksiu.

As maniau, kad robobebras apie paluri nuotrauka kalbejo... tavo komentaro pastarajai as irgi nelabai supratau, kas tau butent uzkliuvo joje? (kad apie apgaule pradejai kalbet) unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 27 birželio 2012 - 12:23
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 12:18)
Aš gi ne piktai, visai nepavydžiu, net , kad kažkas moka su ps , o aš ne biggrin.gif
Tiesiog slabna man žiūrėt ir tiek. 4u.gif

Aš ne apie tai, pasitikrink telefoną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 27, 13:11)

O ka tu cia dvi dienas tvarkei?  blink.gif

gi nesake, kad dvi dienas tvarke sita foto biggrin.gif o kad tik sedi prie PS antra diena, mokosi turbut vis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 06 27, 12:22)
gi nesake, kad dvi dienas tvarke sita foto biggrin.gif o kad tik sedi prie PS antra diena, mokosi turbut vis smile.gif

Aaaa... nu gal smile.gif Nors man tai buna, kad ir dvi dienas viena foto tvarkau (ne istisai, zinoma rolleyes.gif), nes norisi kazka isgauti - bet beveik visada baigiasi tuo, kad eilini karta isitikinu, jog gerai nuotraukai daug tvarkymo nereikia... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 27, 13:25)
Aaaa... nu gal  smile.gif Nors man tai buna, kad ir dvi dienas viena foto tvarkau (ne istisai, zinoma  rolleyes.gif), nes norisi kazka isgauti - bet beveik visada baigiasi tuo, kad eilini karta isitikinu, jog gerai nuotraukai daug tvarkymo nereikia... cool.gif

drinks_cheers.gif
o blogai ir tvarkymas nepades biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgali bandziau peizazus su debesim fotografuoti, atnesu keleta kritikai ax.gif

Jau antra savaite pas mus be galo permainingi orai, debesu kalnai istisai per dangu ritasi, o dangus cia didziulis, i laukus isejus matosi toli toli... man labai grazu, tai bandziau nors kazkiek pagauti to grazumo... (Nors, zinoma, pats grazumas budavo darbo dienom, kai as tik pro masinos langa galedavau i virs lauku plaukiancius debesis zvalgytis - o sestadieni, kaip tycia, dramos danguje gerokai sumazejo... cool.gif)

user posted image

Ar labai nusizaidziau siose dviejose spalvotose? Specialiai rinkausi kontrastingesni varianta, nes man atrode, kad cia lyg ir tinka unsure.gif (Nors siaip nesu tokio stiliaus fane, tiesiog norejosi pabandyti... ax.gif)

user posted image

Ir dar klausimuks - ar sitoje labai kliuva, kad horizontas tiesiai per viduri?

user posted image

Atsakyti