Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 26, 22:48)
Mūsų vieninteliui  4u.gif

aciu, mergikes biggrin.gif
Atsakyti
apie stambesnius modelius...jei moters veidas nera stambus ir foto tuomet ji normaliai atrodo...as esu fotografavusi tokiu moteru...ypatingai sunku fotografuoti, jei nosies forma kazkokia nestandartine doh.gif

o tarp kitko, pagurkli nesunku su clone stamp tool nuimti mirksiukas.gif

robobebro pastebejimas Diceliui labai taiklus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 26, 22:47)
o gal tu nepirk? pinigu sutaupysi smile.gif
Nes is pasakymo atrodo nori imt viska ka tik duoda biggrin.gif

Tai kad visko ir reikia blush2.gif objektyvo, blykstes, krepsio, korteliu... imsiu ne urmu, bet kliente busiu nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 26, 23:06)
Tai kad visko ir reikia  blush2.gif objektyvo, blykstes, krepsio, korteliu... imsiu ne urmu, bet kliente busiu nebloga  smile.gif

http://www.kieskeurig.nl/ olanduose
foto-shop.lt lietuvoj, na vilbru fotohobiu ir t.t. neminesiu
korteles - kilobaitas.lt lyg pigiausiai ant lt buvo
Atsakyti
Klausimas į pirkinių temą smile.gif

Ar yra skirtumas originaliose ir neoriginaliose fotoaparatų baterijose? Kainos skiriasi ženkliai. Būtina/geriau pirkti originalią?
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 06 26, 23:49)
Klausimas į pirkinių temą  smile.gif

Ar yra skirtumas originaliose ir neoriginaliose fotoaparatų baterijose? Kainos skiriasi ženkliai. Būtina/geriau pirkti originalią?

Dazniausiai skupas moka du kartus ax.gif

Aciu robobebrui uz nuorodas.

Katik bandziau PS tvarkyti veidus, nera taip paprasta...o ir "clone stemp" kazkodel neveikia g.gif
Atsakyti
Nevarkit su tais clone stamp'ais.Yra toks liquify.Pagooglinkit arba payoutubinkit.Tik patartina ji saikingai naudot mirksiukas.gif kaip ir visa kita
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2012 06 26, 22:49)
Klausimas į pirkinių temą  smile.gif

ir baterijos laikymas bent jau mano turimos skiriasi ženkliai biggrin.gif antra kart nepirkčiau
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 20:21)
.. nors pagurklį tai jau moku paslėpt, tik labai juokinga būna biggrin.gif

Nu prašom pasidalinti patirtim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 06 27, 08:33)
Nu prašom pasidalinti patirtim  biggrin.gif

tik gyvai smile.gif nepapasakosiu, reik rodyt biggrin.gif bet man rodos daug kas žino tą pratimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 19:05)
Nugi parasai kaip atrodo. Jeigu lieva tai lieva. Nereikia bijot pasakyt.  biggrin.gif

noRMALUS. as kiek maciau, tai dauguma isvis vos ne baltame lape kelis sakinius su savo pavarde parasho ir tiek. o cia spalvotas, toks vasarishkas, manau kad ok. toks simple.
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 19:24)
Fotkinau nestuke. Buvo trecias kartas. Gal kokia replika galima?  smile.gif

ne ne ne ne. placiau bus flickre.
(cia kas tau uzejo jau iki tokio lygio glamurinti?! baaaiiiik smile.gif)
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 26, 22:48)

biggrin.gif kai laukiausi po dvidešimties priaugtų kg toliau nebeskaičiuodavau, batų neapsimaudavau  lotuliukas.gif ot fainas modelis būčiau buvusi

thumbup.gif
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 26, 09:19)
čia tie senieji, tai tikriausiai "Mezzanine" albumas. Man jis pats pats pačiausias. Kitų ir neklausiau, išskyrus "Heligoland" smile.gif

aha, man irgi sis albumas ze best. tik simpathy is senesnio.
QUOTE(gotte @ 2012 06 25, 23:56)
tai kur atostogavai po 5 metu pertraukos? ps, dekui uz sveikinimus.

aj nieko ypatingo, buvau kalnuose, Lenkijoje, prie pat Slovakijos (ir ten apsilankiau). kad ir kaip noreciau juros ir smelio, negaliu as vaziuoti i Turkijas ir t.t., renkuosi kazka less popular, medutis dvasiai. pailsejau nerealiai, daug miegojau, daug valgiau, daug vaikstinejau (be fotiko), grozejausi rytais ir vakarais (nepavyko to deja parodyt fotkese, viso grozio, kuri maciau, nes nemoku as peizazu fotkint..). zodziu labai labai.

nuskenavau juostas. cia du man patike kadrai kokkas tik biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 27, 09:49)
tik gyvai smile.gif nepapasakosiu, reik rodyt biggrin.gif bet man rodos daug kas žino tą pratimą biggrin.gif

pratimą blink.gif (teks rodyt biggrin.gif )
Atsakyti