Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 20:21)

je t'aime, mūz mūz wink.gif p.s. mano skeneris atsigavo, rytoj vešiu juostas wink.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 06 26, 19:12)
senai ką berodžiau.

kaip noreciau va kazkokios tokios fotosesijos...na tokio tipo asmeniniu foto...man labai grazu wub.gif

kristuk, pasiziurek kokiu video kaip pakudint modeli, nuimti pagurkli mirksiukas.gif as esu pora moteru kudinusi nuotraukose, aisku labai saikingai...bet nepamenu zinok tos funkcijos, youtubej ziurejau nemazai tada medziagos, bandziausi. Labiausiai patiko ta, kur ji guli ant zemes, tik rauksle ties krutine kazkaip nesmagiai gula. Kadangi daug blurinai veida, dingo stambios nosies kanturai, tad ji visai smagiai ziurisi...tik vat veido oda kazkokia ni ni ni tiek seseliais.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 26, 20:32)
kaip noreciau va kazkokios tokios fotosesijos...na tokio tipo asmeniniu foto...man labai grazu wub.gif

kristuk, pasiziurek kokiu video kaip pakudint modeli, nuimti pagurkli  mirksiukas.gif as esu pora moteru kudinusi nuotraukose, aisku labai saikingai...bet nepamenu zinok tos funkcijos, youtubej ziurejau nemazai tada medziagos, bandziausi. Labiausiai patiko ta, kur ji guli ant zemes, tik rauksle ties krutine kazkaip nesmagiai gula. Kadangi daug blurinai veida, dingo stambios nosies kanturai, tad ji visai smagiai ziurisi...tik vat veido oda kazkokia ni ni ni tiek seseliais.

Ta rauksle is kart krito i akis, modelis labai nenaturaliai guli, nors pati foto man patinka....simpatiskai atrodo nestuke.....ko nepasakytum apie kitas foto.
As ir nesenai fotkinau nestuke...nuskilo nes mergaite buvo labai figuringa. Dziaugiuosi tuo, kad nuotraukas pavyko padaryti tikrai labai idomias....daug minciu, daug ideju, daug daiktu ir smulkmenu....o ne TIK nufotkinta nestuke! Deja neturiu taises publikuoti nuotraukas schmoll.gif
Atsakyti
Deja ir man teko pagurklį mažinti. Nieko nepadarysi, nes realiai tų pagurklių nelabai matosi.
Atsakyti
je t'aime
faina..

QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 19:21)
je t'aime, mūz mūz wink.gif p.s. mano skeneris atsigavo, rytoj vešiu juostas wink.gif

ir aš žiauriai laukiu rezultato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 26, 20:11)
Deja ir man teko pagurklį mažinti. Nieko nepadarysi, nes realiai tų pagurklių nelabai matosi.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 26, 20:32)

kristuk, pasiziurek kokiu video kaip pakudint modeli, nuimti pagurkli  mirksiukas.gif as esu pora moteru kudinusi nuotraukose, aisku labai saikingai...bet nepamenu zinok tos funkcijos, youtubej ziurejau nemazai tada medziagos, bandziausi. Labiausiai patiko ta, kur ji guli ant zemes, tik rauksle ties krutine kazkaip nesmagiai gula. Kadangi daug blurinai veida, dingo stambios nosies kanturai, tad ji visai smagiai ziurisi...tik vat veido oda kazkokia ni ni ni tiek seseliais.

Oi kiek video esu prisiziurejusi, bet jau ten man aukstasis pilotazas. cool.gif Per sudetinga pasirode. doh.gif
Atsakyti
Robobebrai, pavėluotai su gimtadieniu 4u.gif smile.gif

Kristukai, gera dovanų kortelė - man kaip vartotojai taip atrodo biggrin.gif Gulinti nėštukė - nice smile.gif

Je t'aime, nuostabi mūza wub.gif Labai matyta atrodo, turbūt daugiau nuotraukų esu mačiusi smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino koki puslapi ar foruma kur butu galima isigyti amunicijos (objektyvu, blyksciu ir kt.) ???
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 26, 22:24)
Gal kas zino koki puslapi ar foruma kur butu galima isigyti amunicijos (objektyvu, blyksciu ir kt.) ???

Google daug puslapių meta laugh.gif

Priklauso nuo to ko nori ir ar tai naujas, ar dėvėtas daiktas - internetinės parduotuvės (kainos patikrinimui - eBay, Amazon'as) arba skelbimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 26, 22:24)

o gal tu nepirk? pinigu sutaupysi smile.gif
Nes is pasakymo atrodo nori imt viska ka tik duoda biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų vieninteliui 4u.gif
biggrin.gif kai laukiausi po dvidešimties priaugtų kg toliau nebeskaičiuodavau, batų neapsimaudavau lotuliukas.gif ot fainas modelis būčiau buvusi
Atsakyti