QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 10, 23:01)
O ko kitoms neparasai, kad uzteks v kance kancov ant manes varyt, jei bohu ?
Spesiu ir parasyt ir pafotkint ir dar uogu spejau puse kameros prisaldyt
Spesiu ir parasyt ir pafotkint ir dar uogu spejau puse kameros prisaldyt
tai grazios tos tavo nuotraukos ar negrazios?
Sveiki nelabai radau temos, kurios ieskojau, tai gal paklausiu pas jus
Gal yra besimokanciu fotografuot ir norinciu pasipraktikuot? Musu merginu burys iesko vilniuje tokio fotografo, kad mums tas nelabai brangiai kainuotu, nes mergvakario biudzetas nelabai guminis
gal ka sudomins ar jus turit pazistamu ir galetumet parasyt i AZ
Gal yra besimokanciu fotografuot ir norinciu pasipraktikuot? Musu merginu burys iesko vilniuje tokio fotografo, kad mums tas nelabai brangiai kainuotu, nes mergvakario biudzetas nelabai guminis
gal ka sudomins ar jus turit pazistamu ir galetumet parasyt i AZ
QUOTE(Maggie @ 2012 07 10, 23:07)
tavo auto patiko, kaip visad. Grazi moteris esi, labai
Tai sakot ėdaties?
Man tai patink
Dalyja, kada tu pas tėvus būsi? mažu jūsų projektui "viena kitą" pasidarytume, a? visai norėčiau kokios savo fotkės
Ilgesniam laikui būsiu rugpjūtį ties viduriuku kažkur. Aš turiu tave omeny ir planuoju tyliiai tave aplankyt
Man tai patink
QUOTE(inc @ 2012 07 10, 11:40)
Dalyja, kada tu pas tėvus būsi? mažu jūsų projektui "viena kitą" pasidarytume, a? visai norėčiau kokios savo fotkės
Ilgesniam laikui būsiu rugpjūtį ties viduriuku kažkur. Aš turiu tave omeny ir planuoju tyliiai tave aplankyt
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 10, 21:12)
Nu bent Tomą Sojerį. Manau, nepakenks. Bet yra ir geresnių - Tavo bibliotekos bibliotekininkė tau padės!
Papildyta:
Kviečiu visus prisijungti
As su klausimu apie PS, kad ir koks kvailas jis pasirodys..
Dedant Sharpa, ar yra kazkokios ribos, kaip neperspausti..Kokie turetu buti nustatymai?
Ar tai priklauso nuo kiekvienos nuotraukos (vienai vienaip, kitai kitaip)?
Kai persarpinta, nuotraukose skiriu (jei smarkiai)... bet kur ta riba is technines puses (skaiciai, jei tokie yra), tai kazkaip nezinau...
Koki amount, koki radius reiktu pasirinkti?
Ir ka duoda tie pasirinkimai "remove: Lens blur, gaussian blur ir motion blur..
Dedant Sharpa, ar yra kazkokios ribos, kaip neperspausti..Kokie turetu buti nustatymai?
Ar tai priklauso nuo kiekvienos nuotraukos (vienai vienaip, kitai kitaip)?
Kai persarpinta, nuotraukose skiriu (jei smarkiai)... bet kur ta riba is technines puses (skaiciai, jei tokie yra), tai kazkaip nezinau...
Koki amount, koki radius reiktu pasirinkti?
Ir ka duoda tie pasirinkimai "remove: Lens blur, gaussian blur ir motion blur..
QUOTE(erikamaja @ 2012 07 10, 22:30)
sėdėjau sėdėjau ir vistiek nesumąsčiau, kodėl blondinės pieną parduotuvėje geria.
Labas rytas,
pristatau savo ND 1.
pristatau savo ND 1.
QUOTE(Yvette @ 2012 07 11, 07:24)
sėdėjau sėdėjau ir vistiek nesumąsčiau, kodėl blondinės pieną parduotuvėje geria.
haha as irgi puse vakaro galvojau, taip ir nesumasciau