Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2012 07 10, 20:46)
4u.gif

Seniausiai besirodziau. Ka manot?

Sunku komentuoti, nes nieko ipatingo, bet manyciau mergaitei turetu patikti. Pirmojoje anele atrodo lyg butu be kaklo, kazkaip lb susiguzusi. O paskutiniojoje man truksta "puokstes" virsunes, nes dabar atrodo kad laiko kruva zoliu, o ten galbuk ispudingi vilgdalgiai...
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 07 10, 20:46)
4u.gif

kaip koliazai man nelabai ziurisi, jie nei labai geri, nei labai blogi.
pirmajame mergina buciau "ismovus" is batu biggrin.gif labai norisi basu peduciu rolleyes.gif

del antrojo sutinku su issakyta nuomone, ir dar sis tas, jei darai koliaza, daryk vienodus tarpus nuo sonu,ir paciu nuotrauku formatai turetu buti vienodi, ta prasme, sutapti abieju nuotrauku virsus ir apacia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 07 10, 22:40)

del antrojo sutinku su issakyta nuomone, ir dar sis tas, jei darai koliaza, daryk vienodus tarpus nuo sonu,ir paciu nuotrauku formatai turetu buti vienodi, ta prasme, sutapti abieju nuotrauku virsus ir apacia rolleyes.gif

Dekui

Ta prasme abi foto turi buti vienodo dydzio rolleyes.gif O isimciu negali buti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 10, 10:10)
tipo, ne todėl. jei kyla tokie klausimai, aš nesuprantu, ką Tu fotokursuose veikei ir kaip Tu laviniesi.

Tu ir išpeikei. ne tuo, kad parašei, jog kitos foto ne Tavo skonio, o kad kitame poste šaipeisi, rašei, kad tipo reik merginą pasodint į krėslą, liept liūdnai į tolį žiūrėt ir jau bus gerai? Tau iki tokio lygio, kai galėsi merginas liūdnai fotkint biggrin.gif dar mėnulį ap..., tai pradėk rūpintis tualetiniu, jei nori nors ko išmokt.. 4u.gif
va va, tokios knygos tai pačios baisiausios ir žalingiausios.. pačioje pradžioje gal dar nieko, bet jei stringi ties jomis, tai bėda bėda, paskui kaip Tu ginčijasi iki pamėlynavimo, kad nustatymai geri, ir taškas, ir įrodyk tu jai, kad estetinė pusė yra ne menkesnė, o gal net svarbesnė negu techniniai parametrai. mesk Tu šitą knygą šalin, ir susipažink su nuostabiu fotografijos pasauliu. ir nerekomenduosiu, kaip, pati ieškok. nes šimtus kartų sdakyta šioje temoje - eikit į parodas, naršykit internete, skaitykit str., knygas (ne fotografines biggrin.gif) ir pan., t.y. bendrasis meninis ir apskritai išprusimas sukuria tam tikras sąlygas, tinkamas kūrybai. pirmyn smile.gif
Tavo bėda, kad Tu kaip argumentą į kritiką atsakai  citatomis iš fotokursų, fotoknygų ir apdirbimo programų.  doh.gif bet nematai akimis, neklausai ausimis ir neturi kol kas va to pajautimo, kurį turėdama dėtum skersą ant knygų, kurųs ir photoscape biggrin.gif
jei JI papokštavo, gal TU nebepokštauk, ką? Nes prisipažinsiu atvirai - kankini savo nuotraukomis  doh.gif biggrin.gif ir tai nebėra juokinga.

hau. nė pusryčių nepaėdus parašiau smile.gif doh.gif
Ka, pritariu.  jai reikia kartoti ND. ir privaloma su ESTETIKOS elementu, kad ir kiek žvengiama čia periodiškai iš šio reikalavimo.

Jo, kulturingai nemoki parasyt, kaip visada cool.gif, tai man menuli reiks apsikt kol ka nufotkinsiu tai dar, nu slykstu.... Bet esi kas esi...

Nieks nesisaipe is skrybeliu ar kreslo, ne taip supratai, man tikrai patinka ir kreslai ir skrybeles!

Ir kur as gincyjaus iki pamelynavimo, kad nustatymai geri blink.gif ???

Kur as i kritika atsakau citatomis is kursu ar knygu blink.gif ???

Ir niekaip nesuprantu kodel blogai skaityt knygas apie fotografavima unsure.gif ?
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 07 10, 14:28)
Siulau tada pirmadieni 16 vakare. Ar tiktu?

O jei antradieni blush2.gif ? As pirmadieni is Vilniaus grisiu nezinau net kada...

rG, nugi pasakyk apie kokias cia knygas snekat (ne fotografu) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 10 liepos 2012 - 21:09
QUOTE(neiste @ 2012 07 10, 21:56)
Dekui

Ta prasme abi foto turi buti vienodo dydzio rolleyes.gif O isimciu negali buti? smile.gif

na gal ir gali buti, bet turi buti pateikta taip,kaip to skirtumo net nepastebetum smile.gifo dabar tai labai krenta i akis
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 10, 21:12)
Jo, kulturingai nemoki parasyt, kaip visada cool.gif, tai man menuli reiks apsikt kol ka nufotkinsiu tai dar, nu slykstu.... Bet esi kas esi...

Kažkaip nujaučiu kur Tailande Tave rasčiau biggrin.gif
Rytine Kava, daryk kaip blondinės daro, įkvėpk, iškvėpk, užsirašyk, kad įkvėpt iškvėpt po to vėl reikia. Tada pagalvok ( nu čia jau sunkiau) ,,,ai tiek to -negalvok. Pirmyn!!!
Jaučiu, kad su savo kiekta kakta sukelsi revoliuciją fotografijos istorijoj.
Ir mes melsimės Tavo fotkėm.

P.s esu visiška blondė, pieną geriu parduotuvėje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 10 liepos 2012 - 21:31
QUOTE(Beponika @ 2012 07 10, 12:25)
Sveiki, tyliai paskaitau jus, bet labai jau retai kazka parasau.
Noreciau parodyti viena nuotraukele ir suzinoti ka apie ja manote? 

Tamsoka, bet i seimos albuma tiks. Arba dar su nuotraukos apdirbimu bandyk zaist mirksiukas.gif
QUOTE(rG. @ 2012 07 10, 12:43)

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 10, 12:50)
gražu.. tik toks kadravimas abiejose užkliuvo.. pirmojoj tas laivas taip sucentruotas- nesižiūri , o antrojoj per daug to nieko nesakančio dangaus.. IMHO smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 07 10, 12:51)
chiquitka -> pirmoji cool, tik kirpčiau kairės ir viršaus

QUOTE(Jurzole @ 2012 07 10, 13:10)
Tavo nuotraukos graziai ziurisi, ypac antroji. Pataisius kadravima, kaip Svajone patare, visai cool butu.

Smagu, kad ne tik man grazu smile.gif O del kadravimo tai visaip tas nuotraukas karpiau, ziurejau, kol galva neapsisuko, nes apsisprest taip ir nepavyko doh.gif Smagu, kad yra kas draugiskai pataria kaip butu geriau. Sia visom po baliona 4u.gif smile.gif
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 10, 13:15)
*na klausyk, atvažiuoji čia prie jūros ir iškart tokius grožius padarai 
**diena man tiktų  mirksiukas.gif
***Aš priešingai, nieko nekirpčiau, man norėtųsi kaip tik dar plačiau smile.gif kaip visiems skirtingai smile.gif

*parodyciau kita kruva nuotrauku ta diena darytu, taip negalvotum biggrin.gif
**Good! Bus dar prisijungianciu?
***Visi skirtingai matom ir faina, kad kartais kitu nuomone privercia susimastyt ir pazvelgt kitaip thumbup.gif
PS vyksta klaipedoj fotografijos paroda. Zadu varyt ryt poryt, gal nori prisijungt? Ten ir susipazintumem smile.gif
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 10, 15:48)
O man peizaziukai superiniai...pati noreciau su islaikymu pazaisti...tik laiko stoka....laivelis centre tikrai nesiziuri.
Papildyta:
Skaitydama tema vis randu po sakini - prasamciuju nuotrauku.

Svojone viska tau taip gerai susake, kad nebeturiu ka ir pridurti mirksiukas.gif
QUOTE(neiste @ 2012 07 10, 18:46)

Kaip koliazai nilabai. Atskirai patiko pirma- tokia paprasta, bet miela, ir trecia, bet noretusiu placiau, pamatyt ta ispudinga zaliaja puokste 4u.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 07 10, 20:30)
Kažkaip nujaučiu kur Tailande Tave rasčiau biggrin.gif
Rytine Kava, daryk kaip blondinės daro, įkvėpk, iškvėpk, užsirašyk, kad įkvėpt iškvėpt po to vėl reikia. Tada pagalvok ( nu čia jau sunkiau) ,,,ai tiek to -negalvok. Pirmyn!!!
Jaučiu, kad su savo kiekta kakta sukelsi revoliuciją fotografijos istorijoj.
Ir mes melsimės Tavo fotkėm.
P.s esu visiška blondė, pieną geriu parduotuvėje

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 10 liepos 2012 - 21:37
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 10, 22:12)
Jo, kulturingai nemoki parasyt, kaip visada cool.gif, tai man menuli reiks apsikt kol ka nufotkinsiu tai dar, nu slykstu.... Bet esi kas esi..

UZTEKS. v kance kancov.

ok?

geriau eik pafotografuot uzuot cia rasinedama, tikrai daugiau laimesi (as neironizuoju). kad ir dangu koki, parodyk veliau, kaip kaitaliojai diafragma, ishlaikymus, ka idomaus pastebejai, suzinojai. jei bohu.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 10, 22:44)
UZTEKS. v kance kancov.

ok?

geriau eik pafotografuot uzuot cia rasinedama, tikrai daugiau laimesi (as neironizuoju). kad ir dangu koki, parodyk veliau, kaip kaitaliojai diafragma, ishlaikymus, ka idomaus pastebejai, suzinojai. jei bohu.

O ko kitoms neparasai, kad uzteks v kance kancov ant manes varyt, jei bohu ?

Spesiu ir parasyt ir pafotkint ir dar uogu spejau puse kameros prisaldyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 10, 23:01)
Spesiu ir parasyt ir pafotkint ir dar uogu spejau puse kameros prisaldyt  lotuliukas.gif

tu baisiai ideali. bet tu ta zinai
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 10, 22:44)
UZTEKS. v kance kancov.

drinks_cheers.gif

Nusileiskite kas nors... doh.gif sitas "karas" neturi prasmes 4u.gif

Is Neistes ikeltu man graziausia nuotrauka, kur mergina ramunes laiko
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 10, 23:02)
tu baisiai ideali. bet tu ta zinai

Kabutes pamirsai parasyt, isreiksdama savo minti.

QUOTE(Whatever? @ 2012 07 10, 23:03)
drinks_cheers.gif

Nusileiskite kas nors... doh.gif sitas "karas" neturi prasmes  4u.gif

Nei joks cia ne karas. Gavau malku uz leta mokymasi ir tiek biggrin.gif
Viskas, einu dangaus fotkint biggrin.gif
Atsakyti