Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 07 10, 13:28)
Jurzole, geru atostogu, lauksim vaizdu  4u.gif

Pazaidimai su ilgu islaikymu:

Aciu! 4u.gif Vaizdu turetu buti siek tiek, nes fotika ir zygiuose tampausi, negaliu kitaip smile.gif

Tavo nuotraukos graziai ziurisi, ypac antroji. Pataisius kadravima, kaip Svajone patare, visai cool butu.

QUOTE(noisy-B @ 2012 07 10, 13:51)
Jurzole -> Kaip tais ne per dažnai atostogauji?  lotuliukas.gif  ba, net pavyduliukssss man jau lenda, tokios dovonos, tokios kelionės ir vien atostogos ;D arba man taip tik pasirodė smile.gif

Pasirode biggrin.gif Atostogos trumpos, tik savaite, ir daugiau turbut nebus iki Kaledu. Dziaugiuosi, kad istrukau, o dar i kalnus - netiketas ir puikus bonusas bigsmile.gif Nors siandien lyja... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 07 10, 14:28)
4u:

na klausyk, atvažiuoji čia prie jūros ir iškart tokius grožius padarai doh.gif

diena man tiktų mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš priešingai, nieko nekirpčiau, man norėtųsi kaip tik dar plačiau smile.gif kaip visiems skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beponika @ 2012 07 10, 13:25)
Sveiki, tyliai paskaitau jus, bet labai jau retai kazka parasau.

Noreciau parodyti viena nuotraukele ir suzinoti ka apie ja manote?  g.gif

nieko stebuklingo, bet padribėjus su ja galima būtų žiūrėti. versčiau į jb, kadruoti bandyčiau kitaip. vos šviesinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 liepos 2012 - 14:36
QUOTE(chiquitka @ 2012 07 10, 14:28)

O man peizaziukai superiniai...pati noreciau su islaikymu pazaisti...tik laiko stoka....laivelis centre tikrai nesiziuri.
Papildyta:
Skaitydama tema vis randu po sakini - prasamciuju nuotrauku smile.gif Kaip tik turiu svieziai iskepta vasariska, skanu ir saldu koliaziuka... komentarai ypac laikiami!

user posted image
Atsakyti
Labukas 4u.gif Gryžau iš Preilos. Bandžiau pafotografuoti... šnipštas gavos.i Bet atostogos dėl to netapo blogesnės, ot biggrin.gif
Su dviratuku buvau Nidoj, Pervalkoj, Juodkrantėj...tai va pastarojoj svečius TAIP pasitinka lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 10 liepos 2012 - 17:04
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 10, 16:48)
Skaitydama tema vis randu po sakini - prasamciuju nuotrauku smile.gif  Kaip tik turiu svieziai iskepta vasariska, skanu ir saldu koliaziuka... komentarai ypac laikiami!

tas medinis stalas netinka koliažui, nesiderina nei prie vienos nutraukos smile.gif reikėjo manau tas braškės tiesiog ant žolės fotografuoti, ir nesudėti jų taip pėdantiškai tvarkingai..
kur vaikas braškes laiko rankose, tai geriau į delniuką duočiau vieną, dvi braškes, kad ištiestuose delniukuose jas laikytų, ir su siauresne ryškumo zona sužaisčiau, kad antras planas "išsiplautų".. kur jau vaikelis visu planu nufotografuotas, tai na rakursas tai jau labai ne koks.. reikėjo iš žymiai žemiau fotografuoti, arba jei jau nori tokio rakurso, tai gal tada bent žvilgsnis kažkur į obj pusę turėtų būti, tada toks rakursas kažkiek pasiteisintų- gal žvilgsnis gražus, riestos blakstienos ir pan smile.gif neaišku kas akcentuota šioj nuotraukoj.. visos trys nuotraukos - šiaip sau, todėl koliažas gavosi neypatingas IMHO ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 10 liepos 2012 - 16:59
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 10, 17:58)
tas medinis stalas netinka koliažui, nesiderina nei prie vienos nutraukos smile.gif reikėjo manau tas braškės tiesiog ant žolės fotografuoti, ir nesudėti jų taip pėdantiškai tvarkingai..
kur vaikas braškes laiko rankose, tai geriau į delniuką duočiau vieną, dvi braškes, kad ištiestuose delniukuose jas laikytų, ir su siauresne ryškumo zona sužaisčiau, kad antras planas "išsiplautų".. kur jau vaikelis visu planu nufotografuotas, tai na rakursas tai jau labai ne koks.. reikėjo iš žymiai žemiau fotografuoti, arba jei jau nori tokio rakurso, tai gal tada bent žvilgsnis kažkur į obj pusę turėtų būti, tada toks rakursas kažkiek pasiteisintų- gal žvilgsnis gražus, riestos blakstienos ir pan smile.gif neaišku kas akcentuota šioj nuotraukoj.. visos trys nuotraukos - šiaip sau, todėl koliažas gavosi neypatingas IMHO ...

Va cia tai liuks pastabos, visas susidejau i galva...is kart pradejo knibzdeti mintys kitoms fotografijoms.
Kad jis laikytu braskes delniukei tai cia tas pats kaip man i menuli nuskristi, sitas vaikas nebuna ramiai ne dvieju sekunciu. Pagauti zvilgsnio taip pat nepavyko, nes buvo uzsiemes braskiu valgymu. Poroje nuotrauku kuriose uzfiksavau zvelgianti i virsu neipac pavyko graziai sufokusuoti, tad manau geriau nuleistom akytem nei su klaikiu fokusu!
Papildyta:
QUOTE(smalsi_ @ 2012 07 10, 17:53)
...tai va pastarojoj svečius TAIP pasitinka  lotuliukas.gif

Kas cia per subinaiciu demonstravimas??? lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif be kompleksu jos...
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 10, 17:13)
Va cia tai liuks pastabos, visas susidejau i galva...is kart pradejo knibzdeti mintys kitoms fotografijoms.
Kad jis laikytu braskes delniukei tai cia tas pats kaip man i menuli nuskristi, sitas vaikas nebuna ramiai ne dvieju sekunciu. Pagauti zvilgsnio taip pat nepavyko, nes buvo uzsiemes braskiu valgymu. Poroje nuotrauku kuriose uzfiksavau zvelgianti i virsu neipac pavyko graziai sufokusuoti, tad manau geriau nuleistom akytem nei su klaikiu fokusu!

bet žiūrovas visada vertina tik rezultatą, kokios buvo fotografavimo sąlygos - niekam neįdomu biggrin.gif apsoliučiai nėra nei vieno žanro fotografijoje, nei vieno objekto kurį būtų lengva nufotografuoti smile.gif visur savi niuansai, ir reikia stengtis mokėti fotografuojant su iškilusiais sunkumais susitvarkyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 10, 17:15)
Kas cia per subinaiciu demonstravimas???  lotuliukas.gif  blink.gif  lotuliukas.gif be kompleksu jos...

Po pusvalandžio fotografavimo aš jas tenorėjau vienu žodžiu pavadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 10, 18:16)

Del sito nesigincyjama... tik ne visada viskas priklauso nuo musu. Bet stengtis verta....nes pavyke kadrai glosto sirdi!
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 10, 17:33)
Del sito nesigincyjama... tik ne visada viskas priklauso nuo musu. Bet stengtis verta....nes pavyke kadrai glosto sirdi!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif

Seniausiai besirodziau. Ka manot?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 10 liepos 2012 - 19:48