Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ka, Maggie, jūs nekreipkit dėmesio, kad man tokios foto nepatinka. Nemoku į jas tiesiog kaip į fotografijas žiūrėti atsiribojant nuo to, kad nufotografuota tai, kas man žiauriai nepatinka. Nu nemyliu aš jų, kaip ir visų kitų gražiausių vabzdžių, šliužų, roplių foto, lai būna jos kitiems gražios, aš tokių nenoriu matyti. Tai vat, pagal tai ir komentaras
Mano fobijos atsiskleis tuojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 liepos 2012 - 10:52
,
QUOTE(Maggie @ 2012 07 10, 09:50)
Jurzole, cia keleta juostiniu vaizdu is atostogu, nezinau ar man pavyko parodyti visa grozi

Flickre jau maciau smile.gif Man toji su medziu tokia idomesne, o kitos tai ne, peizazai prisiminimui, ir tiek. Sviesos nera, kazko idomesnio kadre irgi ne, kad aki patrauktu, ir zalia spalva man tokia keistoka, netikra... g.gif

Isvis nezinau, gal ne taip vertinu, bet kai as dedavau cia peizazus, tai man daznai sakydavo, kad nuobodu, nekabina... tai va to kazko kabinancio ir norisi, o nerandu... ax.gif

Man atostogos bigsmile.gif Per keturias dienas apturejau tris fantastiskus kalnu zygius ir esu visisko kaifo busenoje thumbup.gif Sianden poilsio diena, chebra vis dar nenori keltis, o as sedziu balkone, narsau interneta ir fotografuoju virs kalnu kabancius debesis... geras daiktas tos atostogos smile.gif
Atsakyti
Erika, 4u.gif pašviesk kada nors skype
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2012 07 10, 11:49)
Labutis,
gal galite atsakyti, man i klausima su Canon eos 600d 18-55mm. kokia imanoma maziausia diafragma?  blush2.gif Aciu  4u.gif

o kas yra maziausia diafragma? Placiausia? Tada 5mm prie 18mm ir 10mm prie 55mm. O kode klausi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 10, 10:18)
Aš tai netikiu, kad čia ji rimtai biggrin.gif O jūs čia draskotės biggrin.gif

Jauciu, kad niekas cia nesidrasko, apskritai biggrin.gif Tik idomu, ar ji cia bajeruoja vis, ar istikruju ax.gif

labas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 07 10, 10:49)
Ant objektyvo raso:)

4u.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 07 10, 10:59)
o kas yra maziausia diafragma? Placiausia? Tada 5mm prie 18mm ir 10mm prie 55mm. O kode klausi? smile.gif

na taip iseina, kad plauciausia blush2.gif, atliekant namu darbus, rasoma , kad didinam, mazinam diafragma smile.gif Tad iskilo klausimas, kiek galiu savajam foto sumazinti ta diafragmos verte. blush2.gif

p.s. kai paveikslavau vaikus ir meginau fotika, buvau lyg sumazinusi diafragma iki 4, vakar bandziau, nebemazeja (4.5) lotuliukas.gif blush2.gif ant Av rezimo ir siaip Ca rezime , nevisad pavyksta / nesispaudzia isblukinimo ar paryskimo nustatymas. Kyla minciu, kad fotikas ..., todel ir klausiu, kiek imanoma siam modeliui sumazinti ta diafragmos verte. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2012 07 10, 12:41)

kiek pamenu, kad prizoominus neleidzia tada f keisti, o tu nezoomink isvis, zoomink kojom ir ziurek koki f leidzia padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2012 07 10, 11:41)
4u.gif
na taip iseina, kad plauciausia  blush2.gif, atliekant namu darbus, rasoma , kad didinam, mazinam diafragma  smile.gif Tad iskilo klausimas, kiek galiu savajam foto sumazinti ta diafragmos verte.  blush2.gif

p.s. kai paveikslavau vaikus ir meginau fotika, buvau lyg sumazinusi diafragma iki 4, vakar bandziau, nebemazeja (4.5) lotuliukas.gif  blush2.gif ant Av rezimo ir siaip Ca rezime , nevisad pavyksta / nesispaudzia isblukinimo ar paryskimo nustatymas. Kyla minciu, kad fotikas ..., todel ir klausiu, kiek imanoma siam modeliui sumazinti ta diafragmos verte.  blush2.gif

Fotikas tai geras:)Net labai:)
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2012 07 10, 12:41)
4u.gif
na taip iseina, kad plauciausia  blush2.gif, atliekant namu darbus, rasoma , kad didinam, mazinam diafragma  smile.gif Tad iskilo klausimas, kiek galiu savajam foto sumazinti ta diafragmos verte.  blush2.gif

p.s. kai paveikslavau vaikus ir meginau fotika, buvau lyg sumazinusi diafragma iki 4, vakar bandziau, nebemazeja (4.5) lotuliukas.gif  blush2.gif ant Av rezimo ir siaip Ca rezime , nevisad pavyksta / nesispaudzia isblukinimo ar paryskimo nustatymas. Kyla minciu, kad fotikas ..., todel ir klausiu, kiek imanoma siam modeliui sumazinti ta diafragmos verte.  blush2.gif

kintama diafragma ant zumo reiskia, kad 3.5 turi prie 18mm, zuminant vis dideja, ir prie 55mm pasiekia minimum 5.6.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 10, 11:44)
kiek pamenu, kad prizoominus neleidzia tada f keisti, o tu nezoomink isvis, zoomink kojom ir ziurek koki f leidzia padaryti  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 07 10, 11:47)
Fotikas tai geras:)Net labai:)

4u.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 07 10, 11:49)
kintama diafragma ant zumo reiskia, kad 3.5 turi prie 18mm, zuminant vis dideja, ir prie 55mm pasiekia minimum 5.6.

4u.gif
Atsakyti
Nu idekit fotkiu akis paganyt ax.gif
pons bebrai, jus isvis nieko niekad beveik nerodot g.gif netvarka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 10, 13:50)
Nu idekit fotkiu akis paganyt  ax.gif
pons bebrai, jus isvis nieko niekad beveik nerodot  g.gif  netvarka biggrin.gif

"All I shoot is bad" arba "Dammit, i suck" smile.gif nes HDR hole neturejau, ir manau neturesiu biggrin.gif
Atsakyti