QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 09, 10:10)
Vat visokie nustatymai ir apdirbimai mane labiausiai ir neramina
Papildyta:
Lavintis tai zinoma lavinsiuos, o cia tik pirmu blynu pasidziagiau ir nieko as nemenkinu, tik parasiau, kad kazkokia foto nepatiko.
O kodel sviesos nulis? Tipo tamsu?
Nu tik nereikia, nuskambejo, kad jau visu nuotraukas ispeikiau
tipo, ne todėl. jei kyla tokie klausimai, aš nesuprantu, ką Tu fotokursuose veikei ir kaip Tu laviniesi.
Tu ir išpeikei. ne tuo, kad parašei, jog kitos foto ne Tavo skonio, o kad kitame poste šaipeisi, rašei, kad tipo reik merginą pasodint į krėslą, liept liūdnai į tolį žiūrėt ir jau bus gerai? Tau iki tokio lygio, kai galėsi merginas liūdnai fotkint

dar mėnulį ap..., tai pradėk rūpintis tualetiniu, jei nori nors ko išmokt..
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 09, 13:01)
Turiu sia :
va va, tokios knygos tai pačios baisiausios ir žalingiausios.. pačioje pradžioje gal dar nieko, bet jei stringi ties jomis, tai bėda bėda, paskui kaip Tu ginčijasi iki pamėlynavimo, kad nustatymai geri, ir taškas, ir įrodyk tu jai, kad estetinė pusė yra ne menkesnė, o gal net svarbesnė negu techniniai parametrai. mesk Tu šitą knygą šalin, ir susipažink su nuostabiu fotografijos pasauliu. ir nerekomenduosiu, kaip, pati ieškok. nes šimtus kartų sdakyta šioje temoje - eikit į parodas, naršykit internete, skaitykit str., knygas (ne fotografines

) ir pan., t.y. bendrasis meninis ir apskritai išprusimas sukuria tam tikras sąlygas, tinkamas kūrybai. pirmyn
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 09, 14:01)
Pas mane photoscape yra knopke, kur parasyta:
Grayscale is to convert your images into black and white tones. Grayscaling iluminates hue.
Tavo bėda, kad Tu kaip argumentą į kritiką atsakai citatomis iš fotokursų, fotoknygų ir apdirbimo programų.

bet nematai akimis, neklausai ausimis ir neturi kol kas va to pajautimo, kurį turėdama dėtum skersą ant knygų, kurųs ir photoscape
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 10, 00:36)
Net grizau i foto paziuret. Kodel taip manai ?
Va cia ji pokstavo
jei JI papokštavo, gal TU nebepokštauk, ką? Nes prisipažinsiu atvirai - kankini savo nuotraukomis

ir tai nebėra juokinga.
hau. nė pusryčių nepaėdus parašiau
Ka, pritariu. jai reikia kartoti ND. ir privaloma su ESTETIKOS elementu, kad ir kiek žvengiama čia periodiškai iš šio reikalavimo.