Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Whatever? @ 2012 07 10, 01:23)
Dar leisiu sau pastaba...Abiems...
Truputi kulturingiau reiketu, tiek komentuoti, tiek reaguoti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei komentarai ramesni, tai ir reagavimas ramesnis smile.gif
O gincai KULTURINGI gerai, gincuose gimsta teisybe ar kaip ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 10, 00:07)
Kol kas dziaugiuosi nuotrauku spalvomis, bet vis dazniau aplanko mintys kad kokia foto reiketu versti j/b. Per kur su PS tai reiketu darti, kad viskas butu atlikta tinkamai?? Aciu.

Yra daug daug daug būdų. Pats geriausias - tavo pačios atrastas. Man labai patinka bw, todęl sunkiai mokiausi, bet atradau kažką tai. Bandyk google'int, rasi tikrai kažką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 07 10, 01:37)
Aš va su klausimu, kai varot į kokį Tailandą, tai gaištat laiką ten visom tom nesamonėm nu tipo lankytinimom vietom, ar tiesiai į sandėlius, pigiai brendų ?

Nulekt i sandeli, turbut nereik daug laiko, o jei lankytinos vietos nesamone, tai ko ten vaziuot?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 10, 00:36)
Net grizau i foto paziuret. Kodel taip manai ?
Va cia ji pokstavo  biggrin.gif

Nu jau nebeskanu, žinok.... Pakvailiojai ir užtenka biggrin.gif

Erika :*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 10 liepos 2012 - 00:42
je t'aime nuotraukos uzbure!!!
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 09, 13:56)
Drąsiai smile.gif chikita rašė, kad bus Klaipėdoj (jau turėtų būti). Rg rašė, kad apsikrovusi darbais, bet gal prisijungs. Gal penktadienį 13? biggrin.gif o jei rimčiau, gal Chikita ir taria žodį kada jai patogiau. Aš jau pasiderinsiu, nes galiu beveik bet kada vakarais  smile.gif

Aga, jau Klp, bet sedziu tyliu, nes kazkaip nieks labai nesinorejo susitikineti man pasirode biggrin.gif Del manes tai galim ir penktadieni 13, bet galim ir virdzinijos laukt, busiu Klp iki 19tos dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 10, 01:41)
Nu jau nebeskanu, žinok.... Pakvailiojai ir užtenka  biggrin.gif

Tikiu lotuliukas.gif , norejo laipiot medziais, tegu, negi man gaila, kaip kuri cia rase, pasiraito modelis aplink medi ir tegu, jei nori. Cia i seimos albuma ir tiek smile.gif

Nu einu tu arbuzu ieskot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 07 10, 01:49)
je t'aime nuotraukos uzbure!!!

Aga, jau Klp, bet sedziu tyliu, nes kazkaip nieks labai nesinorejo susitikineti man pasirode  biggrin.gif Del manes tai galim ir penktadieni 13, bet galim ir virdzinijos laukt, busiu Klp iki 19tos dienos  4u.gif

VIRDZINIJA, kada busi Klaipedoj ??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 07 10, 01:37)
Aš va su klausimu, kai varot į kokį Tailandą, tai gaištat laiką ten visom tom nesamonėm nu tipo lankytinimom vietom, ar tiesiai į sandėlius, pigiai brendų ?

taikliai.
Bet gal jau gana ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam ideja bus kaip nufotkint vienam taske maza vaika, nes judrus vaikai bega lauk ir psio.............
Kuris WB ziurisi ok, abejoju del 1-o ir 2-o unsure.gif. Turbut 2-a foto nugeltoninau, m g.gif ?
Ir aplamai fotkint 2 tai ne 1, kad gera foto butu ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 10 liepos 2012 - 01:14
as sekmadieni parskrendu bigsmile.gif bet jei norit galit anksciau susiorganizuot as jau kita kart prisijungciau ax.gif pagalvojau,kad sunkiai man bus su laisvu laiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 10, 01:10)

Buitiakas.Sviesa neidomi, aplinka irgi.

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 10, 00:38)
ar kas nors isrisat, kas yra /p/? smile.gif

Nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 10, 08:29)

as kiek ikertu tai apie www.4chan.org/p/
Rytine Kava 10, nenori ten imest savo kuria nors foto, su prierasu "I think it's a very good photo, criticise it!"? Gal mes cia visi klystam apie tragiskas nuotraukas?
Ta prasme visai normalu naujokui daryti tragiskas nuotraukas, visai normalu jas rodyti ir klausineti. Visai normalu patyrusiam fotografui daryti tragiskas nuotraukas (tik jis ju niekam nerodys). Bet nera labai teisinga gincyti, kad "All I shoot is pretty".
pavyzdziui, cia vaikai fotkinti ala "studijoj", o blicas taip tiesiai i kakta kaltas, kad net ziuret skauda.
Atsakyti