Sveikutes.
Nezinau net nuo ko pradet. Ai gal paprastai kaip visada. Labai lievas mano Gift certificate???
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 18:56)
Oj, pati turiu tą bėdą sunku komentuoti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 26, 19:02)
Oj, pati turiu tą bėdą sunku komentuoti
Nugi parasai kaip atrodo. Jeigu lieva tai lieva. Nereikia bijot pasakyt.
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 26, 12:17)
kai man buvo probkemu su kortele tada, tai kortele irgi Kingstono
Beje, su gimtadieniu.
Beje, su gimtadieniu.
Del tos korteles, tai pasirodo nulenkiau kontakta (vielute)...tik dar nezinau paciame foto aparate ar skaitytuve. Pazeistas korteles krastas... bliamba kaipprisidirbau, meldziuosi kad nereiktu fotiko ardyti
Ir as isbandysiu paminetuosius veido grazinomo proceduras
Fotkinau nestuke. Buvo trecias kartas. Gal kokia replika galima?
http://www.flickr.co...57630299576488/
http://www.flickr.co...57630299576488/
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 18:56)
Sveikutes.
Nezinau net nuo ko pradet. Ai gal paprastai kaip visada. Labai lievas mano Gift certificate???
As net ir tokio neturiu (tiesa sakant svajociau apie logotipa).... noreciau isbandyti save ir susimaketuoti pati!
kristukai, apie foto.
pati tikriausiai matai, kad nėštukė nebuvo pati fotogeniškiausia moteris - jos veidas platus, veido bruožai stambūs, pagurklis ryškus, rankos "dešreliškos", stambios. ir visa tai Tu paryškinai savo nuotraukose, o ne paslėpei. Jau nekalbu apie plastmasinį veidą Ir nekalbu apie vyro "maikę" Man tai ne, ne ir dar kartą ne. Atleisk.
pati tikriausiai matai, kad nėštukė nebuvo pati fotogeniškiausia moteris - jos veidas platus, veido bruožai stambūs, pagurklis ryškus, rankos "dešreliškos", stambios. ir visa tai Tu paryškinai savo nuotraukose, o ne paslėpei. Jau nekalbu apie plastmasinį veidą Ir nekalbu apie vyro "maikę" Man tai ne, ne ir dar kartą ne. Atleisk.
QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 19:55)
kristukai, apie foto.
Aciu uz kritika!!! Buvo labai sunku del visu isvardintu tavo pastabu del isvaizdos. Nebuvau pasiruosusi gerai. O ir nesugebu visko. Nezinau kampu kaip pasiaurinti nosi, ar net suploninti visa figura.
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 19:02)
Aciu uz kritika!!! Buvo labai sunku del visu isvardintu tavo pastabu del isvaizdos. Nebuvau pasiruosusi gerai. O ir nesugebu visko. Nezinau kampu kaip pasiaurinti nosi, ar net suploninti visa figura.
nežinau, kaip pati daryčiau, nes tikrai sudėtingas modelis. gal su planais kitą kartą, pridengimais, lapuose, gėlėse bandyt?
gal kitos turi patirties su stambesniais ir sudėtingesniais modeliais?
QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 20:03)
nežinau, kaip pati daryčiau, nes tikrai sudėtingas modelis. gal su planais kitą kartą, pridengimais, lapuose, gėlėse bandyt?
As turiu siek tiek literaturos apie stambiu moteru fotografavima, bet ten daugiau fotografuojant studijose manau, nors gal ir gamtoje galima pritaikyti. Visos zinom, jog lieknus ir grazius modelius daug lengviau fotografuoti, bet deja visokiu zmoniu yra. Ir as nesu tokia, jog galeciau pasakyti "ne", nepaaiskinant priezasties kodel negaliu fotografuoti.
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 19:09)
As turiu siek tiek literaturos apie stambiu moteru fotografavima, bet ten daugiau fotografuojant studijose manau, nors gal ir gamtoje galima pritaikyti. Visos zinom, jog lieknus ir grazius modelius daug lengviau fotografuoti, bet deja visokiu zmoniu yra. Ir as nesu tokia, jog galeciau pasakyti "ne", nepaaiskinant priezasties kodel negaliu fotografuoti.
faktas, kad ir ne tokie fotogeniški žmonės nori gražių foto.
aš asmeniškai Tau mažai ką patart galiu.. nors pagurklį tai jau moku paslėpt, tik labai juokinga būna
je t'aime, mūz mūz p.s. mano skeneris atsigavo, rytoj vešiu juostas