Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes. drinks_cheers.gif

Nezinau net nuo ko pradet. Ai gal paprastai kaip visada. biggrin.gif Labai lievas mano Gift certificate??? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 18:56)
Sveikutes.  drinks_cheers.gif

Nezinau net nuo ko pradet. Ai gal paprastai kaip visada.  biggrin.gif  Labai

Oj, pati turiu tą bėdą unsure.gif sunku komentuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 26, 19:02)
Oj, pati turiu tą bėdą  unsure.gif sunku komentuoti smile.gif

Nugi parasai kaip atrodo. Jeigu lieva tai lieva. Nereikia bijot pasakyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 26, 12:17)
kai man buvo probkemu su kortele tada, tai kortele irgi Kingstono smile.gif
Beje, su gimtadieniu.  rolleyes.gif

Del tos korteles, tai pasirodo nulenkiau kontakta (vielute)...tik dar nezinau paciame foto aparate ar skaitytuve. Pazeistas korteles krastas... bliamba kaipprisidirbau, meldziuosi kad nereiktu fotiko ardyti verysad.gif

Ir as isbandysiu paminetuosius veido grazinomo proceduras smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Fotkinau nestuke. Buvo trecias kartas. Gal kokia replika galima? smile.gif

user posted image

http://www.flickr.co...57630299576488/
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 18:56)
Sveikutes.  drinks_cheers.gif

Nezinau net nuo ko pradet. Ai gal paprastai kaip visada.  biggrin.gif  Labai lievas mano Gift certificate???  blush2.gif
user posted image

As net ir tokio neturiu (tiesa sakant svajociau apie logotipa).... noreciau isbandyti save ir susimaketuoti pati!
Atsakyti
kristukai, apie foto.
pati tikriausiai matai, kad nėštukė nebuvo pati fotogeniškiausia moteris - jos veidas platus, veido bruožai stambūs, pagurklis ryškus, rankos "dešreliškos", stambios. ir visa tai Tu paryškinai savo nuotraukose, o ne paslėpei. Jau nekalbu apie plastmasinį veidą sad.gif Ir nekalbu apie vyro "maikę" schmoll.gif Man tai ne, ne ir dar kartą ne. Atleisk.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 19:55)
kristukai, apie foto.
pati tikriausiai matai, kad nėštukė nebuvo pati fotogeniškiausia moteris - jos veidas platus, veido bruožai stambūs, pagurklis ryškus, rankos "dešreliškos", stambios. ir visa tai Tu paryškinai savo nuotraukose, o ne paslėpei. Jau nekalbu apie plastmasinį veidą sad.gif Ir nekalbu apie vyro "maikę"  schmoll.gif Man tai ne, ne ir dar kartą ne. Atleisk.

pioneer.gif Aciu uz kritika!!! Buvo labai sunku del visu isvardintu tavo pastabu del isvaizdos. Nebuvau pasiruosusi gerai. O ir nesugebu visko. Nezinau kampu kaip pasiaurinti nosi, ar net suploninti visa figura. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 19:02)
pioneer.gif Aciu uz kritika!!! Buvo labai sunku del visu isvardintu tavo pastabu del isvaizdos. Nebuvau pasiruosusi gerai. O ir nesugebu visko. Nezinau kampu kaip pasiaurinti nosi, ar net suploninti visa figura.  blush2.gif

nežinau, kaip pati daryčiau, nes tikrai sudėtingas modelis. gal su planais kitą kartą, pridengimais, lapuose, gėlėse bandyt?

gal kitos turi patirties su stambesniais ir sudėtingesniais modeliais?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 20:03)
nežinau, kaip pati daryčiau, nes tikrai sudėtingas modelis. gal su planais kitą kartą, pridengimais, lapuose, gėlėse bandyt?

gal kitos turi patirties su stambesniais ir sudėtingesniais modeliais?

As turiu siek tiek literaturos apie stambiu moteru fotografavima, bet ten daugiau fotografuojant studijose manau, nors gal ir gamtoje galima pritaikyti. g.gif Visos zinom, jog lieknus ir grazius modelius daug lengviau fotografuoti, bet deja visokiu zmoniu yra. Ir as nesu tokia, jog galeciau pasakyti "ne", nepaaiskinant priezasties kodel negaliu fotografuoti. unsure.gif
Atsakyti
senai ką berodžiau. ir šiaip aš Monikos - savo mūzos nepaleidžiu. biggrin.gif atsibodo renginius fotografuot, tai grįžau prie to, kas mieliausia man - portretų. dabar planuoju prie diedų persimest. prie vieno jau beveik prisikasiau, kitą dar reiks labai kalbint, kad sutiktų fotografuotis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 06 26, 19:09)
As turiu siek tiek literaturos apie stambiu moteru fotografavima, bet ten daugiau fotografuojant studijose manau, nors gal ir gamtoje galima pritaikyti.  g.gif Visos zinom, jog lieknus ir grazius modelius daug lengviau fotografuoti, bet deja visokiu zmoniu yra. Ir as nesu tokia, jog galeciau pasakyti "ne", nepaaiskinant priezasties kodel negaliu fotografuoti.  unsure.gif

faktas, kad ir ne tokie fotogeniški žmonės nori gražių foto.
aš asmeniškai Tau mažai ką patart galiu.. nors pagurklį tai jau moku paslėpt, tik labai juokinga būna biggrin.gif

je t'aime, mūz mūz wink.gif p.s. mano skeneris atsigavo, rytoj vešiu juostas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 birželio 2012 - 19:22