Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2012 07 08, 13:22)
Noriu kritikos siai foto, jei nepatingetumet, buciau dekinga:

man tai gera, švari, tvarkinga

QUOTE(je t'aime @ 2012 07 08, 18:01)
atšliaužiu su keliais (ne)portrečiukais biggrin.gif

geruliai. man trečioji ypač wink.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 08, 20:48)
Rodausi, siaip esu patenkinta ir sese patenkinta  bigsmile.gif
Per kelias savaites daug fotkinau, bet negi cia krausi viska  rolleyes.gif  (buvo seses sveciuose, o viena su dvynukais 2 metuku thumbup.gif )

mano sesės irgi pradžioj už modelius būdavo. kokių tik mes nepridarydavom. nėr taip jau blogai kaip pradžiai pasipraktikavimui mirksiukas.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 07 09, 00:59)
Sukelia jums kokias mintis, jausmus ir emocija si nuotrauka?  biggrin.gif

mane tai sijonas bais nervina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 07 08, 19:01)
ku-kū!

atšliaužiu su keliais (ne)portrečiukais biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 07 09, 01:59)
Sukelia jums kokias mintis, jausmus ir emocija si nuotrauka?  biggrin.gif

man mintys kyla su savizudybe, panasu i mirti eina smile.gif

labas ax.gif
Atsakyti
Labutis
ruosiausi daryti Nd ir baterija isseko blush2.gif , paskui ilgasis savaitgalis..aisku cia nepasiteisinimas, siandien darysiu, tik dar reikia ismokti ikelti foto blush2.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 08, 23:18)
IDOMU KA PASAKYTU NAUJOKES  smile.gif  (dar nepazengusiomis akimis).

ka gali pasakyti nuojokes biggrin.gif as irgi turiu nemazai foto, kurios man labai grazios, bet ikelus cia, manau irgi gauciau nemazai kritikos...nes jos nemeniskos - paprastos, buitines. Paskaicius kritika ir paanalizavus foto mirksiukas.gif , pasirodo, kad tai visiska tiesa.

Atsakyti
Amzinybe nieko nerodziau smile.gif Tai va, višta jums biggrin.gif

user posted image

ir vaikas jos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 09 liepos 2012 - 11:48
Na, kad mano foto ale buitiskos, nesugautas kampas geras, ok, bet kas liecia fotiko parametrus, kur baisiausiai grybauju?
Gal kokia knyga patartumet apsisviest bigsmile.gif ?

Turiu sia :
user posted image
Atsakyti
Kokia tu įkyri doh.gif biggrin.gif jeigu būtų kas baisiaus dėl foto parametrų, būtų gi pasakę, dabar verskis 10 puslapių atgal, ieškok ir knebinėkis.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 09, 12:42)
Amzinybe nieko nerodziau smile.gif Tai va, višta jums biggrin.gif

aš tai kartais nebesuprant ar juokaujat ar rimtai norit, kad tokias foto komentuotumėm. Tiktų į tą fotografų temą, kur fotografuojam viską, kas gražu.
Sutinku, ir ND galima nuostabiausius su vištom atlikti, nu bet tikrai ne tokias foto rodyti, ir tik todėl, kad senai nieko nerodei.
Kažkodėl maniau, kad esi šiek tiek tolėliau pasistūmėjusi fotografijos srityje.

Rytine, man tai nuobodokas atlikimas. Kažkada jau buvo rašyta, priverkit, atverkit diafragmą, fotografuokit įrėmindami kažkokiuose žalumynuose ir t.t. Pas tave to trūksta. Ir kas labiausiai nervina, kad visose foto merginos atrodo lig iškirptos iš kažkur ir įklijuotas į foną. Su sharpu irgi rodos persistengei kai kur, bnt jau vakar toks įspūdis buvo, dabar jau tingiu grįžti prie foto ir daugiau analizuoti. Komentarų ir patarimų gavai pakankamai. Dabar tavo eilė daryti arba ne išvadas. Eiti pirmyn, atgal arba stovėti vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 liepos 2012 - 13:14
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 09, 14:01)
Na, kad mano foto ale buitiskos, nesugautas kampas geras, ok, bet kas liecia fotiko parametrus, kur baisiausiai grybauju?

ne ale ne ale, o buitis gryna smile.gif Pvz antros seses antra foto, kam tie akiniai, kodel fotkinta is virsaus ir is tos vietos, nu niftiemu visai, sorry schmoll.gif j/b vertimas lb prastas schmoll.gif pilkos fotkes, o turi buti juodai balta mirksiukas.gif ir t.t.
Pirma sesuo tokia figuringa, reikejo dairytis internete, pasigaudyti ideju ir bandyti kazka idomiau, o ne uzpakalis atgal, veidas atsuktas schmoll.gif gerai merginos sake, tik i one.lt tokios fotto schmoll.gif
Tad pakartoti prasom viska ir lauksim idomesniu bandymu mirksiukas.gif
ir neuzsispirk kaip mulas, kad man patinka toks stilius kokiu fotografuoju. nu nera pas tave to stiliaus jokio, pyskinai ir tiek, tad keisk poziuri, klausyk ka sako ir taisyk klaidas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 07 09, 14:08)
aš tai kartais nebesuprant ar juokaujat ar rimtai norit, kad tokias foto komentuotumėm. Tiktų į tą fotografų temą, kur fotografuojam viską, kas gražu.
Sutinku, ir ND galima nuostabiausius su vištom atlikti, nu bet tikrai ne tokias foto rodyti, ir tik todėl, kad senai nieko nerodei.
Kažkodėl maniau, kad esi šiek tiek tolėliau pasistūmėjusi fotografijos srityje.

nu gi pajuokauti norejau blush2.gif nepavyko smile.gif
o pasistumejusi nesu, ir tai irodo, kad net nera ka rodyti viesai.

QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 09, 14:06)
Kokia tu įkyri  doh.gif  biggrin.gif jeigu būtų kas baisiaus dėl foto parametrų, būtų gi pasakę, dabar verskis 10 puslapių atgal, ieškok ir knebinėkis.

kur tavo foto? ir flickr nieko nematau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 09 liepos 2012 - 13:20
Sakot turi buti foto wow, kad visi atsimintu, bet pamenu ejau nescia, veliau su seima fotografuotis, nu nereikejo man tu wow, o paprastu mielu seimos foto.

(fotkinsiu sia savaite drauges seima su 4 vaikais prie laivu rolleyes.gif , zmones nori tiesiog seimos foto, be jokiu wow smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 07 09, 14:16)
  j/b vertimas lb prastas  schmoll.gif pilkos fotkes, o turi buti juodai balta  mirksiukas.gif  ir t.t.

ir neuzsispirk kaip mulas

O ka negerai darau g.gif

Gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 09, 14:30)
Sakot turi buti foto wow, kad visi atsimintu, bet pamenu ejau nescia, veliau su seima fotografuotis, nu nereikejo man tu wow, o paprastu mielu seimos foto.

(fotkinsiu sia savaite drauges seima su 4 vaikais prie laivu rolleyes.gif , zmones nori tiesiog seimos foto, be jokiu wow smile.gif )
Papildyta:

O ka negerai darau g.gif

Gerai  biggrin.gif

niekas nesneka apie WoW, o apie paprastas, svarias, tvarkingas fotkes mirksiukas.gif i kurias butu malonu ziureti, ir tam nebutinai reikia skrybeliu ar dar kazko. Pvz gotte idejo merginos foto su melynais bateliais, jauti skirtuma tarp tavuju merginu ir sitos ?
Ismok isnaudoti jura, smeli, vandeni rolleyes.gif
As pvz dar neilgai fotkinu, bet visad stengiuosi suziureti fona, kad nevirstu zmones is kadru ir t.t. Padarau kelis simtus kadru tarkim vaiku, o man is ju geri atrodo tik kokie 5, o zmonems, kuriu vaika fotkinu, visos foto grazios, nes jie tiesiog nepastebi nukirstos rankos, besimaisancio krumo antrame plane ir t.t. todel puikiai suprantu kodel tavo seses patenkintos. Bet nejau nenori daugiau?

o kaip tu verti i jb?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 09, 14:44)

As pvz dar neilgai fotkinu, bet visad stengiuosi suziureti fona, kad nevirstu zmones is kadru ir t.t. Padarau kelis simtus kadru tarkim vaiku, o man is ju geri atrodo tik kokie 5, o zmonems, kuriu vaika fotkinu, visos foto grazios, nes jie tiesiog nepastebi nukirstos rankos, besimaisancio krumo antrame plane ir t.t. todel puikiai suprantu kodel tavo seses patenkintos. Bet nejau nenori daugiau?

o kaip tu verti i jb?

Pamenu buvau fotosesijoj ir tik gale pasake, kad pati atrinks 20 foto ir atiduos, nes ji negali leisti kazkam pamatyti jos galbut neprofesionalios foto, bet as pasakiau, kad man foto jau geriau miela, bet truksta kazko is technines puses, nei ji man atrinks techniskai geras... Atidave visas, atsirinkau pati ko man reikejo.
Vat ir noriu pasakyt, kad paprastiems zmonems kartais dzin tas trukumas kazkokios taisykles. Ta ir tavo pavyzdys pasako.

Pas mane photoscape yra knopke, kur parasyta:
Grayscale is to convert your images into black and white tones. Grayscaling iluminates hue.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 08, 23:29)
VISU klausysiu ir busiu tuo, kuo noriu but  smile.gif
Aciu visiems uz nuomone.
Viena sesuo vienaip norejo foto, jai 20, kita visai kitaip, jai 30, nuo metu ar asmenybes ir norai priklauso, kodel tureciau i tai neatsizvelgt  ax.gif
Imesiu kazka ir kitos seses, kuriai 30 ir taip nepozavo  biggrin.gif

Buvau 20, ir 18,bet i galva nesove noreti tokiu nuotrauku..
Nepyk,bet moedelio pozos-pigumos isikunijimas...

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 09, 00:18)

IDOMU KA PASAKYTU NAUJOKES  smile.gif  (dar nepazengusiomis akimis).

Nelabai yra ka pasakyti....mokykis,stebek,ziurek ir nesigincyk.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O slapio uzpakalio nuotraukos tikrai neturetu buti tai, kuo verta didziuotis... 4u.gif
Atsakyti