QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 09, 14:01)
Na, kad mano foto ale buitiskos, nesugautas kampas geras, ok, bet kas liecia fotiko parametrus, kur baisiausiai grybauju?
ne ale ne ale, o buitis gryna

Pvz antros seses antra foto, kam tie akiniai, kodel fotkinta is virsaus ir is tos vietos, nu niftiemu visai, sorry

j/b vertimas lb prastas

pilkos fotkes, o turi buti juodai balta

ir t.t.
Pirma sesuo tokia figuringa, reikejo dairytis internete, pasigaudyti ideju ir bandyti kazka idomiau, o ne uzpakalis atgal, veidas atsuktas

gerai merginos sake, tik i one.lt tokios fotto
Tad pakartoti prasom viska ir lauksim idomesniu bandymu
ir neuzsispirk kaip mulas, kad
man patinka toks stilius kokiu fotografuoju. nu nera pas tave to stiliaus jokio, pyskinai ir tiek, tad keisk poziuri, klausyk ka sako ir taisyk klaidas
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 07 09, 14:08)
aš tai kartais nebesuprant ar juokaujat ar rimtai norit, kad tokias foto komentuotumėm. Tiktų į tą fotografų temą, kur fotografuojam viską, kas gražu.
Sutinku, ir ND galima nuostabiausius su vištom atlikti, nu bet tikrai ne tokias foto rodyti, ir tik todėl, kad senai nieko nerodei.
Kažkodėl maniau, kad esi šiek tiek tolėliau pasistūmėjusi fotografijos srityje.
nu gi pajuokauti norejau

nepavyko

o pasistumejusi nesu, ir tai irodo, kad net nera ka rodyti viesai.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 09, 14:06)
Kokia tu įkyri

jeigu būtų kas baisiaus dėl foto parametrų, būtų gi pasakę, dabar verskis 10 puslapių atgal, ieškok ir knebinėkis.
kur tavo foto? ir flickr nieko nematau
Gyvenimas tai atsakomybės prisiėmimas arba jos vengimas; tai įsipareigojimai arba jų šalinimasis. Mums lemta nuolatos rinktis. Žmogų galima puikiai įvertinti pagal tai, ką jis renkasi. [B.A.Williamsas]