Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Užmirstuole @ 2012 07 07, 15:42)
Skrudinates kad tuscia  biggrin.gif

Kol grozio miega vaikai miega skubu atlikti pirma ND

as tai neuzskaitau , 4u.gif
Atsakyti
Noriu kritikos siai foto, jei nepatingetumet, buciau dekinga:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(DEEN* @ 2012 07 08, 13:16)
as tai neuzskaitau ,  4u.gif

o kodel? g.gif manau naujokei argumentuotas uzskaitymas ar neuzskaitymas labiau praverstu.

uzmirstuole, as uzskaitau, tiks sekanciam ND patariu apziuret gerai aplinka, kuria renkiesi kaip fona 4u.gif

soris, kad svepluoju...kompas perinstaliuotas ka tik, ne viskas dar sudeta blush2.gif

bliamba...Londone tai lyja...viskas plaukia blink.gif doh.gif
Atsakyti
Gote, saligatvis ir saka man visa vaizda gadina. Kirpciau saligatvi ir saka, arba saka klonuociau. Modeliukas dailus smile.gif

Uzmirstuole, uzskaitau. Bek kitu ND daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 08 liepos 2012 - 15:32
Kitus darysius atidziau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Na, nežinau ar būtų geriau jei gotte taip smarkiai apkarpytų nuotrauką. g.gif Tuo labiau jei nukirptų tik šaligatvį. Mergina liktų tupėti ant kadro krašto. Tai tas kažkaip ne.. rolleyes.gif Man tai kas kliūna, kad nuotrauka nekalba. Na, kokybiškas, švarus darbas, bet nieko nepasakoja. smile.gif unsure.gif

Patiko man šitas filmukas. "Use what you've got" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 06 29, 10:35)
Sveikos kolegos  4u.gif  Apleidau jus, apsileidau, 5ND nera, fotosesiju foto pusiau luptos pusiau skustos, paroj valandu neuztenka, as prie beprotybes ribos...reik keist gyvenima jauciu  biggrin.gif

Labas, tai kas veda iki beprotybes ribos biggrin.gif ? Rodyk ka prifotosesinai ax.gif

SVEIKOS VISOS, fotkinau praeita savaite sese prie juros, buvo 18 laipsniu ir vos vos smulkiai palinodavo, todel pajurys buvo tuscias, SUPER thumbup.gif
Veliau parodysiu keleta.
Atsakyti
ku-kū!

atšliaužiu su keliais (ne)portrečiukais biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ir dar paverksiu tuo pačiu. kažkaip nesiseka man su juosta visiškai. biggrin.gif procentre mano spalvotą juostą išryškino su nespalvotu procesu. blink.gif kaip atrodo juosta, dar nemačiau, bet sugadinta tikriausiai. na, bent jau nespalvotą normaliai išryškino, nors spalvotojoj buvo labai smagių kadrų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 08 liepos 2012 - 18:06
Ka, greiciausiai tu teisi. Bet man vis tiek tokio pobudzio nuotraukose plyteles alergija kelia. Nuo virsaus ziurint gamta gamta ir cia pyst plyteles.
Je t'aime, man labai. Ypac trecioji.
Atsakyti
Rodausi, siaip esu patenkinta ir sese patenkinta bigsmile.gif
Per kelias savaites daug fotkinau, bet negi cia krausi viska rolleyes.gif (buvo seses sveciuose, o viena su dvynukais 2 metuku thumbup.gif )

user posted image

Cia reiks daugiau virsaus palikt g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 08 liepos 2012 - 20:51
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 07 08, 21:48)
Rodausi, siaip esu patenkinta ir sese patenkinta  bigsmile.gif
Per kelias savaites daug fotkinau, bet negi cia krausi viska  rolleyes.gif  (buvo seses sveciuose, o viena su dvynukais 2 metuku thumbup.gif )

sakai, moki cropintint?smile.gif ismok fotkinti taip, kad nereiktu karpyt. o jei jau karpai, tai bent vienodu formatu.

kaip fs, tai man nesiziuri. pirmoj atrodo, kad akmenu kalnas griuna ant merginos. antra dar so so, bet tokia one.lt stiliaus. trecioj tas ramus horiznontas man jau geriau patiktu vienas nei su ta mergina. ji per daug pozuoja. kitoj matau tik uzpakali. kazko jam visgi truksta. o gal per daug. paskutine.. tokia veido padetis ne ypac. nesuprasi ka ji jaucia.

atverk diafragma, prieik arciau, tegul mergina buna paprastesne ir nelauzia pozu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 08, 22:03)
sakai, moki cropintint?smile.gif ismok fotkinti taip, kad nereiktu karpyt. o jei jau karpai, tai bent vienodu formatu.

kaip fs, tai man nesiziuri. pirmoj atrodo, kad akmenu kalnas griuna ant merginos. antra dar so so, bet tokia one.lt stiliaus. trecioj tas ramus horiznontas man jau geriau patiktu vienas nei su ta mergina. ji per daug pozuoja. kitoj matau tik uzpakali. kazko jam visgi truksta. o gal per daug. paskutine.. tokia veido padetis ne ypac. nesuprasi ka ji jaucia.

atverk diafragma, prieik arciau, tegul mergina buna paprastesne ir nelauzia pozu

Man patinka apkarpyt belekaip smile.gif, o jei jau daroma ant popieriaus, reminama, vel kitaip karpyciau smile.gif.
Svarbu patinka zmogui, kuri fotkinu ir pozuoja taip, kokiu nori foto.
Kokios nuotraukos one.lt net supratimo neturiu g.gif , gal ne tas amzius biggrin.gif
O su uzpakaliu man geriausia wub.gif . Dangus grazus, o ir anoreksikiu nemegstu tongue.gif
Papildyta:

QUOTE(je t'aime @ 2012 07 08, 19:01)
ku-kū!

atšliaužiu su keliais (ne)portrečiukais biggrin.gif

Man nuobodu, tiesiog mano skonis kitoks blush2.gif
Papildyta:

QUOTE(gotte @ 2012 07 08, 14:22)
Noriu kritikos siai foto, jei nepatingetumet, buciau dekinga:

Nu man grazu, o kas dar rolleyes.gif
Gerai jaunas mergickas fotkint, nei pagurkliu nuimt nei baranku ant pilvo lotuliukas.gif (prisiskaiciau cia jusu diskusiju...)

Atsakyti
Je Taime, tavo foto visada atgaiva. Gera žiūrėti.
Atsakyti