Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2012 07 04, 17:36)
Bet apsireiškiu, kad ir aš beveik iš Šiaulių laugh.gif
Į kokią įmonę išvežėt? Mano 50-tukas irgi taisykloj Šiauliuose, paskambino jau ir pasakė kad smarkiai sugedusios objektyvo vidinės dalys, irgi nefokusavo iš pradžių, po to fotografuodavau tik su rankiniu, buvo gerai, kol galiausiai vistiek "užsilenkė" negrįžtamai. Naujų detalių dėt neapsimoka, nes būtų brangiau už patį objektyvą, tai dabar sakė laukti nes turi gaut dėvėtų detalių ir tada kaina jau bus artimesnė realybei.

i fotera, cia prie centrines Maximos mirksiukas.gif kad daugiau jauciu cia niekas ir netaiso, bent neradau internete g.gif

QUOTE(Ka @ 2012 07 04, 18:02)
Šiaulietės ir iš tų kraštų, kaip jums kitas ketvirtadienis (07 12) susitikimui? Vakaras? Visos pasisakykit.

no no schmoll.gif
14 d. einam i vestuves, tai ateinati savaite lb uzimta, manikiurai, plaukuosenos ir t.t. biggrin.gif

labas

kristukass oj geltona drinks_cheers.gif

kiek nauju merginu thumbup.gif
Atsakyti
O jetus, aš tai niekada nieko nebenešiu taisyti į foterą. Tvarkė mano fotoaparato ekraną, keitė į naują. Siaubingai ilgai, virš mėnesio su viskuo. Suprantu, kad užtrunka, kol atsiunčia tinkamą naują ekraną, bet keisti dvi savaites. Ou kamon?! Ir dar tai nekokybiškai atliko, naujas ekranas uždėtas su keliomis dulkelėmis viduje ir dviejose vietose kažkokie keisti pašviesėjimai. Žodžiu, nepatariu ten nešti ką nors taisyti. schmoll.gif
Atsakyti
Oho!!
Maniškis irgi Foteroje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 07 05, 12:56)
Oho!!
Maniškis irgi Foteroje unsure.gif

Kai atsiiminėsi objektyvą atidžiai viską ištikrink, visaip jį ten ištestuok vietoje. 4u.gif
Aš būčiau nešusi atgal, kad sutvarkytų normaliai, bet, kad nabagalėjau būti fotoaparato. Pripratau, darbui netrukdo, tikiuosi, kad laikui bėgant neišlys kokia nesąmonė dėl tokio jų darbo. unsure.gif

Dėkit kas nors foto ar ND. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 05 liepos 2012 - 12:08
QUOTE(Ka @ 2012 07 05, 12:22)
O jetus, aš tai niekada nieko nebenešiu taisyti į foterą. Tvarkė mano fotoaparato ekraną, keitė į naują. Siaubingai ilgai, virš mėnesio su viskuo. Suprantu, kad užtrunka, kol atsiunčia tinkamą naują ekraną, bet keisti dvi savaites. Ou kamon?! Ir dar tai nekokybiškai atliko, naujas ekranas uždėtas su keliomis dulkelėmis viduje ir dviejose vietose kažkokie keisti pašviesėjimai. Žodžiu, nepatariu ten nešti ką nors taisyti.  schmoll.gif

o tai kur tada nesti reikia? kas dar pas mus mieste taiso?? jo jo, mano objektyvo dar net nepatikrino, vis neskambina pasakyti kas nutiko schmoll.gif
jie visai nesijudina schmoll.gif
Atsakyti
Tai kada tinkamės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 05, 13:33)
Tai kada tinkamės?  biggrin.gif

As sia ir kita savaite turbut niekaip negaleciau, nu nebent kokiai valandai istrukciau, ne ilgiau schmoll.gif
Atsakyti
Nu gerai, aš pasidalinsiu viena, kuri man labai patinka dėl savo nuotaikos. O dėl techninių dalykų Jūs pasireikškit smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 05, 13:27)
o tai kur tada nesti reikia? kas dar pas mus mieste taiso?? jo jo, mano objektyvo dar net nepatikrino, vis neskambina pasakyti kas nutiko  schmoll.gif
jie visai nesijudina schmoll.gif

Pajudink tu juos, nes patys kol pasijudins tai ilgai lauksi. doh.gif
O mūsų mieste sakyčiau, kad nėra kur patikimai taisytų. Kitą kartą (nors nelaukiu tokio) siųsiu į kokį Kauną ar Vilnių.

Kaip jums šitas ar kitas sekmadienis? smile.gif Neiste žinau, kad su klaustuku.
Atsakyti
Kad jau dvi su klaustuku smile.gif tai arba tuomet laukiam ne kitos, o dar kitos savaitės ax.gif dėl sekmadienių aš bijau ką ir sakyt...
Atsakyti
Tai tuomet renkamės šiokiadienį antroje liepos pusėje. smile.gif Arba tariam konkrečią dieną ir viskas, nes atrodo, kad ir kaip norėtum visiems netiks. smile.gif
Refresh, man tai norisi, kad fotografuojant būtų nusileista žemiau. Kačių lygyje fotografuota. smile.gif Šiaip miela akimirka užfiksuota.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 07 05, 13:46)
Nu gerai, aš pasidalinsiu viena, kuri man labai patinka dėl savo nuotaikos. O dėl techninių dalykų Jūs pasireikškit smile.gif

http://farm8.staticf...76fd92b15_z.jpg[/img]

Nepatinka man...
Atsakyti