Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kristukas, geltona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2012 07 04, 17:18)
Aciukas  4u.gif , bandysiu  blush2.gif

Jei labai sunki pradžia pasirodytų, kviečiam į susitikimą. Lengviau gal pasisektų suvalgyti info ir pan.?
QUOTE(Scarlette @ 2012 07 04, 17:28)
Sveiki išdrysau ir aš čia prisijungti  blush2.gif  ax.gif

Drąsiau, eik į pirmą puslapį ir pradėk bandyti daryti ND. smile.gif Žinoma ir savo fotoaparato instrukcijos nepamiršk studijuoti.

QUOTE(Refresh @ 2012 07 04, 17:36)
Laba diena. smile.gif
Retas svečias aš pas jus.
Bet apsireiškiu, kad ir aš beveik iš Šiaulių laugh.gif

Šiaulietės ir iš tų kraštų, kaip jums kitas ketvirtadienis (07 12) susitikimui? Vakaras? Visos pasisakykit.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 07 04, 19:02)

Šiaulietės ir iš tų kraštų, kaip jums kitas ketvirtadienis (07 12) susitikimui? Vakaras? Visos pasisakykit.

Tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 07 04, 17:43)
Labai geltona?

labai smile.gif
Atsakyti
Whatever, nepraleidai biggrin.gif tiesiog vaikas ant futbolo vejos su krepsinio kamuoliu taip pat dera kaip krepsinio kamuolys ir muilo burbulai biggrin.gif na o is tikruju pernai kas netingejo, tas fotografavo savo vaikus su krepsinio kamuoliais. Tai taip pat matyta kaip ir muilo burbulai smile.gif o visa kita kiti jau pasake smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 04 liepos 2012 - 18:46
QUOTE(Ka @ 2012 07 04, 18:02)
Šiaulietės ir iš tų kraštų <...>Visos pasisakykit.

Aš labai norėčiau, bet man netinka. Mama grįžta iš užsienio tą dieną, džiaugsimės visi pasimatymu wub.gif Man tiktų sekmadienis, arba dar kita savaitė blush2.gif
Atsakyti
O kuris sekmadienis? smile.gif
Aš tai galiu bet kada, tik man reikia žinoti kada. Nes, na, būna tų planų.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 04, 19:45)
Whatever, nepraleidai biggrin.gif tiesiog vaikas ant futbolo vejos su krepsinio kamuoliu taip pat dera kaip krepsinio kamuolys ir muilo burbulai biggrin.gif na o is tikruju pernai kas netingejo, tas fotografavo savo vaikus su krepsinio kamuoliais. Tai taip pat matyta kaip ir muilo burbulai smile.gif o visa kita kiti jau pasake smile.gif

supratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Beje, ta veja dabar tarnauja krepsiniui zaisti biggrin.gif biggrin.gif
Ir tarnauja

P.S. is kur tu taip skiri?Gyvenime nepasakyciau, kam skirta veja - futbolui, tenisui ar dar kokiam biesui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 07 04, 15:48)
Tai šiaulietės, kas imasi organizuoti susitikimą? Vietą, laiką? smile.gif  smile.gif

Tai arba kokiais skaipais pasikeičiam ir tariamės, arba čia teršiam biggrin.gif

QUOTE(Refresh @ 2012 07 04, 17:36)
Laba diena. smile.gif
Retas svečias aš pas jus.
Bet apsireiškiu, kad ir aš beveik iš Šiaulių laugh.gif
Į kokią įmonę išvežėt? Mano 50-tukas irgi taisykloj Šiauliuose, paskambino jau ir pasakė kad smarkiai sugedusios objektyvo vidinės dalys....

Aš tai danginau jį į Vilnių....turiu ten gerą draugę, kuri nunešė į taisyklą...nes čia kažkaip baisu buvo nešti...tiksliau net ir nežinojau kam..visi rekomendavo Vilnių..O kur čia Šiauliuose taiso objektyvus?

Man lyg ir tinka ketvirtadienis, bet jei kažkas negali tariamės kitai dienai... Lyg ir sekmadienis tiktų....tik kuris? biggrin.gif kitas? (nors dėl kito bijau ką sakyti planuoju kažkada iki Vilniaus palėkt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 05 liepos 2012 - 07:40

Drąsiau, eik į pirmą puslapį ir pradėk bandyti daryti ND.  smile.gif Žinoma ir savo fotoaparato instrukcijos nepamiršk studijuoti.

taip ir darysiu,ačiū už priėmimą blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 04, 23:03)
supratau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Beje, ta veja dabar tarnauja krepsiniui zaisti biggrin.gif  biggrin.gif
Ir tarnauja

P.S. is kur tu taip skiri?Gyvenime nepasakyciau, kam skirta veja - futbolui, tenisui ar dar kokiam biesui biggrin.gif

nes gyvenom prie futbolo stadionų doh.gif ir mokinomės ten vaikščioti (nes parkritus nebaisu prasiskelti ir ne taip skauda), ir fotosesijos ant jos taip pat buvo doh.gif ir kristalines mačiau fotografavo ant tokios pat vejos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites hi.gif bandysiu ir as junktis i jusu gretas ax.gif
Eisiu bandyt atlikt ND cool.gif
Turiu klausimeli blush2.gif kaip zymimas nikono 50mm-1,8 blenda g.gif
Atsakyti