Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2012 06 26, 13:22)
šviesinti biggrin.gif

Ačiū lotuliukas.gif Bandau atrasti kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 26, 09:02)
Ačiū  lotuliukas.gif  Bandau atrasti kaip  doh.gif

Su layeriu visai užlygink su clone, o paskui mažink su opacity visa tai iki kokių 40 proc. atrodys ir natūraliai, ir mažiau tų paakių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 26 birželio 2012 - 09:19
QUOTE(rG. @ 2012 06 26, 13:47)
Su layeriu visai užlygink su clone, o paskui mažink su opacity visa tai iki kokių 40 proc. atrodys ir natūraliai, ir mažiau tų paakių.

Ačiū 4u.gif Būtinai išbandysiu
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 26, 09:02)
Ačiū  lotuliukas.gif  Bandau atrasti kaip  doh.gif

aš darau labai paprastai, pasiimu bruša, pasirenku spalva nuo veido šviesiausia, tada su brušu paspalvinu kur reikia, žinoma jo opasity sumažinu iki kokia 10-20 proc.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 25, 15:18)
Ot matai, Kingstonas pasikakojo, shame on it.

kai man buvo probkemu su kortele tada, tai kortele irgi Kingstono smile.gif
Beje, su gimtadieniu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 26, 14:49)
aš darau labai paprastai, pasiimu bruša, pasirenku spalva nuo veido šviesiausia, tada su brušu paspalvinu kur reikia, žinoma jo opasity sumažinu iki kokia 10-20 proc.

Ačiū 4u.gif Per spuoguotą veidą ir tamsius paakius bus gera proga pramokti PS ax.gif
Atsakyti
robobebras -> ir nuo manęs sveikinimai Tau tokią progą smile.gif Būk laimingas ir kūribingas smile.gif

Maggie -> Kaip fainai, sagu tos atostogos, norėčiau ir aš kur nuvykti, bet tai tas, tai anas... Labai lauksiu foto. Įdomu.

portraiture plugin PS kaip tais kiek seminarų žiūrėjau, mėgsta amerikonai labai jį. Čia reikia parsisiųsti, kiek suprantu tą papildinį? O man patinka plastmasė, nors labai mėgstu ir kito stiliaus foto, bet pačiai patinka "plastmasinti", kiek pastebėjau, kaži, gal pasikeis tas - laikui bėgant. Gal čia vėl kaip su tais actionais ir vinjetavimu, jez, pasižiūriu foto senesnes vaiko, kai kur tas vijetavimas užmestas, kaip man dbr negražu...

QUOTE(paluri @ 2012 06 26, 09:23)
Visi nori jaunesni būti, nors nuotraukose  ax.gif

Ir gražesni, lieknesni ir t.t. drinks_cheers.gif
Tiesa, išmėgink reflektorių, neliks tokių tamsių paakių smile.gif arba baltą popieriaus lapą didelį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 26 birželio 2012 - 12:46
tik dabar susigriebiau kad nepasveikinau blush2.gif robobebro. Su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 26, 17:16)

portraiture plugin PS kaip tais kiek seminarų žiūrėjau, mėgsta amerikonai labai jį. Čia reikia parsisiųsti, kiek suprantu tą papildinį? O man patinka plastmasė, nors labai mėgstu ir kito stiliaus foto, bet pačiai patinka "plastmasinti", kiek pastebėjau, kaži, gal pasikeis tas - laikui bėgant. Gal čia vėl kaip su tais actionais ir vinjetavimu, jez, pasižiūriu foto senesnes vaiko, kai kur tas vijetavimas užmestas, kaip man dbr negražu...
Ir gražesni, lieknesni ir t.t.  drinks_cheers.gif
Tiesa, išmėgink reflektorių, neliks tokių tamsių paakių smile.gif arba baltą popieriaus lapą didelį smile.gif

Galima parsisiųsti iš čia, 15 dienų nemokamai, tai parsisiunčiau ir žaidžiu dabar. Žiūrėjau per youtube kaip veido odą tvarkyti ir ten paminėjo, kad yra toks "plug in".
Kol fotkinau tik vaikus, nereikėjo man daug PS, pašviesindavau, kontrastą padidindavau ir pan. Ir man to užtekdavo. Nors ir tai merginai, užteko spuogus nuimti ir ji buvo tokia laiminga, kad gražiai atrodo smile.gif

Pirmiausia bandysiu pasidaryti reflektorių iš kartono ir balto popieriaus. Tik reikės rasti kas jį laikys...
Šitas reflektorius patiko, net su stovu, bet jeigu vėjuota diena, tai nuneš jį... Pas mus tie reflektoriai labai brangūs, 5in1 siūlo už maždaug 350 Lt... Tai nebent pirkti iš ebay ar amazon.
Atsakyti
Robobebrai, su Tavaja svente!!! 4u.gif

As savaitgali jubilieju 6 valandas fotografavau. Pradzioj nieko, sveikinimai, jubiliates ir jos seimos fs, smagu ziureti, o toliau prasidejo sokiai, linksmybes. Atsibodo sedeti prie tu foto, daug nereikalingu detaliu, kol sufokusuoju, ranka ar koja kito zmogaus ilenda i kadra, bo sale gan nedidele sokiams buvo, o zmoniu daug doh.gif
Atsakyti
sveikos ir sveiki smile.gif
senokai besilankiau... bet pasiilgau jūsų, tai vėl čia kištelsiu nosį tongue.gif O dar ir "ant gimtadienio" užtaikiau smile.gif
robobebre, būk sveikas ir drūtas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 26, 14:45)

Jo, sau parsisiunčiau iš ebay labai pigiai 120cm man rodos smile.gif Imk kuo didesnį smile.gif

neiste -> Ajoj, kaip puikiai tave suprantu verysad.gif
Atsakyti