Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Whatever? @ 2012 07 04, 14:16)
Ka spalvota sraige ziurisi graziau 4u.gif 

Ainoa, antra mergytes kokia faina nuotrauka, nuotaika ir veido israiska...Labai jau moteriska/mergaitiska lotuliukas.gif  -  negavau kazko,beda....

Ikeliu ir as viena komentarams, jei bent vieno verta ax.gif

i seimos albuma smile.gif, bet juk ir i ji nuotrauku reikia? Visi tokiu darom.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 07 03, 16:16)
Spalvotas pievos pasaulis.  bigsmile.gif  Sraigius su varliumi. biggrin.gif
http://farm9.staticf...d7625ae2c_z.jpg

Patinka sraigė, spalvos, tekstūrą čia dėjai? Ir patinka, kad kreiva [svyranti] foto, kažkaip čia tinka. Ir man spalvota veža labiau smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 07 01, 21:42)
Blurb lyg neblogas.

Ačiū, Alabama, reik man išsiaiškinti, kaip ten užsakyti :/

QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 02, 08:30)
Man blurb kokybė labai šiaip sau...jeigu daryti kokį nerimtą albumiuką sau...tai galima...bet jei norisi kokybės tikrai ne blurb'ą reikėtų rinktis...kiek žinau asukabook kokybiškai daro...dar žinau, kad lenkijoj gamina..tik pati nesu išbandžiusi, o kiek mačiau, kokybė buvo lyg ir nebloga...

Reikia išsiaiškinti smile.gif :]]]

QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 04, 13:48)
Tai norit pasakyti, kad meet'ą galima organizuot?  lotuliukas.gif

Net aš į Šiaulius buvau atvažiavusi į meet'uką smile.gif))) che che, spygavau čia per foruma storom raidėm, kad noriu pasimatyti smile.gif

Ainoa -> flicke pasisakiau smile.gif

Whatever? -> Man kaip tais fokuso trūksta...Pritariu robobebrui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 07 04, 15:39)
Patinka sraigė, spalvos, tekstūrą čia dėjai? Ir patinka, kad kreiva [svyranti] foto, kažkaip čia tinka. Ir man spalvota veža labiau smile.gif

Nedėjau jokios tekstūros, bent jau sąmoningai. O Camerabag gal ir uždėjo, kuomet parinkau spalvas. smile.gif Man patinka kaip ta programa suminkština fotografiją. Aš taip vadinu tą dalyką. biggrin.gif
Kreiva? Tris kartus pažiūrėjau, man atrodo, kad ne. Gal toks įspūdis susidaro, kad ta sraigė ant tako viršaus ar kaip čia pavadinus. g.gif Ačiū, kad pasidalinai mintimis. 4u.gif

Tai šiaulietės, kas imasi organizuoti susitikimą? Vietą, laiką? smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 07 04, 14:39)

Ačiū, Alabama, reik man išsiaiškinti, kaip ten užsakyti :/
Reikia išsiaiškinti smile.gif :]]]

A ner uz ka.Prisiregistruok, tada parsiusk programele ir maketuok.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 04, 14:16)
Ka spalvota sraige ziurisi graziau 4u.gif 

Ainoa, antra mergytes kokia faina nuotrauka, nuotaika ir veido israiska...Labai jau moteriska/mergaitiska lotuliukas.gif  -  negavau kazko,beda....

Ikeliu ir as viena komentarams, jei bent vieno verta ax.gif

Mes - uz Lietuva!!!

Betrūksta muilo burbulų...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 04, 16:44)
Betrūksta muilo burbulų...

Aciu uz komentarus.... Cia suveike peledos sindromas,matyt....
UJ, nereikia savo vaiku nuotrauku rodyti, jos visuomet atrodo geresnes,nei is tiesu.
Dar klausimas, tokias nevykusias foto isimti, ar palikti temoj?

Nea, muilo burbulai nedera prie krepsinio kamuolio lotuliukas.gif

O jei rimtai, kazka praleidau apie muilo burbulus? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 04 liepos 2012 - 16:14
Sveikutes,
esu Siauliuote neseniai isigijusi Canon eos 600d 18-55mm ax.gif , noreciau jungtis ir mokytis (siuo metu studijuoju susipazinimo su fotoaparatu knygele ir jusu nurodytas nuorodas) smile.gif , kiek suprantu, cia jau visos labai stipriai pazengusios thumbup.gif, nuotraukytes superines, nelabai jauku man zaliai brautis i jusu bureli blush2.gif. Ar dar yra jusu burelyje pradziamoksliu? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
luga junkis drasiai 4u.gif , nesikandžiojam. Visad yra pradžiamoklsių.
Daryk ND, tuo pačiu skaityk instrukcijas
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 07 04, 16:13)
luga junkis drasiai 4u.gif , nesikandžiojam. Visad yra pradžiamoklsių.
Daryk ND, tuo pačiu skaityk instrukcijas

Aciukas 4u.gif , bandysiu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki išdrysau ir aš čia prisijungti blush2.gif ax.gif nusipirkom naują foto aparatą,apie kurį svajojom ilgą laiką,db pradedu mokintis,bet atrodo tiek reikia išmokti ir nuo ko pradėti blush2.gif labai smagu,kad radau šią temą,skaitysiu žiūrėsiu bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Laba diena. smile.gif
Retas svečias aš pas jus.
Bet apsireiškiu, kad ir aš beveik iš Šiaulių laugh.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 07 03, 12:41)
kol perskaiciau smile.gif gryzom is pajurio su seimyna, o atostogas sugadino objektyvas  verysad.gif  Tik atvykom, isikraustem, issitraukiu fotika, bandau fotkinti ir bac, nefokusuoja cray.gif  o tiek norejau tos juros, tiek norejau fotkint, o su rankiniu fokusavimu nemoku  blush2.gif  tai viena kita kadra padariau ir viskas, nes kaip tycia kitinio net neemiau  doh.gif
Tai nuveze V is ryto tvarkyti, laukiu kol paskambins meistras pasakyti kas nutiko. Gal kam yra taip buve? kas cia nutiko?

Į kokią įmonę išvežėt? Mano 50-tukas irgi taisykloj Šiauliuose, paskambino jau ir pasakė kad smarkiai sugedusios objektyvo vidinės dalys, irgi nefokusavo iš pradžių, po to fotografuodavau tik su rankiniu, buvo gerai, kol galiausiai vistiek "užsilenkė" negrįžtamai. Naujų detalių dėt neapsimoka, nes būtų brangiau už patį objektyvą, tai dabar sakė laukti nes turi gaut dėvėtų detalių ir tada kaina jau bus artimesnė realybei.
Atsakyti
Labas, visoms naujai prisijungusioms. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Labai geltona?

user posted image
Atsakyti