Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 04, 11:53)
O kur tos komandiruotės būna? Gal ten viskas lb pigu?  biggrin.gif

ooo, ziuriu ir jus siauliete drinks_cheers.gif biggrin.gif
Europoje biggrin.gif dazniausiai Airijoje, tai ten kazkur turi parduotuveje drauga, kuris nuolaidu geru visokiu padaro, ir oro uoste sake daznai akciju buna, ir labai lengva nusidereti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 04, 09:32)
Su kokiu obj fotografuota?  wub.gif

Canon 50mm f/1.4 smile.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 07 04, 10:56)
Ka, labai patiko abu sliuzai, tiek spalvotas tiek nespalvotas  ax.gif as juos visai megstu  biggrin.gif
as fotografavau drauges mergytes, idomios jusu nuomones  smile.gif

Džiaugiuosi! bigsmile.gif 4u.gif
Man tavo antra labai patiko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 04, 12:05)
ooo, ziuriu ir jus siauliete drinks_cheers.gif  biggrin.gif
Europoje biggrin.gif dazniausiai Airijoje, tai ten kazkur turi parduotuveje drauga, kuris nuolaidu geru visokiu padaro, ir oro uoste sake daznai akciju buna, ir labai lengva nusidereti smile.gif

Ir jūs šiaulietė? bigsmile.gif geras....čia šiauliečių retai pasitaiko biggrin.gif ir gyvenat Šiauliuose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 04 liepos 2012 - 12:37
Aš kažkaip galvojau, kad iš likusių temoje tik aš ir neiste šiaulietės. laugh.gif Pasirodo, kad klydau. Kokios slapukės! ohmy.gif
Atsakyti
Tai norit pasakyti, kad meet'ą galima organizuot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 04, 13:37)
Ir jūs šiaulietė?  bigsmile.gif  geras....čia šiauliečių retai pasitaiko  biggrin.gif  ir gyvenat Šiauliuose?

Jo, čia gimiau, augau ir gyvenu biggrin.gif

Ką, aš kažkada rašiau, kad is Saules miesto esu, bet turbut lb nepatinku, kad praignoravai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 04, 13:52)
Jo, čia gimiau, augau ir gyvenu biggrin.gif

Ką, aš kažkada rašiau, kad is Saules miesto esu, bet turbut lb nepatinku, kad praignoravai biggrin.gif

Ne, matyt aš nepastebėjau, nes labai džiaugiuosi, kai čia tokių atsiranda biggrin.gif O ir kurį laiką buvau pamiršusi paskaityt šitą forumą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 04, 14:03)
Ne, matyt aš nepastebėjau, nes labai džiaugiuosi, kai čia tokių atsiranda  biggrin.gif  O ir kurį laiką buvau pamiršusi paskaityt šitą forumą  blush2.gif

Dar ziurekit, galbūt ne karta ir gatvėje prasilenkeme biggrin.gif ypač įmanoma, jei pietiniam rajone gyvenat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 04, 13:52)

Negali būti! mastau.gif Veikiausiai tą dieną neatidžiai skaičiau temą ir praleidau pro akis. smile.gif Labai dažnai aš būnu "išskridusi", kartais gatvėje žmonės su manimi sveikinasi, o aš jų negirdžiu ir nematau. biggrin.gif
Stikline, be abejo reikia susitikimo! Pradžiai apsiuostyti, o paskui kažką ir rimtesnio gal nuveiktumėm. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 04 liepos 2012 - 13:10
Ka spalvota sraige ziurisi graziau 4u.gif

Ainoa, antra mergytes kokia faina nuotrauka, nuotaika ir veido israiska...Labai jau moteriska/mergaitiska lotuliukas.gif - negavau kazko,beda....

Ikeliu ir as viena komentarams, jei bent vieno verta ax.gif

Mes - uz Lietuva!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 04 liepos 2012 - 13:26
QUOTE(Ka @ 2012 07 04, 14:09)
Negali būti!  mastau.gif Veikiausiai tą dieną neatidžiai skaičiau temą ir praleidau pro akis.  smile.gif Labai dažnai aš būnu "išskridusi", kartais gatvėje žmonės su manimi sveikinasi, o aš jų negirdžiu ir nematau. biggrin.gif
Stikline, be abejo reikia susitikimo! Pradžiai apsiuostyti, o paskui kažką ir rimtesnio gal nuveiktumėm.  smile.gif

Buna biggrin.gif
Aš irgi už meet'a drinks_cheers.gif tikrai smagu butų!
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 04, 14:08)
Dar ziurekit, galbūt ne karta ir gatvėje prasilenkeme biggrin.gif ypač įmanoma, jei pietiniam rajone gyvenat smile.gif

Tai faktas, kad galėjom biggrin.gif

QUOTE(Ka @ 2012 07 04, 14:09)
Negali būti!  mastau.gif Veikiausiai tą dieną neatidžiai skaičiau temą ir praleidau pro akis.  smile.gif Labai dažnai aš būnu "išskridusi", kartais gatvėje žmonės su manimi sveikinasi, o aš jų negirdžiu ir nematau. biggrin.gif
Stikline, be abejo reikia susitikimo! Pradžiai apsiuostyti, o paskui kažką ir rimtesnio gal nuveiktumėm.  smile.gif

Aš irgi būna, kad nematau biggrin.gif Super... noriu noriu biggrin.gif galim pradėti tartis biggrin.gif
Atsakyti