Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 07 03, 12:41)
labas    4u.gif

Tai nuveze V is ryto tvarkyti, laukiu kol paskambins meistras pasakyti kas nutiko. Gal kam yra taip buve? kas cia nutiko?

O koks objektyvas?

QUOTE(Ka @ 2012 07 03, 16:16)
Spalvotas pievos pasaulis.  bigsmile.gif  Sraigius su varliumi. biggrin.gif

Su kokiu obj fotografuota? wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 04, 09:32)
O koks objektyvas?

50tukas f/1,4 smile.gif

*****, vakar kit uzsidejau, buvau pamirsusi koks tamsus jis doh.gif: fuuuuj

Labas rytas!
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 04, 10:17)
50tukas f/1,4 smile.gif

Agam...kaip tik savąjį tokį patį taisiau biggrin.gif jie, kaip suprantu, turi tokią bėdą...galėjo būti sutrenktas..pažįstamas vienas ant 50tuko deda blendą ir jos niekada nenuima...
Atsakyti
Labas rytas

Ka, labai patiko abu sliuzai, tiek spalvotas tiek nespalvotas ax.gif as juos visai megstu biggrin.gif

Jurzoles menulis liuks thumbup.gif niekada nebandziau menulio fotografuot...koki objektyva naudojai?

Kristuko pasaudymai irgi patiko smile.gif

as fotografavau drauges mergytes, idomios jusu nuomones smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dar kelios cia
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 04, 10:20)
Agam...kaip tik savąjį tokį patį taisiau  biggrin.gif  jie, kaip suprantu, turi tokią bėdą...galėjo būti sutrenktas..pažįstamas vienas ant 50tuko deda blendą ir jos niekada nenuima...

Kiek atsiėjo taisymas? smile.gif
O kur tu blendu yra pirkti?
Nu kad netrinktelejome, nu nebent vyras ir nieko man nesako biggrin.gif
Atsakyti
Ainoa, nerealiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 07 04, 10:56)

nu lb fainai!
antroje kokia mina mergytes thumbup.gif
spalvos kokios grazios paskutineje wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 04, 11:00)
Kiek atsiėjo taisymas? smile.gif
O kur tu blendu yra pirkti?
Nu kad netrinktelejome, nu nebent vyras ir nieko man nesako biggrin.gif

250 lt, aš kokią tai blendą iš ebėjaus nusipirkau, tik nžn ar ji tiks...nu reikia sulaukti jos (jei sulauksiu išvis biggrin.gif) tada pasakysiu biggrin.gif tas trinktelėjimas kaip suprantu gali būti ir visai nestiprus...ar tiesiog spūstelėjimas gal..nu jie turi tokią bėdą..daug kas taiso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 04, 11:24)
250 lt, aš kokią tai blendą iš ebėjaus nusipirkau, tik nžn ar ji tiks...nu reikia sulaukti jos (jei sulauksiu išvis biggrin.gif) tada pasakysiu biggrin.gif  tas trinktelėjimas kaip suprantu gali būti ir visai nestiprus...ar tiesiog spūstelėjimas gal..nu jie turi tokią bėdą..daug kas taiso  biggrin.gif

biggrin.gif
tai tada dar normaliai, nes V sako, jei kainuos kokie 500 netaisyk, uz menesio nauja parvesiu is komandiruotes gryzdamas, o sita parduosi smile.gif
nu pirksiu ir as blenda tada drinks_cheers.gif kad nesikartotu tokie bajeriai unsure.gif
Atsakyti
Ka, jb ir spalvota, abi nepatiko.

Sayonaros foto kelios patiko, kada nors prieisiu prie flickr ir pakomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 04, 11:33)
biggrin.gif
tai tada dar normaliai, nes V sako, jei kainuos kokie 500 netaisyk, uz menesio nauja parvesiu is komandiruotes gryzdamas, o sita parduosi  smile.gif
nu pirksiu ir as blenda tada  drinks_cheers.gif  kad nesikartotu tokie bajeriai  unsure.gif

O kur tos komandiruotės būna? Gal ten viskas lb pigu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 07 04, 10:56)

paskutiniaja isimylejau (deduos sirdies formos akinius) biggrin.gif
Atsakyti