QUOTE(paluri @ 2012 07 02, 13:36)
Tai kame problema?...
Visas gyvenimas sukosi aplink skaičius, neturiu aš kūrybiškumo, bet vis tiek noriu išmokti fotografuoti, nes man tai patinka
Bet fotografuojant tai tikrai ne apie skaičius galvoju... Netgi į M režimą retokai persijungiu, nes su Av paprasčiau, nereikia galvos sukti dėl fotoaparato parametrų. Jeigu tuo nesimėgaučiau, tikrai net nefotografuočiau...
Kad žiūrovui neįdomu su kokiu objektyvu fotografuota, tai faktas. Žiūrovui įdomus tik galutinis variantas. Bet man dar sunku pamatyti nuotraukas, taip, kaip mato žiūrovas...
man Tavo nuotraukos tokios
atidirbtos atrodo. kaip per prievartą padarytos. ir komentavome, ir klaidas rodėme, bet kol kas nejuda tie reikalai. rodos, ir fotkini daug, ir stengies, bet kol kas bent jau man nesimato judėjimo priekin, tik eilinės sufokusuotos nuotraukos. kol kas Tau itin sunku su kompozicija, su foto atrinkimu. tarkim, paskutinės fs su dukra, nebūčiau rodžius, išskyrus vieną foto, ir tai žinodama, kad nėra už ką pagirti. man keista, kad turėdama du objektyvus su 1,8 diafragma, fotografuoji tarsi su f 8 visą laiką. jei mergaitė prie medžio - tai ryšku viskas aplink, ypač medis. ir sakyta ne kartą, bet Tu, rodos, ignoruoji, todėl nustojau, bent jau aš, komentuoti. nes gal aš neteisi, gal nereikia kišti savo supratimo, tai ir nutilau.
blin, man atvirumo valandėlė, tuoj užpuls kas nors, kad žlugdau žmonės.