Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 07 01, 20:27)
Merginos, kas gali patarti, kur geriau daryti fotoknygą norisi kokybės, tvirto viešelio ir popieriaus matinio kietesnio tokio?  unsure.gif  g.gif

Blurb lyg neblogas.
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 07 01, 15:27)
Čia palyginau 50mm 1.8 ir 85mm 1.8 aštrumą ir supratau kodėl nenoriu nuimti 85mm ir užsidėti 50mm  blush2.gif

o tu manai, kad tai fotografijoje baisiai svarbu?
Atsakyti
Atejau su klausimu..
Kas buna, kai "pareina" uzuolaideles fotiko?
Kaip suzinoti?

Menulis Jurzoles-afigienas..... blink.gif
Paluri labai labai patobulejo...Faina matyti tokius pokycius...Suteikia vilties lotuliukas.gif
Atsakyti
Atnesu viena foto is "pasaudymo" Bergene. smile.gif Ziauriai patiko "saudyti". Bus ir daugiau. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 07 02, 00:57)
Paluri, patinka man šita nuotrauka. Tik man dešinėje erdvės daugoka.  smile.gif

Ačiū 4u.gif Pagal trečdalių taisyklę bandžiau padaryti smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 02, 01:30)
o tu manai, kad tai fotografijoje baisiai svarbu?

Kad fotografijoje svarbiausias yra fotografas, tai jau nėra ką ir diskutuoti. Bet jeigu kalbėti apie techniką, tai, mano nuomone, tikrai objektyvas turi daug įtakos nuotraukos kokybei, geresnio fotiko dar nebandžiau, tai neturiu nuomonės... Bet iš nuotraukų sprendžiant, esant silpnam apšvietimui, FF padarys kokybišką nuotrauką, bet pigesni tikrai ne.
Objektyvo kokybę pajutau, kai nusipirkau canon 85mm 1,8 ir tik tuomet supratau, kodėl, fotografuojant su canon 50mm 1,8, man vis trūko aštrumo nuotraukose. Vis ieškodavau priežasčių ir kaltindavau save, kad kažko nemoku, ne taip darau ar ranka sudreba ir pan... blush2.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 07 02, 03:22)
Paluri labai labai patobulejo...Faina matyti tokius pokycius...Suteikia vilties  lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif Malonu girdėti ax.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 07 02, 03:25)
Atnesu viena foto is "pasaudymo" Bergene.  smile.gif Ziauriai patiko "saudyti". Bus ir daugiau.  rolleyes.gif

Įdomiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 07 02, 06:09)
Objektyvo kokybę pajutau, kai nusipirkau canon 85mm 1,8 ir tik tuomet supratau, kodėl, fotografuojant su canon 50mm 1,8, man vis trūko aštrumo nuotraukose. Vis ieškodavau priežasčių ir kaltindavau save, kad kažko nemoku, ne taip darau ar ranka sudreba ir pan...  blush2.gif

Tavo problema slypi ne aštrume.. Kiek mačiau, su tuo problemų neturėjai, rodei daug, aštrių foto. Ne tame problema..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 07 01, 21:42)
Blurb lyg neblogas.

Man blurb kokybė labai šiaip sau...jeigu daryti kokį nerimtą albumiuką sau...tai galima...bet jei norisi kokybės tikrai ne blurb'ą reikėtų rinktis...kiek žinau asukabook kokybiškai daro...dar žinau, kad lenkijoj gamina..tik pati nesu išbandžiusi, o kiek mačiau, kokybė buvo lyg ir nebloga...
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 07 02, 07:09)
Kad fotografijoje svarbiausias yra fotografas, tai jau nėra ką ir diskutuoti. Bet jeigu kalbėti apie techniką, tai, mano nuomone,  tikrai objektyvas turi daug įtakos nuotraukos kokybei, geresnio fotiko dar nebandžiau, tai neturiu nuomonės... Bet iš nuotraukų sprendžiant, esant silpnam apšvietimui, FF padarys kokybišką nuotrauką, bet pigesni tikrai ne.
Objektyvo kokybę pajutau, kai nusipirkau canon 85mm 1,8 ir tik tuomet supratau, kodėl, fotografuojant su canon 50mm 1,8, man vis trūko aštrumo nuotraukose. Vis ieškodavau priežasčių ir kaltindavau save, kad kažko nemoku, ne taip darau ar ranka sudreba ir pan...  blush2.gif

as manau, kad tu per daug giliniesi i technika ir visiskai pamirsti jausma. man, kaip ziurovei, visiskai dzin, ar tu 85, ar 50 objektyvu fotkini, nes as to "nematau". ka as matau, kad tavo foto truksta jausmo, tavo pacios megavimosi fotografavimu. atsipalaiduok. ir maziau galvok apie skaicius
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 07 01, 23:55)
Atnesu viena foto is "pasaudymo" Bergene.  smile.gif

grazu, labai patiko JB, mirksiukas.gif
Jurzole, menulis tikrai GERAS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 02, 07:30)
Man blurb kokybė labai šiaip sau...jeigu daryti kokį nerimtą albumiuką sau...tai galima...bet jei norisi kokybės tikrai ne blurb'ą reikėtų rinktis...kiek žinau asukabook kokybiškai daro...dar žinau, kad lenkijoj gamina..tik pati nesu išbandžiusi, o kiek mačiau, kokybė buvo lyg ir nebloga...

V.Morozovas uzsako Blurbe Love story, ir sako, kad kokybe nesiskundzia.Aisku, vestuvines knygas daro kitur.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 07 02, 09:15)
V.Morozovas uzsako Blurbe Love story, ir sako, kad kokybe nesiskundzia.Aisku, vestuvines knygas daro kitur.

Mačiau smile.gif bet matyt dėl tos pačios kokybės vestuvinių ten nedaro...nors jo ta blurbinė knyga tikrai buvo nebloga...gal kai aš gaminau ką nors ne taip pasirinkau...nes man kai kur lb nuraudonino veidus...buvau baisiai pikta ant blurbo (nors kitą kartą gaminau kelionės foto knygą tai lyg ir geriau su spalvom pataikė) smile.gif įdomu kur jis vestuvines gamina...reikės išsiaiškint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 02 liepos 2012 - 08:28
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 02, 08:24)
Mačiau  smile.gif  bet matyt dėl tos pačios kokybės vestuvinių ten nedaro...nors jo ta blurbinė knyga tikrai buvo nebloga...gal kai aš gaminau  ką nors ne taip pasirinkau...nes man kai kur lb nuraudonino veidus...buvau baisiai pikta ant blurbo (nors kitą kartą gaminau kelionės foto knygą tai lyg ir geriau su spalvom pataikė) smile.gif įdomu kur jis vestuvines gamina...reikės išsiaiškint  ax.gif

http://www.graphistudio.com/
Cia.Kainos kanda:)
Atsakyti