Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 06 29, 23:58)
Man vakar labai nesimiegojo, o uz lango taip ryskiai menulis sviete... baigesi tuo, kad issitraukiau fotoaparata

Kažkas nerealaus bigsmile.gif labai faina foto.
Atsakyti
Aciu smile.gif Tokiu foto pilnas internetas, bet vis tiek faina paciai pabandyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 30, 00:59)
Aciu smile.gif Tokiu foto pilnas internetas, bet vis tiek faina paciai pabandyti...  ax.gif

O galima būtų sužinot koks tiksliai objektyvas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 06 29, 18:42)
as pagaliau fotika isigijau, nieko blatno, bet pagalvojau, kad pats laikas apsiriboti batais, tashem bei skudurais ir nusipirkti ta, ko man tikrai labai reikejo  blush2.gif nuotraukoje as ir nauja delninuke  biggrin.gif 

bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif Auto - fain. Visai ne toks glamūras apie kokį kalbėjom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 06 30, 00:18)
O galima būtų sužinot koks tiksliai objektyvas?  4u.gif

Sigma 50-500
Atsakyti
Na va, jau LT. Busiu Klaipedoj iki 19.07, tai jeigu kas noresit susitikti, tai labai noreciau biggrin.gif
Sayonara... kaip skaniai susiziurejo tavo fs, ikvepenciai, pakelenciai...mrrrr...
Maggie, Sveikinimai! Grazios kojos thumbup.gif
Jurzole, bigsmile.gif tikrai nors matytos tokios nuotraukos ne viena karta, bet vistiek faina bigsmile.gif

Liko mano daina neiliustruota verysad.gif Taip suprantu atitekus buvo Whatewer?, tai dabar pergyvenu, kad gal per sunkia buvau parinkus. unsure.gif Sorry!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 30 birželio 2012 - 01:42
Maniau, kad gyveni Lietuvoj smile.gif Nors gal ir nieko nemaniau, jei neakcentavai biggrin.gif Jei organizuosit meetuką, šūktelkit (bet pati nieko nežadu, labai esu užimta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 30 birželio 2012 - 01:53
Maggie, sveikinu, su proginiu.
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 06 30, 02:35)
Na va, jau LT. Busiu Klaipedoj iki 19.07, tai jeigu kas noresit susitikti, tai labai noreciau  biggrin.gif
Sayonara... kaip skaniai susiziurejo tavo fs, ikvepenciai, pakelenciai...mrrrr...
Maggie, Sveikinimai! Grazios kojos thumbup.gif
Jurzolebigsmile.gif tikrai nors matytos tokios nuotraukos ne viena karta, bet vistiek faina  bigsmile.gif

Liko mano daina neiliustruota verysad.gif Taip suprantu atitekus buvo Whatewer?, tai dabar pergyvenu, kad gal per sunkia buvau parinkus. unsure.gif  Sorry!

Nebutinai atitekus whatever. Ir man ji galejo atitekti. Bet ir man nors ziauriai tiko ir patiko, nesugebesiu jos iliustruoti, nors isivaizduoju puikiai kaip tai daryciau, bet neturiu tam tinkamo zmogaus. Tas kuris kaip ir tiktu menesi vis atkelineja FS.
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2012 06 29, 19:08)
Namų darbas nr. 4

Sakyčiau, kad gerai.

QUOTE(Maggie @ 2012 06 29, 23:12)

as manau, kad turima technika tikrai more than enough wink.gif pabandyk.

ir rezultate atneshu jums progini glamūrčiką in my way

Norėtųsi platesnio kampo su didesne diafragma. Bent aš taip įsivaizduoju g.gif
O idealiausias turbūt būtų 24-70 (2,8), bet čia tik pasvajoti... blush2.gif
Arba bent jau išorinės blykstės reikėtų, nes dažniausiai būna didžiulės salės su prastu apšvietimu.

Glamūras patinka 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 06 30, 03:28)
Man vakar labai nesimiegojo, o uz lango taip ryskiai menulis sviete... baigesi tuo, kad issitraukiau fotoaparata ir didziaja Sigmos patranka, ir pabandziau fotografuoti - siaip sau, tiesiog pabandymui. Patiko... dabar laukiu pilnaties  smile.gif 

Koks ryškus mėnulis! Labai graži nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
Maggie - sveikinimai ir nuo manęs birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 06 29, 19:42)

Cool, kai oamačiau - tas ryškumas ir spalvos veža, einu pasidairysiu flicke dar smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 06 29, 23:58)

Oho, su visais krateriais matosi blink.gif fainai. Žiū turi nemažai technikos? smile.gif
Atsakyti