Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

darsyk aciu, mergos wink.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 06 25, 23:33)
su gimtadieniu, he he, robobebrai ;] clap.gif

perskaiciau ana tema. tai galiu pasakyti, kad robobebro tokio annoying dar nemaciau tongue.gif siaip idomios diskusijos ten vyko. daugumazh pritariu Jurzolei, kas del kapiniu, nors, beje, as jokia ateiste ir tikejimas-kapines man itin slidi tema. bet kazkaip Jurzole gan argumentuotai kalbejo. ir patiko Amserdamas (o kas tas hdr?), pirmas iskreiptas variantas. dar kas uzkliuvo - tokia abstrakcija, temoje megstama uz bet kokia kaina primesti savo nuomone. kabinamasi prie zmoniu, aiskinama ir t.t. fui. man tas uzkliuvo, kaip daugiau negu savaite gyvenant be inetrneto ir visokios kitokios civilizacijos wink.gif

aciu uz sveikyjimus smile.gif Nu o bet tai kai nesamone, grizo, ir is kart tokia kiaule biggrin.gif. Eiciau gincytis toliau, ale tyngiu but annoying biggrin.gif
Atsakyti
Robobebrai ir aš sveikinu smile.gif Linkiu daug vaikų ir penegų biggrin.gif :*
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 25, 23:05)
darsyk aciu, mergos wink.gif
aciu uz sveikyjimus smile.gif Nu o bet tai kai nesamone, grizo, ir is kart tokia kiaule biggrin.gif. Eiciau gincytis toliau, ale tyngiu but annoying biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(rG. @ 2012 06 26, 07:19)
Robobebrai ir aš sveikinu smile.gif Linkiu daug vaikų ir penegų biggrin.gif :*

mOlOdiec biggrin.gif
Atsakyti
Ar naudojate portraiture plugin PS? Ką tik parsisiučiau ir bandau žaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 26, 08:02)
Ar naudojate portraiture plugin PS? Ką tik parsisiučiau ir bandau žaisti  smile.gif

esu bandžius, bet mano skoniui per daug plastmasės, tačiau neatmetu tikimybės, kad tiesiog nesugebėjau juo tinkamai pasinaudoti, bo tingėjau gilintis. geriausias plugin'as man - juosta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 08:05)
esu bandžius, bet mano skoniui per daug plastmasės, tačiau neatmetu tikimybės, kad tiesiog nesugebėjau juo tinkamai pasinaudoti, bo tingėjau gilintis. geriausias plugin'as man - juosta biggrin.gif

nu žinai, gali nuvaryt iki 20 proc., plastmasės neliks, alia duos kažką, ką esi užsistatęs ar pasidarai. Aš naudoju viso kadro pašiltinimui iš esmės, pasidariau tokį actioną, po to šast iki kokių 20-30 proc. ir vualia lyg ir pagražėja biggrin.gif Čia greitiems darbams biggrin.gif
Papildyta:
O šiaip Say, Tau jo naudot ir nebūtina biggrin.gif Net keista būtų, jei sakytum, kad esi to plugino gerbėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 26, 08:16)
nu žinai, gali nuvaryt iki 20 proc., plastmasės neliks, alia duos kažką, ką esi užsistatęs ar pasidarai. Aš naudoju viso kadro pašiltinimui iš esmės, pasidariau tokį actioną, po to šast iki kokių 20-30 proc. ir vualia lyg ir pagražėja biggrin.gif Čia greitiems darbams biggrin.gif
Papildyta:
O šiaip Say, Tau jo naudot ir nebūtina biggrin.gif Net keista būtų, jei sakytum, kad esi to plugino gerbėja biggrin.gif

nu jo. aš kolegiškai institucijai esu portretus fotkinus tokių vyresnio amžiaus žmonių, tai šitas pluginas juos jaunino. gražiai taip, visai skoningai, nors nuglamūrino MANO skoniui, bet jiems labai tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 06 25, 23:33)

ir dar - dievinu massive attack, bet tik senus. keli, kiek prisimenu, megstamiausi - klasika "unfinished simpathy", "angel", "interia creeps".

Jėėė, Maggie grįžo! smile.gif

čia tie senieji, tai tikriausiai "Mezzanine" albumas. Man jis pats pats pačiausias. Kitų ir neklausiau, išskyrus "Heligoland" smile.gif

lauksiu nuotraukųųųų!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 12:35)

Tai, kad bet koks didesnis koregavimas panasiai atrodo... Man labiau patinka tikros nuotraukos (bent jau kol kas). Bet fotografavau mergina su daug spuogų ant veido, tai ieškau būdų kaip pagrąžinti jos odą. Spuogus gana lengvai nuėmiau su spot healing brush tool, bet po to užsimaniau dar pagražinti smile.gif

Pas tėvus radau seną Zenitą, kiek suprantu, su heliosu, bet labai jau jis apdulkėjęs. Reikės išsivalyti, nusipirkti juostelę ir išbandyti ar veikia smile.gif

QUOTE(rG. @ 2012 06 26, 12:40)

Man pasirodė, kad tą patį galima ir su PS padaryti, bet ilgiau užtrunka, o čia greitai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 06 26, 12:48)
nu jo. aš kolegiškai institucijai esu portretus fotkinus tokių vyresnio amžiaus žmonių, tai šitas pluginas juos jaunino. gražiai taip, visai skoningai, nors nuglamūrino MANO skoniui, bet jiems labai tiko smile.gif

Visi nori jaunesni būti, nors nuotraukose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 26, 08:23)

Visi nori jaunesni būti, nors nuotraukose  ax.gif

Nu kartais aš sakyčiau ne dėl to. Bent man. Nes kartais kai su šviesa nesusižaidžiu, išryškinu daugiau nei paprastai akimis matome. O vat tada ir tenka pavargti :/
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 26, 12:55)
Nu kartais aš sakyčiau ne dėl to. Bent man. Nes kartais kai su šviesa nesusižaidžiu, išryškinu daugiau nei paprastai akimis matome. O vat tada ir tenka pavargti :/

Tas irgi tiesa. Aš prifotkinau su tamsiais paakiaias ir nežinau ką dabar su jais daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 26, 08:31)
Tas irgi tiesa. Aš prifotkinau su tamsiais paakiaias ir nežinau ką dabar su jais daryti  doh.gif

šviesinti biggrin.gif
Atsakyti