Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2012 06 29, 15:25)
Pas tave buna vaizdinis/jausminis isivaizdavimas to, ka nori daryti, kuri neina/sunku apvilkt i tikslu zodini apibudinima?

galbūt, aš apie tai nelabai galvoju, nes tingiu, impulsyviai einu ir maždaug "kas bus - tas bus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 16:31)
galbūt, aš apie tai nelabai galvoju, nes tingiu, impulsyviai einu ir maždaug "kas bus - tas bus" biggrin.gif

is tikro tai uzkabinau todel, kad va ideda naujokas kokia fotke, nu tipo beleka hihihi.gif, o tu klausi - ka norejai pasakyt sia fotke. Tai vat pasidomavau kada tau gimsta tas "ka noriu pasakyt sia nuotrauka" - jos darymo metu, pries, ar sugalvoji jau po viskam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 29, 16:13)
is tikro tai uzkabinau todel, kad va ideda naujokas kokia fotke, nu tipo beleka hihihi.gif,  o tu klausi - ka norejai pasakyt sia fotke. Tai vat pasidomavau kada tau gimsta tas "ka noriu pasakyt sia nuotrauka" - jos darymo metu, pries, ar sugalvoji jau po viskam smile.gif

taip ir pagalvojau xixixi smile.gif

matai, aš ne naujokė.. man savaime procesas eina. kai buvau naujokė, bandžiau galvoti, ką noriu pasakyti, kokią žinią siunčiu (jei siunčiu), kas turi matytis arba nesimatyt. ir mokino apie tai galvot, planuot, sužiūrėt. negaliu pasakyt, kad išmokau, bet to specialaus proceso, manau, man nebereikia. kita vertus, gal nepakenktų kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 06 29, 11:46)
ipusejo mano atostogos, o atrodo nieko dar nenuveikiau, planuojuos i Vilniu kazkada, bet tikrai zinau, kad bus ne savaitgalis, kazin butu galinciu ir norinciu ant kavos?

Mielai!

Sayonara -> įdomiai susižiūrėjo foto smile.gif Jei čia tik test'as buvo, tai labai laukiu kas gi per stebuklas bus per rimtesnę fotosesiją. Patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 11:12)
you scratch my back - I scratch yours tongue.gif

aaait. patiko labai. vartosim ;]
QUOTE(Alabama @ 2012 06 29, 00:24)
Na as ta zalia Sima pvz sau dariau, tai va tada labai pailsejau.Subegom velai vakare, per pusvalandi padarem o kaifo pojutis visai savaitei wub.gif

bet tai kaip gerai gavosi, greitai ir kas svarbiausiai tikrai super, ne eilines foto.
QUOTE(paluri @ 2012 06 29, 07:53)
Dabar turiu 50mm 1,8, 85mm 1,8 ir kitinį 18-55 3,5-5,6. Tai be šansų vestuvėse būtų.

as manau, kad turima technika tikrai more than enough wink.gif pabandyk.

apie glamura:

QUOTE(gotte @ 2012 06 27, 19:37)
Nu nežinau, aš savęs tuščia nelaikau pėvėzė...o bet tačiau, kai nuotraukoje matosi pagurklis (dėl tam tikros padėties, tarkim juokiantis ir galva kai labiau įtraukta), rinkiai ant pilvo (motinystės džiaugsmai biggrin.gif ) ar dar kokie akį rėžiantys dalykai, mane tai nervina

sutinku. nu stiruliuke nesu, bet jei pvz koks lasinys butu ar pagurklis man tikrai nepatiktu. kita vertus - geras fotografas sugebes taip nufotkint, kad plonit su PS nereiks wink.gif
mane kas zudo tai oda, plaukianti visa, uzglamurinta "na net" arba akivaizdus pakeitimai zmogaus is esmes (sumazinama nosis, ausys, padidinamos akys, lupos, krutine ir bla bla bla - va cia tai jau aukstasis pilotazas ir melas).
QUOTE(robobebras @ 2012 06 27, 13:12)
p.s. o plastmasiniu as irgi nemegstu kai rezia aki, nu ir tu jau nenormaliai isryskintu akiu.

a jo. dar tu rutuliuku stikliniu vietoj normaliu akiu pakest negaliu.
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 21:52)
ir tikrai bijau burnot , kad plasmasinių niekada negaminsiu, nes man dažnai taip būna, žėk pasidyvyju ir oba biggrin.gif

thumbup.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 15:01)
Mac'donaldo eroj matyt PS yra išigelbėjimas biggrin.gif

lotuliukas.gif

ir rezultate atneshu jums progini glamūrčiką in my way (ikvepianti diskusija buvo, pabandziau ar moku, ar patiktu ir pavariau maximaliai) lotuliukas.gif , ne ne, gimtadienis tik lapkriti, as pagaliau fotika isigijau, nieko blatno, bet pagalvojau, kad pats laikas apsiriboti batais, tashem bei skudurais ir nusipirkti ta, ko man tikrai labai reikejo blush2.gif nuotraukoje as ir nauja delninuke biggrin.gif

zodziu, proginis ir tuo paciu 26 savaites auto (23, 24, 25 - kazkaip gal dar padarysiu... o gal ir ne). vertinkit. (flickr yra kiti ę, negaliu apsispresti ties spalvom)

user posted image

Atsakyti
Man anas patinka, kuri pakomentavau flikre.Jis toks slepia ka reikia ir rodo, ka reikia.
Sveikinu:)

O del Simos-pastebejau, kad labiausia pavyksta netycia ir kai nieko nesitiki.Tesiog buna toks "ai, padarom kokia nors nesamone, for fun"
Atsakyti
Maggie nuotrauka ziauriai gera...nesigilinu i smulkmesnas, nes apdirbimas veza....
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 29, 13:45)
imk balta fona

Fonas ir buvo baltas g.gif
Bet as taisausi smile.gif

Dienos apsvietimas

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 29 birželio 2012 - 22:01
Man vakar labai nesimiegojo, o uz lango taip ryskiai menulis sviete... baigesi tuo, kad issitraukiau fotoaparata ir didziaja Sigmos patranka, ir pabandziau fotografuoti - siaip sau, tiesiog pabandymui. Patiko... dabar laukiu pilnaties smile.gif

user posted image
Atsakyti
blink.gif Tu mus čia mulkini, ane? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 29, 23:13)
blink.gif Tu mus čia mulkini, ane?  blink.gif

Ar as? Kodel taip nusprendei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 29, 23:21)
Ar as? Kodel taip nusprendei?  smile.gif

Todėl, kad neįtikėtinai faina bigsmile.gif
Atsakyti