Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu pasisakiusioms del bijunu-pinaviju 4u.gif

Kad jau nuotraukas ismokau sukelti, tai ir upas atsirado namu darbus uzbaigti lotuliukas.gif
Atnesu naturaliame apsvietime

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 29, 12:35)

Ar tau ramune atrodo balta?
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 29, 13:35)
Atnesu naturaliame apsvietime

imk balta fona
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 29, 13:35)
Aciu pasisakiusioms del bijunu-pinaviju  4u.gif

ir labai per tamsu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 29, 11:11)
Pirmoje atsitrauk, palik daugiau erdves aplink mergaite.
Antroje pasisuk kitu kampu, apeik ja labiau is sono.Is kito tasko butu  kojos fokuse ir proporcionalesnes.
Gal ciut sviesinciau, bet cia IMHO.
Spavos labai patinka.
Say, aciu uz tokias nuotraukas.

Aciu 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 06 29, 11:17)
pirma neidomi. vaikas lyg dezutej.

mergina antroje, manau, realybeje yra zymiai grazesne, nei tu ja parodei. idek dar

Dekui... Idesiu veliau, dar tik kelias "apdirbau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 14:23)
gerai, padlaižiai man visai patinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pasirodau testinį reikaliuką. daugiua flickre yra.

Peržiūrėjau visą seriją, labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 29 birželio 2012 - 13:17
Namų darbas nr. 4

user posted image
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2012 06 29, 14:38)
Namų darbas nr. 4

užskaitau
Atsakyti
Vienas idomus dulkiu rinkiklis. I tema.
http://www.readymade...ects/slide_lamp
sitas irgi:
http://www.suck.uk.c...cts/slidelight/

QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 12:45)
ak, aš nemokėsiu geriau paaiškinti, negu ČIA flirt.gif
4u.gif

smile.gif o sita mintis buvo pries fotosesija ar kaip? Nu tarkim, atejai, ir zinojai, kad darysi laikinuma ir trapuma? Ar zinojai, kad darei laikinuma ir trapuma po fotosesijos, bet pries isryskinant juosta? ar cia too much klausiu?

O mergike tai grazi stipriai, skaitau kazkas tau visai gavosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 29 birželio 2012 - 14:46
QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 11:45)
galinčių ir norinčių būtų smile.gif kada konkrečiau?

jegaaaa thumbup.gif
dar konkreciai nzn, laukiu patvirtinimu is draugu, bet greiciausiai butu 9-12 arba 16-20 dienom
kai zinosiu tiksliai, tada reksiu jau garsiai garsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 06 29, 14:43)

smile.gif o sita mintis buvo pries fotosesija ar kaip? Nu tarkim, atejai, ir zinojai, kad darysi laikinuma ir trapuma? Ar zinojai, kad darei laikinuma ir trapuma po fotosesijos, bet pries isryskinant juosta? ar cia too much klausiu?

O mergike tai grazi stipriai, skaitau kazkas tau visai gavosi smile.gif

aš juokavau dėl paaiškinimo, bile ką įmečiau..tongue.gif

jei rimčiau, tai nebuvau mačius merginos, todėl man buvo sunku tiksliai suplanuoti, ką galima daryti, ir mano galvoje tikrai nesisuko tokie žodžiai kaip laikinumas, trapumas biggrin.gif. bet jei galvodavau apie laukiantį susitikimą, tai planavau būtent kažką romantiško, plastiško, švelnaus, mergaitiško, nes buvau mačius porą jos autoportretų. nesu iš tų žmonių, kurie moka ir bando sukontroliuoti fotografavimo procese kiekvieną detalę, turi aiškią viziją, kaip bus/turi būti ir nufotkinus žino, koks bus vaizdas išryškinus. aš chaotiška, todėl niekada nežinau, kaip viskas baigsis ar pasisuks. nes man ilgai apie tai galvoti iš anksto skauda galvą.. blush2.gif aš tinginė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 15:20)
aš juokavau dėl paaiškinimo, bile ką įmečiau..tongue.gif

jei rimčiau, tai nebuvau mačius merginos, todėl man buvo sunku tiksliai suplanuoti, ką galima daryti, ir mano galvoje tikrai nesisuko tokie žodžiai kaip laikinumas, trapumas biggrin.gif. bet jei galvodavau apie laukiantį susitikimą, tai planavau būtent kažką romantiško, plastiško, švelnaus, mergaitiško, nes buvau mačius porą jos autoportretų. nesu iš tų žmonių, kurie moka ir bando sukontroliuoti fotografavimo procese kiekvieną detalę, turi aiškią viziją, kaip bus/turi būti ir nufotkinus žino, koks bus vaizdas išryškinus. aš chaotiška, todėl niekada nežinau, kaip viskas baigsis ar pasisuks. nes man ilgai apie tai galvoti iš anksto skauda galvą.. blush2.gif aš tinginė blush2.gif

Pas tave buna vaizdinis/jausminis isivaizdavimas to, ka nori daryti, kuri neina/sunku apvilkt i tikslu zodini apibudinima?
Atsakyti