Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 06 29, 10:06)
Say, grazu, jautru, svelni nuotrauka.. Is pirmo zvilgsnio pamislyjau, gal daugiau sviesos noretusi, bet paskui pagalvojau, kad gal ir gerai ta tamsa, nes kitaip neliktu tos paslapties jausmo.

O siaip tai nusivylus as tavim, nei labas, nei buockio, nei pasiilgau... nu kazkaip nezinau..sausai kolega  biggrin.gif

jo, man kai kurių reikėjo tamsoje, kai kurių - vos vos įžvelgiamo lengvumo. tokia jau ta mūsų je t'aime smile.gif

pffff, o mane kas vos atėjus nusižeminus pagarbins??? you scratch my back - I scratch yours tongue.gif

je t'aime 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 birželio 2012 - 10:14
Sunervinai tu mane Say, su ta juosta, nu bet biggrin.gif Gal man taip net neišeitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 29, 10:13)
Sunervinai tu mane Say, su ta juosta, nu bet biggrin.gif Gal man taip net neišeitų biggrin.gif

nepabandžius nesužinosi tongue.gif
p.s. išeitų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 06 29, 11:06)
O as fotografavau dvi sesytes (mokausi smile.gif ), tai buciau dekinga uz viena kita zodi smile.gif

pirma neidomi. vaikas lyg dezutej.

mergina antroje, manau, realybeje yra zymiai grazesne, nei tu ja parodei. idek dar
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 10:15)
nepabandžius nesužinosi tongue.gif
p.s. išeitų tongue.gif

Ačiū už paguodą biggrin.gif Bet užkirbinai man ten viską, ne tas žodis.
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 29, 10:19)
Ačiū už paguodą  biggrin.gif  Bet užkirbinai man ten viską, ne tas žodis.

xixixi, nu faina biggrin.gif

RiR, nerandu Tavęs flickre, susirask Tu mane pati, nuorodą daviau anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 11:20)
xixixi, nu faina biggrin.gif

RiR, nerandu Tavęs flickre, susirask Tu mane pati, nuorodą daviau anksčiau smile.gif

Su didžiuliu, DIDŽIULIU malonumu visas peržiūrėjau. Taip moteriška. Man labai labai.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 09:12)
pffff, o mane kas vos atėjus nusižeminus pagarbins??? you scratch my back - I scratch yours tongue.gif

nu ty ateik pakasysiu, pamasazuosiu, padus pakutysiu biggrin.gif
Insidejau viena is tos serijos i favorites, iskarto nukirto zvilgsnis wub.gif
Atsakyti
sveikos,

Say nuotraukos nerealios wub.gif as labai noreciau savo tokio stiliaus, man dabar j/b viskas labai ziurisi smile.gif

QUOTE(pandre @ 2012 06 28, 11:31)
Sveikutes mergytes ir bernuzeli:)
Standartiskai su klausimu atbildu:)
Gal zinot koks kainu skirtumas tarp www.......com saito ir tu paprastu,pogesniu saiteliu?

Pandre paziurek www.serveriai.lt ten labai gerai galima pasitikrinti ar neuzimtas ir kokia kaina su kokia galune

ipusejo mano atostogos, o atrodo nieko dar nenuveikiau, planuojuos i Vilniu kazkada, bet tikrai zinau, kad bus ne savaitgalis, kazin butu galinciu ir norinciu ant kavos?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 06 29, 11:12)
jo, man kai kurių reikėjo tamsoje, kai kurių - vos vos įžvelgiamo lengvumo. tokia jau ta mūsų je t'aime smile.gif

je t'aime  4u.gif

hm, as cia tik siaip, ale o ka norejai pasakyt siomis foto? fart.gif hihihi.gif
Atsakyti
Say, labai patiko sluoksniuotos nuotraukos - tikros istorijos wub.gif Pasirodo ir nuotraukomis galima jas pasakoti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 06 29, 10:46)
ipusejo mano atostogos, o atrodo nieko dar nenuveikiau, planuojuos i Vilniu kazkada, bet tikrai zinau, kad bus ne savaitgalis, kazin butu galinciu ir norinciu ant kavos?

galinčių ir norinčių būtų smile.gif kada konkrečiau?

QUOTE(robobebras @ 2012 06 29, 11:02)
hm, as cia tik siaip, ale o ka norejai pasakyt siomis foto?  fart.gif  hihihi.gif

ak, aš nemokėsiu geriau paaiškinti, negu ČIA flirt.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2012 06 29, 11:25)
Say, labai patiko sluoksniuotos nuotraukos - tikros istorijos  wub.gif Pasirodo ir nuotraukomis galima jas pasakoti  thumbup.gif  wub.gif

4u.gif
Atsakyti