Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2012 06 26, 21:32)

Radau ten 50tuka 1.4G labai gerokai pigiau, tik kad nelabai suprantu kaip ten pirkt olandu kalbos nemokant, kaip issiaiskint del pristatymu kainos ir t.t. Google translate nelabai padeda verysad.gif o kainu skirtumas tikrai labai ispudingas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 06 29, 00:45)
Bet tai kaip įdomu paklausyti, kas vyksta kitur, kaip žmonės gyvena, į ką tiki, ką daro dėl tikėjimo ir pan.
Paluri, dažniau atnešk mums nuotraukų su pasakojimais smile.gif

Moterys vaikšto gana uždarais rūbais (aišku yra išimčių), nebent pilvą atidengia, kai dėvi sarį. Tai tas depiliavimas gal ir nėra toks būtinas joms. Bet rankas depiliuojasi beveik visos, nes plaukutumas tai labai didelis. Ir antakius skutasi, bent jau mieste. Tai jau nėra viskas taip kaip dievas davė mirksiukas.gif
Plaukų ilgis gana įvairus, ne pas visas užauga iki kelių.

Mano padėjeja prašo, kad pafotkinčiau jos giminaitės vestuves, nes sakė jos brolio vestuves kai nufotografavo, tai nėra ką žiūrėti... O mano nuotraukos jai labai gražios, tai nežinau kas ten per fotografas buvo...
Tai labai abejoju ar apsiimti, būtų įdomu, bet labai sunku. Nepriaugau dar aš iki vestuvių. Ir technikos visai kitokios reiktų. Dabar turiu 50mm 1,8, 85mm 1,8 ir kitinį 18-55 3,5-5,6. Tai be šansų vestuvėse būtų. Nors čia profesionalai fotografai fotkina pvz su Nikon 3100 kitiniu objektyvu ir įmontuota blykste, ir vargo nemato mirksiukas.gif Ir jie už vestuves ima apie 1000 Lt. Aišku ne visi, yra labai gerų fotografų.
Tai vat ir nežinau kaip man čia elgtis, bet jei jau eisiu į tas vestuves, tai tikrai įdomių nuotraukų turėtų būti wink.gif

QUOTE(gotte @ 2012 06 29, 01:00)
Na rytų kultūrose daug draudžiamų dalykų, bet visi slapčia užtat daro kas uždrausta ir dar daugiau...kalbu apie svaiginimąsi įvairiais būdais, kai tuo tarpu viešumoj nei geria, nei rūko...net ir paluri foto tą išduoda - mergina slepia, kad kirpo plaukus, bet juos KIRPO...ir ne ji pirma, ne paskutinė... o šiaip čia UK yra tekę būti kirpykloj ir atvedė mergytę (indė greičiausiai) kokių 7-8 metukų trumpinti plaukučių...jie buvo tikrai labai ilgi...kad jūs žinotumėt, kaip smirdėjo, kai jai fenavo...abi su kirpėja vos neapsi... ir galva jos buvo prieš kerpant tris sykius su šampūnų išplauta  blink.gif ir sakė kirpėja, kad dauguma taip smirdi, o tu priteptų aliejų neįmanoma atplauti...

sori už OT  blush2.gif

Tiesa!

Dėl smirdėjimo galiu pasakyti, kad vargšai smirdi ir visokių ten blusų turi. Jie kokio pigaus aliejaus prisitepa ir vaikšto taip, aliejus juk dulkes labai traukia. Galvą plauna retai, tai ir smirdi. Mūsų aplinkoj žmonės tvarkingi, maudosi kasdien po 2 kartus, plaukus plauna dažnai. Aliejumi pamasažuoja, palaiko porą valandų, kartais per naktį ir išplauna. Tai tikrai nesmirdi.

QUOTE(Dincelis @ 2012 06 29, 02:10)
Pagaliau....pagaliau.... yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
O dabar prasom kritikuoti  smile.gif

Pavyko įkelti drinks_cheers.gif

Pirmoji man graži, šviesa gražiai krenta ir man labai aptinka juodas fonas
Antroji irgi miela.
Trečiojoj nukirsta servetėlė nesižiūri.

QUOTE(S..K.. @ 2012 06 29, 04:16)
Merginos gal dar netingėsit kuri užmest akį, bandžiau perdaryti dirbtiniam apšvietime foto, tikiuosi pavyko ir galėsiu palikt ramybėj savo ''modelius''  biggrin.gif

Dabar atrodo gerai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, dėkui visoms, kad nepatingėjot įvertint mano nd, judėsiu prie likusių smile.gif
Atsakyti
Sveikos kolegos 4u.gif Apleidau jus, apsileidau, 5ND nera, fotosesiju foto pusiau luptos pusiau skustos, paroj valandu neuztenka, as prie beprotybes ribos...reik keist gyvenima jauciu biggrin.gif
QUOTE(S..K.. @ 2012 06 29, 07:29)
Labas rytas, dėkui visoms, kad nepatingėjot įvertint mano nd, judėsiu prie likusių  smile.gif

Virsininke liepe nedekavot uz ND vertinima, pazeidi taisykles biggrin.gif lotuliukas.gif

Oj ir visgi, kad ir paveluoti, bet labai nuosirdus sveikinimai musu kolektyvo sviesai ir meilai Robobebrui. Graziu, sekmingu ir prasmingu metu!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 06 29, 09:35)

Virsininke liepe nedekavot uz ND vertinima, pazeidi taisykles  biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 29, 09:40)

gerai, padlaižiai man visai patinka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pasirodau testinį reikaliuką. daugiua flickre yra.

user posted image
Atsakyti
Kas per testinis? man siaubingai patinka bigsmile.gif
Nematau tavęs flirke umn.gif kaip vadinies? arba pakviesk mane, aš ta pati RiR.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 29 birželio 2012 - 09:57
Net sujaudino šitas grožis... Labai liuks wub.gif

Prie tos pačios progos - labai patinka Magdos pirma foto smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 06 29, 09:55)
Kas per testinis? man siaubingai patinka  bigsmile.gif

nugi vieną mūsų fotogafę pabandžiau.. įvadinis fotkinimas smile.gif

ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 29 birželio 2012 - 10:02
Sveiki,

Ateinu nukabinusi nosi, visiskai sugniuzdyta ir prisipazistu, kad nesugebu padaryti dainos iliustracijos.... verysad.gif Minciu 0... O po say tobulos iliustracijos, net nebandysiu - visisko s..... nenoriu, kad pliusa uzsideti, o lygiuotis i kazka panasaus-tikrai nesugebu....
Apsiziojau per dideli kasni.... verysad.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 12:31)
Tiesa pasakius nesuprantu...kaip galima paimt ir "uždėt" kito žmogaus nosį, bruožus...

Labai pritariu...."stiliaus"virseliai buna baisiai nufotosopinti, moteriskes kartais sunkiai atpazistamos...... Nesuprantu prasmes tokiu dalyku....
Kad ir kaip puostum karve - strina ji nevirs...Deja....

Oda, spuogai ir t.t. - suprantama, bet pagurkli ar rauksles...Nu jei jos yra, tai nuemus PS, jos nedings nuo kaktos ar kaklo.....
Kazkokia saviapgaule.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

O as fotografavau dvi sesytes (mokausi smile.gif ), tai buciau dekinga uz viena kita zodi smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Say, grazu, jautru, svelni nuotrauka.. Is pirmo zvilgsnio pamislyjau, gal daugiau sviesos noretusi, bet paskui pagalvojau, kad gal ir gerai ta tamsa, nes kitaip neliktu tos paslapties jausmo.
O siaip tai nusivylus as tavim, nei labas, nei buockio, nei pasiilgau... nu kazkaip nezinau..sausai kolega biggrin.gif

Man vargas su WB..nemoku, nesugebu, nesuprantu, nemyliu, nenoriu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 06 29, 10:06)

Pirmoje atsitrauk, palik daugiau erdves aplink mergaite.
Antroje pasisuk kitu kampu, apeik ja labiau is sono.Is kito tasko butu kojos fokuse ir proporcionalesnes.
Gal ciut sviesinciau, bet cia IMHO.
Spavos labai patinka.

Say, aciu uz tokias nuotraukas.
Atsakyti