Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paluri @ 2012 06 28, 14:54)

Bet tai kaip įdomu paklausyti, kas vyksta kitur, kaip žmonės gyvena, į ką tiki, ką daro dėl tikėjimo ir pan. Keistai mums atrodo, kad dėl kažko negalima kirpti plaukų, kirpčiukų, depiliuoti pažastų, kojų ir pan... Bet lyg moterys nevaikšto tenais atvirais rūbais, kad matytųsi pažastys, kojos...? Mum atrodo taip nehigieniška, o jiems priimtina. Įdomu. Vyrai suka barzdeles, nes jiems patogiau su trumpesniom, bet vis tiek dėl kažko, dėl tikėjimo, nekerpa. Moterys augina plaukus, kaži, kokio ilgio senatvėje plaukai būna, juk net į rekordus yra įrašytos ilgaplaukės, ilgakasės. smile.gif Pati plaukų galiukams naudoju natūralius nerafinuotus aliejus, tai galiu patvirtinti dėl plaukų skilinėjimo, kad palyginus tuos laikus, kai nenaudojau, ir dbr kai naudoju - žymiai skiriasi.
Paluri, dažniau atnešk mums nuotraukų su pasakojimais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(S..K.. @ 2012 06 28, 13:40)
Kartoju 5 nd, natūraliam apšvietime perdariau iš naujo, tikiuosi šį kartą geriau pavyko  smile.gif

Užskaitau smile.gif
Atsakyti
Na rytų kultūrose daug draudžiamų dalykų, bet visi slapčia užtat daro kas uždrausta ir dar daugiau...kalbu apie svaiginimąsi įvairiais būdais, kai tuo tarpu viešumoj nei geria, nei rūko...net ir paluri foto tą išduoda - mergina slepia, kad kirpo plaukus, bet juos KIRPO...ir ne ji pirma, ne paskutinė... o šiaip čia UK yra tekę būti kirpykloj ir atvedė mergytę (indė greičiausiai) kokių 7-8 metukų trumpinti plaukučių...jie buvo tikrai labai ilgi...kad jūs žinotumėt, kaip smirdėjo, kai jai fenavo...abi su kirpėja vos neapsi... ir galva jos buvo prieš kerpant tris sykius su šampūnų išplauta blink.gif ir sakė kirpėja, kad dauguma taip smirdi, o tu priteptų aliejų neįmanoma atplauti...

sori už OT blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 28, 09:18)
Ši mergina sikų tikėjimo, joms (vyrams taip pat) niekada negalima kirpti, skusti, depiliuoti plaukų. Žodžiu kiek dievas davė, tiek ir nešioji. 

ir merginos rimtai prisilaiko? koju nedepiliuoja, bikini, pazastu?
ir del vyrubarzdu irgi mistika, nejaugi per visa gyvenima jos tokios trumpos?! kaip tai imanoma? ir kaip imanoma barzda "susukti i visu", kad jos nesimatytu? tikrai idomu.
QUOTE(Ka @ 2012 06 28, 11:20)
Aš sakyčiau, kad nieko tu nelauk, o tiesiog pasirink dainą ir bandyk, pajausk ir išpildyk. Arba jei dar žaisim, dalyvauk.

tikrai taip. ir tikrai jau ne tai kad galima, o privalu. tongue.gif
QUOTE(Alabama @ 2012 06 27, 23:43)
Jei istruksiu, pas mane siaubas visiskas.Vejaraupiai-meningitas-plauciu uzdegimas-ligonine, sergam sergam ir sergam.

vajetau. dazhnai sirguliuojat kiek pastebejau. stiprybes tau motin.
QUOTE(Alabama @ 2012 06 27, 22:11)
As afigenai plastmasinu biggrin.gif Matytum pries/po

noretusi pamatyt, tavo darbu apskritai, nes nezinau as ko gero kur tu juos viesini, bet tik tiek, kiek fb.
QUOTE(rG. @ 2012 06 27, 22:08)
Jo, tu tikrai plastmasini biggrin.gif Čia kaip su ta stikline - vienam pilna, kitam tuščia biggrin.gif

na nesu tikra, ar matei, bet Alabamos stilius tikrai persitransformavo gerokai wink.gif nemanau, kad ziauriai tu, Alabama, plastmasini, bet tai, kad pradzioje fotkinai visai kitaip - gryna tiesa.
QUOTE(Poisson'è @ 2012 06 27, 15:25)
O kadangi mėgstu nepopuliarią plastmasę, tai Jurzolės spalvoti paveiksliukai patiko - nuo spalvų iki pačio peizažo  smile.gif Rašau paveiksliukai, o ne nuotraukos  biggrin.gif Labai priminė desktop'p backgrounds'us; bet gražu  thumbup.gif

o. taikliai. tikrai kaip background'ai, nes jie buna tikrai grazus, bet tokie tobuli, vienodi ir neidomus. man truksta gyvyves, gyvumo tixliau.
QUOTE(Jurzole @ 2012 06 27, 13:11)
O tai peizazu nebus? As taip laukiau...  ax.gif  smile.gif 

as nemoku ju fotkint, o ir stiklo normalaus neturiu, su 50mm ne ka papeizazinsi wink.gif nu bus keli gamtos kadrai, bet nedrisciau ju vadinti peizazais. bet nezinau kada as sutvarkysiu ir jums parodysiu biggrin.gif su tais mano tempais.

dar 2

sunkissed [flickr yra jb]+[zinau del ranku/riesu. kas dar?]
user posted image

meadow
user posted image
Atsakyti
Pamastymui ir/arba ikvepimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau....pagaliau.... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

user posted image

user posted image

user posted image

O dabar prasom kritikuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 28 birželio 2012 - 21:41
QUOTE(Maggie @ 2012 06 28, 20:53)

noretusi pamatyt, tavo darbu apskritai, nes nezinau as ko gero kur tu juos viesini, bet tik tiek, kiek fb.

na nesu tikra, ar matei, bet Alabamos stilius tikrai persitransformavo gerokai wink.gif nemanau, kad ziauriai tu, Alabama, plastmasini, bet tai, kad pradzioje fotkinai visai kitaip - gryna tiesa.

Kad ten ir bus viskas, fcb, na dar bloge, bet kad komercija ten, neidomu.Jei kas dusiai, tai as savo fcb rodau.Va dar flikre kojos mano idetos:)

Kad stilius pasikeite, na tai jo.Ne sau fotkinu, o preke darau zmonem, pagal rinkos desnius.
QUOTE(Dincelis @ 2012 06 28, 21:40)
Pagaliau....pagaliau.... yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

O dabar prasom kritikuoti  smile.gif

Man pirmas visai geras, butu geras ir trecias, bet nereik tos serveteles, geriau atrodytu gele juodam fone.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 28, 22:57)
Kad ten ir bus viskas, fcb, na dar bloge, bet kad komercija ten, neidomu.Jei kas dusiai, tai as savo fcb rodau.Va dar  flikre kojos mano idetos:)

Kad stilius pasikeite, na tai jo.Ne sau fotkinu, o preke darau zmonem, pagal rinkos desnius.

na visgi faina, kad komercija nesha pinigelius wink.gif
bet kita vertus - labai jau maza tu tavo dushes kadru, suprantu, kad nera laiko, uzknisa tvarkyti uzsakymus ir sau nelieka laiko.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 06 28, 22:23)
na visgi faina, kad komercija nesha pinigelius wink.gif
bet kita vertus - labai jau maza tu tavo dushes kadru, suprantu, kad nera laiko, uzknisa tvarkyti uzsakymus ir sau nelieka laiko.

Nelieka.Batsiuve be batu esu, savo vaikus beveik nebefotkinu.Bet fainai vistiek.Nenoreciau grizt i saugu rutinini darba.Kaifuoju taip gyvendama, nors nervu, nezinomybes ir strioko pilnos kelnes.Bet laisve uztat:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 28, 22:39)
Nelieka.Batsiuve be batu esu, savo vaikus beveik nebefotkinu.Bet fainai vistiek.Nenoreciau grizt i saugu rutinini darba.Kaifuoju taip gyvendama, nors nervu, nezinomybes ir strioko pilnos kelnes.Bet laisve uztat:)

parašei lyg apie mane drinks_cheers.gif viską...grynai toč da toč cool.gif

aš tai esu labai labai pribrendus kažkokiom saviškom foto...bet nėr visiškai laiko...absoliučiai... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 28, 22:54)
parašei lyg apie mane  drinks_cheers.gif viską...grynai toč da toč cool.gif

aš tai esu labai labai pribrendus kažkokiom saviškom foto...bet nėr visiškai laiko...absoliučiai... doh.gif  schmoll.gif

Na as ta zalia Sima pvz sau dariau, tai va tada labai pailsejau.Subegom velai vakare, per pusvalandi padarem o kaifo pojutis visai savaitei wub.gif
Atsakyti
Merginos gal dar netingėsit kuri užmest akį, bandžiau perdaryti dirbtiniam apšvietime foto, tikiuosi pavyko ir galėsiu palikt ramybėj savo ''modelius'' biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S..K..: 28 birželio 2012 - 23:49
S.K. nuo manęs pliusukas smile.gif
Atsakyti