Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 06 28, 11:32)
Tų vyrų barzdos atrodo kirptos...

Bet žinok gali būti, kad tokios trumpos ir teauga. smile.gif Maniškiui per keturis metus irgi ne kažkiek užaugo. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes ir bernuzeli:)
Standartiskai su klausimu atbildu:)
Gal zinot koks kainu skirtumas tarp www.......com saito ir tu paprastu,pogesniu saiteliu?
Atsakyti
Kartoju 5 nd, natūraliam apšvietime perdariau iš naujo, tikiuosi šį kartą geriau pavyko smile.gif o dirbtiniam palikau tą patį.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 06 28, 12:31)
Gal zinot koks kainu skirtumas tarp www.......com saito ir tu paprastu,pogesniu saiteliu?

Kiek žinau .com yra pigiau nei koks .ru smile.gif
Šiaip tų galūnių ir reikšmės yra, ne šiaip sau ten raidės. Pavyzdžiui .com - commercial, .net - network, .org - organization ir t.t. Čia daugiau info. 4u.gif

QUOTE(S..K.. @ 2012 06 28, 13:40)

Užskaitau. smile.gif
Atsakyti
Paluri, man plaukų pynimas spalvotas gražesnis wub.gif

S.K., pirmam ND tikrai geltonavo natūralus apšvietimas, o jei kabinėjantis, tai dirbtinis vos vos mėlynavo. Perdarytas natūralus geras. Linkusi užskaityti, jei senbuvės praleis dirbtinį 4u.gif

Kai pati dariau 5 ND, natūralaus WB nuotraukose norėjau matyti tai, ką matau iš tikro. Kai išgavau norimą rezultatą natūraliam apšvietimui, darydama dirbtinį, bandžiau išgauti tai, ką matau natūralaus apšvietimo WB'anso nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2012 06 28, 13:40)
Kartoju 5 nd, natūraliam apšvietime perdariau iš naujo, tikiuosi šį kartą geriau pavyko  smile.gif  o dirbtiniam palikau tą patį.

Užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 06 28, 14:35)
Eina sau...aš va metus nekirpau plaukų....bet tai, kad jau baisiai nutriūšta..nesąmoningas tikėjimas visgi  biggrin.gif  niiii 50 proc. mažint..viską  biggrin.gif  jokių 10-20  biggrin.gif  nors aš pati šiaip mėgstu visko padaugint kaip reikalas...o kai išmokau nuglamūrint veidą, tai kitą dieną į foto pažiūrėjusi čiut nenugriuvau...o kai dariau atrodė visai gražu  biggrin.gif

Jų galiukai visai gražūs, gal dėl kokosų aliejaus smile.gif
Mokymosi procese taip ir būna, atrodo gražu, rytoj jau nebe...

QUOTE(Ka @ 2012 06 28, 14:50)
Smagu. smile.gif
Aš sakyčiau, kad nieko tu nelauk, o tiesiog pasirink dainą ir bandyk, pajausk ir išpildyk. Arba jei dar žaisim, dalyvauk.  mirksiukas.gif

Reikėtų, aišku, pačiai pabandyti smile.gif Žaidimuose vis dar nedrįstu dalyvauti blush2.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 06 28, 15:02)
Tų vyrų barzdos atrodo kirptos...

Nekirptos, jie jas susisuka ir paslepia mirksiukas.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2012 06 28, 17:40)
Paluri, man plaukų pynimas spalvotas gražesnis  wub.gif

Čia jau gal skonio reikalas smile.gif Spalvotoje man labai patiko fonas, bet jos rūbai nelabai tinkami...
Papildyta:
QUOTE(S..K.. @ 2012 06 28, 17:10)
Kartoju 5 nd, natūraliam apšvietime perdariau iš naujo, tikiuosi šį kartą geriau pavyko  smile.gif  o dirbtiniam palikau tą patį.

Natūraliam gerai, dėl dirbtinio linkusi šiek tiek abejoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 06 28, 12:31)
Sveikutes mergytes ir bernuzeli:)
Standartiskai su klausimu atbildu:)

manau reikia imti viena is dvieju - arba com, arba tos salies kurioje verslas. Lietuvoj man labiau lt (com labiau asocijuojasi su uzsieniu). O kainu skirtumas ne toks, kad vertetu svarstyti. Pasidairymui - www.godaddy.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 28 birželio 2012 - 14:20
Fui, nebesėsiu prie kompo su maistu, ko tais man neskanu pasidarė, kai laki vaizduotė įsijungė, kaip tiems vyrams iš visur plaukai tyso swoon.gif lotuliukas.gif
5n.d. bigsmile.gif , norėsiu konsultacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 06 28, 21:43)
Fui, nebesėsiu prie kompo su maistu, ko tais man neskanu pasidarė, kai laki vaizduotė įsijungė, kaip tiems vyrams iš visur plaukai tyso  swoon.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 28 birželio 2012 - 17:19
QUOTE(Pukis01 @ 2012 06 20, 08:40)
Atsiprašau už komentarą, bet pamokslam yra kita tema-tokia kaip pradžaimokslis. Nereikia būti tokiems netolerantiškiems

paluri, va čia dar juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif atnešiau iš temos kur fotografuojama, rodoma ir grožimasi smile.gif
Atsakyti
Juokiuos dantis issiepus biggrin.gif
Atsakyti