Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2012 06 27, 19:17)

Labai patiko! Laukiu nesulaukiu, kada priaugsiu iki to lygio, kad galėčiau dainas iliustruoti blush2.gif

QUOTE(erikamaja @ 2012 06 28, 01:22)
Tai ir reiktų tados išmokt PS valdyt, ką ten išmokt, pavogt visų pirma reiktų biggrin.gif

O su kokia prgrama dabar tvarkai nuotraukas? Vistiek kažkiek tvarkai, ar ne? smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 06 28, 01:32)
O va as sau labai negrazi, o Say mane be jokiu PS tokia grazia nufotografavo:)

Va čia tai talentas 4u.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 06 28, 01:44)
Aciu mergaitems, kurios padeda susigaudyti!!! Uz tai pazadu atnesti daug graziu nuotrauku  smile.gif
O viskas pas mane atrodo sitaip
http://www.flickr.co...in/photostream/

Ypatybės/nukopijuok ir dėk per IMG

QUOTE(S..K.. @ 2012 06 28, 04:30)
Sveikos merginos, rodausi su dar vienu namų darbu. Tikiuosi nieko tokio, kad 3 ir 4 pasilikau pabaigai, o dabar keliu 5.

ND idėja šauni, bet natūralus lyg ir geltonuoja, o dirbtinis šiek tiek melsvum turi, bet gal mano laptopas negerai rodo...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 27, 22:43)
Jei istruksiu, pas mane siaubas visiskas.Vejaraupiai-meningitas-plauciu uzdegimas-ligonine, sergam sergam ir sergam.

oi... sveikatos Jums 4u.gif
Ka man patiko dainos ilisustracija, labiausiai tai apdirbimas patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 27, 22:43)
Jei istruksiu, pas mane siaubas visiskas.Vejaraupiai-meningitas-plauciu uzdegimas-ligonine, sergam sergam ir sergam.

Sveikatos, daug, jums visiems.

QUOTE(paluri @ 2012 06 28, 06:20)
O su kokia prgrama dabar tvarkai nuotraukas? Vistiek kažkiek tvarkai, ar ne? smile.gif

Su Lightroomu smile.gif , tvarkau, žinoma, kad tvarkau, kiek moku, kaip moku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 28 birželio 2012 - 08:01
QUOTE(paluri @ 2012 06 27, 14:26)
Paskutinė mano rodyta nuotrauka netinkama šiam tikslui, nes matosi, jog buvo pakirpti kirpčiukai, o plaukus kirpti draudžia jų tikėjimas. Tai va, kitose nuotraukose slėpė plaukus, čia jau apgaulė...
...Reikia išmokti pajusti ribą kada jau gana. Dar nemoku paryškinti akių gražiai, mokysiuos!

Aš čia visai ne į temą paklausiu biggrin.gif o plaukų negalima kirpt kol neišteki, ar visai visai niekada? rolleyes.gif O į temą būtų, kad tas spalvotas variantas veido odos atžvilgiu natūralesnis atrodo už j/b. Labai gerą patarimą gavau nesenai dėl tos ribos pajautimo...tai, ką padarai su nuotrauka, viską sumažink bent jau per pusę smile.gif (opacity 50%) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 06 28, 12:30)
Aš čia visai ne į temą paklausiu  biggrin.gif  o plaukų negalima kirpt kol neišteki, ar visai visai niekada?  rolleyes.gif O į temą būtų, kad tas spalvotas variantas veido odos atžvilgiu natūralesnis atrodo už j/b. Labai gerą patarimą gavau nesenai dėl tos ribos pajautimo...tai, ką padarai su nuotrauka,  viską sumažink bent jau per pusę  smile.gif (opacity 50%)  biggrin.gif

Ši mergina sikų tikėjimo, joms (vyrams taip pat) niekada negalima kirpti, skusti, depiliuoti plaukų. Žodžiu kiek dievas davė, tiek ir nešioji.
Čia porą tokių vyrų bandžiau fotografuoti blush2.gif
Bet va, neseniai susipažinau su lietuve, kuri jau 2 metus už 3 km nuo manęs gyvena!!! Ji ištekėjusi už siko, bet jis trumpais plaukais ir be barzdos, kaip ir visi vyrai ax.gif

Man dabar jau prasidėjo j/b etapas lotuliukas.gif viską norėtųsi versti į j/b mirksiukas.gif
Ačiū už patarimą, gal ir gera idėja dėl 50%, bet kartais užtenka tik 10-20% smile.gif

Kasų pynimo procesą irgi paverčiau į j/b smile.gif flickr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 28 birželio 2012 - 08:20
QUOTE(paluri @ 2012 06 28, 08:18)
Ši mergina sikų tikėjimo, joms (vyrams taip pat) niekada negalima kirpti, skusti, depiliuoti plaukų. Žodžiu kiek dievas davė, tiek ir nešioji.
Čia porą tokių vyrų bandžiau fotografuoti  blush2.gif
Bet va, neseniai susipažinau su lietuve, kuri jau 2 metus už 3 km nuo manęs gyvena!!! Ji ištekėjusi už siko, bet jis trumpais plaukais ir be barzdos, kaip ir visi vyrai  ax.gif

Man dabar jau prasidėjo j/b etapas  lotuliukas.gif  viską norėtųsi versti į j/b  mirksiukas.gif
Ačiū už patarimą, gal ir gera idėja dėl 50%, bet kartais užtenka tik 10-20%  smile.gif

Kasų pynimo procesą irgi paverčiau į j/b  smile.gif flickr

eina sau kaip man baisu būtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 06 28, 01:26)
Natūralus man geltonuoja, o dirbtinį užskaitau. Gražus ND smile.gif

Ačiū merginos už komentarus, pabandysiu perdaryt.
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 28, 09:18)

Ačiū už patarimą, gal ir gera idėja dėl 50%, bet kartais užtenka tik 10-20%  smile.gif

Eina sau...aš va metus nekirpau plaukų....bet tai, kad jau baisiai nutriūšta..nesąmoningas tikėjimas visgi biggrin.gif niiii 50 proc. mažint..viską biggrin.gif jokių 10-20 biggrin.gif nors aš pati šiaip mėgstu visko padaugint kaip reikalas...o kai išmokau nuglamūrint veidą, tai kitą dieną į foto pažiūrėjusi čiut nenugriuvau...o kai dariau atrodė visai gražu biggrin.gif
Atsakyti
Kas skaito rusiskai-labai fainas tas tikejimas, mielas toks:)
http://ru.wikipedia....

Aciu uz sveikatas, imu visas, reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 27, 23:43)

Oh siaube, sveikit greičiau :/ ne kokios ligos...
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 28, 07:20)
Labai patiko! Laukiu nesulaukiu, kada priaugsiu iki to lygio, kad galėčiau dainas iliustruoti  blush2.gif

Smagu. smile.gif
Aš sakyčiau, kad nieko tu nelauk, o tiesiog pasirink dainą ir bandyk, pajausk ir išpildyk. Arba jei dar žaisim, dalyvauk. mirksiukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2012 06 28, 08:51)
Ka man patiko dainos ilisustracija, labiausiai tai apdirbimas patiko biggrin.gif

Ačiū! Smagu skaityti. bigsmile.gif

Alabama, sveikatos jums. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 06 28, 09:18)

Tų vyrų barzdos atrodo kirptos...

O dėl PS shopinimų, wa yra tokių žmonių, kurie sugeba labai gražiai nufotografuoti ir be apdirbimų ir gražiai pateikia žmogų su visomis jo poromis, o yra tie, kurie gražiai nuplastmasina, čia du skirtingi stiliai ir kiekvienas renkasi tokį, koks jam priimtinas. Lygiai taip pat užsakovai renkasi tą fotografą, kurių nuotraukos jam patinka, ar tai būtų plastmasinimas, ar tai būtų natural product, kiek žmonių, tiek nuomonių. Beje, manęs irgi buvo prašę pahūdinti su pS, numečiau juokais, pasijuokėme, bet vis dėlto pahūdinau vos vos, kad nesimatytų tam tikrų dalykų ir žmogus liko patenkintas nuotraukomis, mat to ir norėjo.
Atsakyti