Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 06 27, 21:08)
Jo, tu tikrai plastmasini biggrin.gif Čia kaip su ta stikline - vienam pilna, kitam tuščia biggrin.gif

As afigenai plastmasinu biggrin.gif Matytum pries/po
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 27, 20:49)
Dincelis, kaip paspaudi dešinį klavišą ant foto, tuomet renkiesi: "rodyti paveikslo savybes" (pas mane lietuviškai rašo), tą nuorodą kopijuoji ir keli per IMG jau į SM 4u.gif

Aciu mergaitems, kurios padeda susigaudyti!!! Uz tai pazadu atnesti daug graziu nuotrauku smile.gif
O viskas pas mane atrodo sitaip
http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 20:52)
Aišku, nu ne kas tada smile.gif

bet matai, man nesako - padaryk odą kaip olia lia pupytės.... apskritai nežinau net ar yra žmogus prašęs grynai odą kažkaip išlygint ... Man asmeniškai yra sakiusi mergina tik vieną kartą, kad jai patinka žurnalo viršelio tipo foto o ne..."visokie ten menai" biggrin.gif (aš čia grubiai jau išsireiškiu), bet ji nebuvo tikrai kvaišelė kažkokia anaiptol

nu gal aš nemoku paaiškinti... o moterys sako neretai, kad oj aš čia tokia stora, oj tokia čia raukšlė negraži... gal galit kažkaip pagražinti...o tas gražinimas tai jau kaip kas supranta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 27 birželio 2012 - 21:18
QUOTE(gotte @ 2012 06 27, 21:15)
bet matai, man nesako - padaryk odą kaip olia lia pupytės.... apskritai nežinau net ar yra žmogus prašęs grynai odą kažkaip išlygint ... Man asmeniškai yra sakiusi mergina tik vieną kartą, kad jai patinka žurnalo viršelio tipo foto o ne..."visokie ten menai" biggrin.gif

nu gal aš nemoku paaiškinti... o moterys sako neretai, kad oj aš čia tokia stora, oj tokia čia raukšlė negraži... gal galit kažkaip pagražinti...o tas gražinimas tai jau kaip kas supranta...

Manes viena karta paklause, ar galesiu paretusuoti oda, nes po gimdymo paberta.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 27, 21:11)
As afigenai plastmasinu biggrin.gif Matytum pries/po

Tai čia nesiskaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 27, 21:17)

manęs yra prašę nuimti strijas nuo pilvuko (ne kartą), spuogą nuo kaktos, žando ir pan (ne kartą), sumažinti "gelbėjimosi ratą" (vieną kartą)...pakūdinti (daug kartų.... biggrin.gif bet taip numesdavo pusiau juokais...na va kaip kad moterys mėgsta)...

Tai aš nežinau ar tai vadinama prašymu plasmasinti... g.gif gal tai daugiau mano pačios perspaudimas...klaidos...mokymasis ir pan... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 27, 21:17)

Na, bet čia norma, juk ne kasdien žmones išberia. Tai ne koks randas ar apgamas. Čia bėdos nematau.

gotte, tai juokų dažnai būna, niekad nesusimąsčiau, kad čia namiokas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 27 birželio 2012 - 21:24
Aš pati visad pasiklausiu dėl randų - naikinti, sumažinti, palikti kaip yra...tai tada tikrai derinuosi prie kliento norų...ir man tikrai nėra nepriimtina, jei žmogus paprašo panaikinti...esu beje vieną kartą naikinusi visiškai, o kitą kartą tik sumažinusi kai kuriose foto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 06 27, 21:02)
O va as sau labai negrazi, o Say mane be jokiu PS tokia grazia nufotografavo:)

ir man labai gražu buvo kaip Say tave nufotkino.

Aš apie retuška pasisakysiu tik kad veida patvarkau visad tiek kiek galima su makijažu patobulinti vaizda, spuogeliai, patemseje paakiai ir viskas, randų, raukšlių, pagurklių nelyginųsmile.gif

Ieškau šviesos ir kampų kad net nereiktu to daryti, nes tie dalykai arba pagražina arba pagadina vaizda
Atsakyti
Aha, matau, kad nesusikalbam, normalu sutvarkyti spuogus, normalu pašviesinti paakius, retušuoti foto atiduodant klientui - privaloma.
Kalba eina apie visišką porų nunaikinimą, bruožų , kilogramų, ūgio pakeitimą biggrin.gif

Alabama, porą metų atgal, baisėjaisi tokiom foto, baisus buvo popsas, kas nutiko biggrin.gif

Dėl intelekto, olialaia pupyčių, tuštybės, pilnatvės santykio, nėra taisyklės. Kaip ir taisyklės be išimties. Net ir Kaune gyvena žmonės biggrin.gif

P.S aš iš Kauno biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 birželio 2012 - 21:30
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 21:29)
Aha, matau, kad nesusikalbam, normalu sutvarkyti spuogus, normalu pašviesinti paakius, retušuoti foto atiduodant klientui - privaloma.
Kalba eina apie visišką porų nunaikinimą, bruožų , kilogramų, ūgio pakeitimą biggrin.gif

Alabama, porą metų atgal, baisėjaisi tokiom foto, baisus buvo popsas, kas nutiko biggrin.gif

Dėl intelekto, olialaia pupyčių, tuštybės, pilnatvės santykio, nėra taisyklės. Kaip ir taisyklės be išimties. Net ir Kaune gyvena žmonės biggrin.gif

P.S aš iš Kauno biggrin.gif

ei kauniete biggrin.gif pasitikrink flickr tau laiškuti parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 06 27, 21:34)
ei kauniete biggrin.gif pasitikrink flickr tau laiškuti parašiau mirksiukas.gif

Mačiau, derinu viską, kai viskas bus sudėliota, brūkštelsiu, bet data ta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 birželio 2012 - 21:35