Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dincelis, kaip paspaudi dešinį klavišą ant foto, tuomet renkiesi: "rodyti paveikslo savybes" (pas mane lietuviškai rašo), tą nuorodą kopijuoji ir keli per IMG jau į SM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 06 27, 19:42)
- turi kelias vos raukšleles ir kokį didesnį užpakaliuką ar pilvuką) tuoj išberia krūvą savo trūkumų apie save...

to tak...visur saiką reikia jausti...man yra buvę prašymų padaryt va taip... blush2.gif tokį daryt žurnalo viršelio tipo nuplasmasinimą...

Trūkumus paslėpti, privalumus paryškinti turėtų mOkėti kiekviena moteris, nesuprantu kuo dėtas čia PS biggrin.gif

O prašo prieš ar po fs?/ man tikrai įdomu.

Ka, įdomiai. Patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 birželio 2012 - 20:01
QUOTE(Ka @ 2012 06 27, 15:47)

thumbup.gif patiko smile.gif

kristukass -> Ši foto, kurią įdėjai į sm, man geriausia iš visos fotosesijos smile.gif

je t'aime
-> nepamačiau foto, rodo, kad nebeegzistuoja smile.gif

Maggie -> Kaip faina girdėti, kai žmogus taip džiaugiasi tokiais paprastais dalykais smile.gif Jau flickr pasisakiau apie mergytės foto, kokia emocija! Antroje foto man labai negražiai žiūrisi kairė merginos akis, tikrai šiek tiek bent jau švelninčiau šešėlį po akim, dbr ta spalva tokia dar, ligota atrodo :/ nors čia gal tik man taip smile.gif j/b variante irgi negražus šešėlis po akim.

Jurzole -> žiūri pasinešei ant hdr, cool, man patinka antra, tik sayonara tiesą pasakė: "Plastmasė peizaže, jei galima taip pavadint." smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 19:59)

Per fs arba iskart fs pasibaigus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 19:59)
Ka, įdomiai. Patiko.

Erika, juk tu tokių nerodai, tai niekas nesikreips. Taigi viskas paprasta kaip du kart du. Kiekvienas suranda ko nori.
Atsakyti
Aciu uz komentarus debesuotiems peizazams 4u.gif Smagu, kad nespalvota daugiausiai simpatiju sulauke, nes ji ir mano favorite smile.gif Del spalvotu tai ir tikejausi, kad nuomones issiskirs, nes taip jau yra su tuo plastmasiniu hdr zanru - you love it or you hate it ax.gif As siaip jau irgi labiau prie antrosios stovyklos, nelabai patinka man plastmase nuotraukose, ar tai butu portretai, ar peizazai, ar dar kas. Bet vis norisi pabandyti, paziureti, kaip man gausis... Siaip labai noreciau ismokti padaryti toki hdr, kad ir tonus bei kontrasta maksimaliai isnaudot (gi buna atveju, kad su viena ekspozicija tiesiog neimanoma visko pagauti), ir kad plastmase i akis nelistu. Bet labai sunku, o gal as nemoku... nors kai pasiziuriu i kai kuriu profu daromus plastmasinius peizazus, tai as cia dar labai svelniai biggrin.gif Madinga, matyt, ta plastmase visgi... bet kol kas neketinu tuo keliu pasukti mirksiukas.gif

Ka, man irgi patiko nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 27, 20:43)
Erika, juk tu tokių nerodai, tai niekas nesikreips. Taigi viskas paprasta kaip du kart du. Kiekvienas suranda ko nori.

šiaip reiktų man prasitrinti... bet vis kažką įdedu, po to save keikiu...nors to nugludinimo tikrai ne visose mano fs būna...sakyčiau tai netgi išimtis, o ne taisyklė...

bet aš nepasakyčiau, kad pas mane eina dėl tų plasmasių...ir prašymų esu susilaukusi vos kelių...tai gal daugiau mano pačios būna nuotraukos apdirbimas...kartais gal neišmanymas...visi juk mokymosi/augimo kelyje...dar vat būna koks actionas (ne odai lyginti skirtas)...tarkim naudoju jį dėl spalvos...paskui pamažinu triukšmus ir rezultate taip gaunasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 27 birželio 2012 - 20:54
QUOTE(gotte @ 2012 06 27, 20:42)
Per fs arba iskart fs pasibaigus... ax.gif

Aišku, nu ne kas tada smile.gif
QUOTE(rG. @ 2012 06 27, 20:43)

To tak.
Bet aš ir fotkinu tik tiek kiek noriu.
Jei tarkim rimtai užsiimi komercija, na užsibrėži tikslą kuo daugiau uždirbt, tai turėtum būt lankstus klientams, ane biggrin.gif Tai ir reiktų tados išmokt PS valdyt, ką ten išmokt, pavogt visų pirma reiktų biggrin.gif
Jeigu rimtai, tai taip, gerai kai ant šito svieto visko yra, visiem pagal poreikius, ir tikrai bijau burnot , kad plasmasinių niekada negaminsiu, nes man dažnai taip būna, žėk pasidyvyju ir oba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 06 27, 20:52)
Aišku, nu ne kas tada smile.gif

To tak.
Bet aš ir fotkinu tik tiek kiek noriu.
Jei tarkim rimtai užsiimi komercija, na užsibrėži tikslą kuo daugiau uždirbt, tai turėtum būt lankstus klientams, ane biggrin.gif 

Nemanau. Bet kaip kas išmano, taip tas gano. Mokėk tu man kiek nori, nedarysiu ko nenoriu.
Bet lankstus žinoma, kad turi būti, bent jau bendravime ir panašiai...
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 06 27, 20:59)
Nemanau. Bet kaip kas išmano, taip tas gano. Mokėk tu man kiek nori, nedarysiu ko nenoriu.
Bet lankstus žinoma, kad turi būti, bent jau bendravime ir panašiai...

Lanksčiai pasakyt, sory saulute, nori tobulos odos, talijos ir iškilios krūtinės, kreipkis į plastikus, tada pas muni biggrin.gif
P.s aš visada galvoju ką galvoja, kai paklausiu kokie nagai, spalva, ilgis ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 birželio 2012 - 21:04
Chm.As labai merginas savo plastmasinu(na man taip atrodo), ir pas mane eina labai tokios ohoho, protingos, asmenybes-tikrai ne olialia.Ir dar ne vienai, ne vienai nekliuvo plastmase, visos tik dziugavo.

O va as sau labai negrazi, o Say mane be jokiu PS tokia grazia nufotografavo:)
Atsakyti
Jo, tu tikrai plastmasini biggrin.gif Čia kaip su ta stikline - vienam pilna, kitam tuščia biggrin.gif
Atsakyti