QUOTE(Temidė @ 2012 07 15, 11:53)
Mergaitės, o kur kokybiškus vonios aksesuarus perkate? Rankšluosčių kabliukus, tualetinio popieriaus laikiklius ir kt.?
Aš pirkau Iris ir Gerduvoj.
O būna tokių aksesuarų, kuriems įtvirtinti nereikia gręžti sienos? Kažkaip ranka nekyla naujutėlių plytelių perforuot , juolab, nesu tikra, ar numatytos vietos tualetinio popieriaus laikikliui, rankšluosčių kabliukams, man tiks visą laiką, gal norėsiu perkelt... Kažkada turėjau tokią muilinę su siurbtukais prilimpančią, gal ir dabar tokių dalykučių būna?
QUOTE(Miaška @ 2012 07 15, 21:43)
Kažkada turėjau tokią muilinę su siurbtukais prilimpančią, gal ir dabar tokių dalykučių būna?
Būna, būna, bet kad man tai baisokai tokie atrodo
QUOTE(Temidė @ 2012 07 15, 21:49)
Būna, būna, bet kad man tai baisokai tokie atrodo
O kokia būtų alternatyva? Jei nenoriu gręžti skylių?
QUOTE(Miaška @ 2012 07 15, 21:52)
O kokia būtų alternatyva? Jei nenoriu gręžti skylių?
Yra spec. juosta. limpanti iš abiejų pusių. O popieriaus laikiklis dar buna kartu su tuo šepečiu klozetu valyti. Du viename
Aš apie tokį galvuju, kad išvis nereiktų ant sienos nieko. Tik galvoju kaip duše, nugi norėsis kažkokios lentynėlės Gal kas iš praktikos ką patars. Ar tiesiog kiekvieną kartą viską susirenkat ir einat į dušą
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 07 15, 16:01)
Plesikai kokie. Atsidariau pirmaja nuoroda, pats pirmas puikuojasi Ikejinis "Lillholmen"wc sepetys su laikikliu uz 80lt... O Ikea jis kainuoja dvigubai pigiau.
ZZZvimbt- ne Jums cia priekaistas.
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 07 15, 21:56)
Yra spec. juosta. limpanti iš abiejų pusių. O popieriaus laikiklis dar buna kartu su tuo šepečiu klozetu valyti. Du viename
Aš apie tokį galvuju, kad išvis nereiktų ant sienos nieko. Tik galvoju kaip duše, nugi norėsis kažkokios lentynėlės Gal kas iš praktikos ką patars. Ar tiesiog kiekvieną kartą viską susirenkat ir einat į dušą
Žinau tas juostas, ačiū, kad priminėt
Dušui dar nesugalvojau, ką darysim... Senąjame turėjom kampinę lentyną, bet tokią pobjaurę, o ir prisikaupia tada visko likučių, negražiai atrodo. Norėtųsi kažko minimalaus, gal kokios stiklinės lentynėlės
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 07 15, 21:56)
O popieriaus laikiklis dar buna kartu su tuo šepečiu klozetu valyti. Du viename
Na va, tai aš laikinai tokį irgi nusipirkusi, kur antrajam popieriaus ritinėliui vieta, rankšluostį pakabinu Čia WC pas mane taip.
Kažkodėl atrodo, kad tas ''laikinai'' bus ''amžinai".
QUOTE(Temidė @ 2012 07 15, 22:05)
Na va, tai aš laikinai tokį irgi nusipirkusi, kur antrajam popieriaus ritinėliui vieta, rankšluostį pakabinu Čia WC pas mane taip.
Nieko nėra pastoviau už laikiną
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 07 15, 22:29)
Nieko nėra pastoviau už laikiną
Tikra tiesa. Galiu pasakyti, kad kai įsikėliau po remonto, jokio darbo neatlikau eigoje suplanuoto. Kažkaip susigyvenau su tom nepabaigtom smulkmenom ir jau jas retai ir pastebiu
Buna teleskopines kampines lentynos, kurios isispaudzia tarp lubu ir grindu (ar vonios krasto) ir joms nereikia grezti skyliu...