Sveikos panos.
Turiu didelį galvos skausmą, kaip gražiai sudėlioti plyteles vonios kambaryje Šiaip ne taip kažką išgimdžiau, tačiau visdar kažko trūksta iki pilnos laimės. taigi pateikiu jūsų teismui - kaip sakant kelios galvos geriau nei viena. Gal jums šaus kokia geniali idėja arba nuraminsite mane, kad viskas savo vietoj
Tik dėl spalvų nieko nesakykit, nes paveiklėliuose jos netikros, kažkokios tamsios gavosi. iš tiesų tos tamsios plytelės labiau į rudumą, o šviesios su smėliniu atpalviu.
QUOTE(Ciocė @ 2012 06 27, 15:44)
Sveikos panos.
Turiu didelį galvos skausmą, kaip gražiai sudėlioti plyteles vonios kambaryje Šiaip ne taip kažką išgimdžiau, tačiau visdar kažko trūksta iki pilnos laimės. taigi pateikiu jūsų teismui - kaip sakant kelios galvos geriau nei viena. Gal jums šaus kokia geniali idėja arba nuraminsite mane, kad viskas savo vietoj
Tik dėl spalvų nieko nesakykit, nes paveiklėliuose jos netikros, kažkokios tamsios gavosi. iš tiesų tos tamsios plytelės labiau į rudumą, o šviesios su smėliniu atpalviu.
O iš kur pirkot plyteles jei ne paslaptis?
dar nepirkom, bet planas yra Iris'ui santaupas atiduot.
o ta siena, kur skalbianke, bus tuscia?
QUOTE(Ciocė @ 2012 06 27, 15:54)
dar nepirkom, bet planas yra Iris'ui santaupas atiduot.
O nenorit pasinaudoti nemokama paslauga - IRIS PASLAUGOS
Mes pirkom iš Dvarčionių tai mums paprojektavo kaip klijuoti ir iš kelių variantų išsirinkom sau tinkamą ir labai džiaugiuos, labai gražu man.
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 27, 15:56)
o ta siena, kur skalbianke, bus tuscia?
Ten dažysim.
lietuvaite100, tai čia su tuo Iris dizaineriu ir derinu, bet kad jis arba fantazijos neturi arba noro Pati turiu sakyt ko noriu, o jis tik kompe padėlioja
QUOTE(Ciocė @ 2012 06 27, 16:20)
lietuvaite100, tai čia su tuo Iris dizaineriu ir derinu, bet kad jis arba fantazijos neturi arba noro Pati turiu sakyt ko noriu, o jis tik kompe padėlioja
Jei plyteles is Paradyz, tao patiems galima pasidelioti, nes yra ju puspalyje programele
QUOTE(Asstule @ 2012 06 27, 16:58)
Jei plyteles is Paradyz, tao patiems galima pasidelioti, nes yra ju puspalyje programele
Jei būtų Paradyz, tai būčiau pasidėliojus, bet čia ne to gamintojo plytelės.
Be to jau yra išdėliota viskas ir aš tik įvertinimo ir nuomonių prašau
man visai tavarkingai ir gerai atrodo
QUOTE(Moonlight @ 2012 06 27, 13:59)
Pasirodykit su Roca maisytuvais
As taip pat paieskose ir lygiai taip pat Grohe ir Hansgrohe jau atkrito
As taip pat paieskose ir lygiai taip pat Grohe ir Hansgrohe jau atkrito
rytoj nufotografuosiu ant bide, nes vonios nesumontuotas, ant kriauklės irgi nesumontuotas, nes spintelę gamina ant kurios dėsim kriauklę
QUOTE(Ciocė @ 2012 06 27, 14:44)
Sveikos panos.
Man kazkaip prasosi vertikaliai tas tamsesnes plyteles delioti, horizontaliai kazkiap senoviskai atroro, kaip tarybiniais laikais
Papildyta:
O as irgi su klausimuku pas jus. Gal kas zinot ar kur skaitet kokiu auksciu reikia pisuara kabinti??
QUOTE(Kriaka @ 2012 06 27, 21:54)
O as irgi su klausimuku pas jus. Gal kas zinot ar kur skaitet kokiu auksciu reikia pisuara kabinti??
pisuaras kabinasi ant potinkinio stelažo, ten matyt numatytas aukštis, kuris manau reguliuosi, todėl teks vyriškiui "pasimatuoti" aukštį