Beje, paziurekite google Cisa - Xilema ; Ricchetti - Reserve kolekcijas, mums jas siule tik kainas turiu naminiam kompe, dabar nepamenu, nes dar rimtai nedaejau iki ju..
QUOTE(Danbo @ 2012 09 17, 21:19)
mums reikejo apie 35 kv, tai irgi kiek derinomes i kaina ir ieskojom kur tik pigiau tas plyteles susiveikti na, o sia savaite jau turetu atvezti, tai pasipasakosiu ar geros ir pan
tos paradyz tikrai kad ne is pigiuju, ypac,jei norima idomesiu spalvu, rastu ir kitokiu dekoru, tai susidaro apvali sumele
tos paradyz tikrai kad ne is pigiuju, ypac,jei norima idomesiu spalvu, rastu ir kitokiu dekoru, tai susidaro apvali sumele
O vat sito as nesupratau, nesuprantu ir nesuprasiu, atleiskite. Cia kalbant apie mano iskeiktaji "lenka". Tai jei jis tiek kainuoja - nafik ji pirkti, kai blyn galima graziausiu ispanisku uz lygiagrecia kaina issirinkti???
Tiesiog dar pas mus mentalitetas netoli nukeliavo nuo kaimyniniu saliu. Save gerbiantis ( pabreziu - save gerbiantis ir varda turintis) dizaineris ar architektas niekada klientui nerinks tokiu plyteliu.
Ir vel pulsite mane, kad lenkas ne prasciau pagamina. Taip, jis kokybe nesiskiria niekuo, nors neslepkime, kad zaliava perka pigesne. Visa esme yra tame, kad lenkas nieko nekuria, jis tik vagia kitu sukurta dizaina.
Matematika paprasta:
ispanas,italas perka zaliava + kisa pinigus dailininkams = tada pardavineja
lenkas - nufyrina ir nukopijuoja kazkieno kito idejas + perka zaliava = pardavineja uz ta pacia kaina
O zinote kas juokingiausia?? Kad kainos netgi buna didesnes nei kitu plyteliu, o musu liaudis jas perka, galvodama, kad italu,ispanu tai jau tikrai neipirks.
Ieskojau as irgi - Paradyzius padare dideles (lygtais 50x100) plyteles, tipo a la klase. ir ka jus manote - kaina 150 lt uz kvm!! pamesos radau uz 90 tokias pacias, todel ir esu taip priesiskai nusiteikus.
Nesu pikta, tiesiog man gaila, kai zmones gali kazka tikrai grazesnio isigyti, o po to ziurint galerijas supermamose, nematyti tu paciu plyteliu kas antroj vonioj..