merginos , iškilo klausimas , dušo kabinos lietas padas gerai ar blogai ? išsirinkau Ravak stačiakampis dušo padėklas Galaxy Gigant Pro 900x1200
tikiuos gerai , nes tokio dydžio ne ką randu , o norėtusi Ravak dušo kabinos
QUOTE(Temidė @ 2012 08 18, 15:25)
Labas
4. Mes dalį klijavome plytelėmis, dalį dažėme, taip pat vieną sieną tik dažėme, bet mūsų tikrai didelis vonios kambarys, tad nenorėjome baseino efekto, kuris gaunamas viską išklijavus plytelėmis.
4. Mes dalį klijavome plytelėmis, dalį dažėme, taip pat vieną sieną tik dažėme, bet mūsų tikrai didelis vonios kambarys, tad nenorėjome baseino efekto, kuris gaunamas viską išklijavus plytelėmis.
Sveikos man idomu kokio dydzio Jusu vonios kambarys nes musu irgi nemazas o galvojau visa plytelemis klijuoti Ir kokiais dazais dazete vonia ?
Pas mane irgi dalis kur kriauklė ir vienas galas, kur vonia plytelės, bet ne iki viršaus. Kadangi aukštos lubos, dėjau 2m. kitur dažyta. Dažų įvairių firmų yra, atsparių vandeniui. Mano vonia 15 kv.
Patarkit kur yra gražių skalbinių dėžių? Ar būna kokia nuolaidų kortelė SBA balduose?
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 20, 15:08)
Pas mane irgi dalis kur kriauklė ir vienas galas, kur vonia plytelės, bet ne iki viršaus. Kadangi aukštos lubos, dėjau 2m. kitur dažyta. Dažų įvairių firmų yra, atsparių vandeniui. Mano vonia 15 kv.
Gal turit nuotrauka , idomu butu pamatyt kaip atrodo
QUOTE(Vaidillute @ 2012 08 20, 14:14)
Gal turit nuotrauka , idomu butu pamatyt kaip atrodo
Turiu tik klijavimo proceso. Dabar jau apdangstyta plevele, tai kažkokio vaizdo nesusidarysit.
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 20, 15:33)
Turiu tik klijavimo proceso. Dabar jau apdangstyta plevele, tai kažkokio vaizdo nesusidarysit.
Aisku , tai jei galesit kai baigsit ikelkit.. nes mes dar tik planuojam vonia, dar siemet neirenginesim tai renku visokia info labai domina kaip ten puse dazyta kita puse klijuota plytelemis.
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 16, 14:36)
Dėl lubų, tai tikrai nedėčiau to plastiko
QUOTE(Temidė @ 2012 08 18, 14:25)
kokius dažus rinkotės ?
Ką geriau pasirinkti iš WC pakabinamų-Roca meridian su Viega rėmu, ar Duravit su Grohe rėmu (tam akcija)? Taip sukomplektuota. Ar gal išardyt komplektus ir imt Duravit su viega rėmu?
reikėtų jūsų patarimo...pasimečiau visai. Nežinau, kaip reikėtų įrengti patalpą prie vonios-tiesiog tai toks nedidelės kambariukas ar holas, iš kurio galima įeiti į vonią, į dušą ir į patalpą, kur stovi skalbimo mašina. Prieš tai buvo išdažytos sienos ir iki pusės išklijuota kamštine danga. Atsitiko taip, kad keitėm duris, kamštinė danga nusidraskė-reikia remonto. Dilema-ar perdažyti ir vėl iš naujo klijuoti kamštinę dangą ar...net internete nieko nerandu
Sveiki visiems
Norėjau paklausti patarimu.. galbūt kas nors turite vonias Ravak Magnolia ar Ravak Campanula..
Labai domina ar jos patogios jums.. kokia kokybė, ar greit neišsibraižo.. ?
Magnolija
Campanula
Norėjau paklausti patarimu.. galbūt kas nors turite vonias Ravak Magnolia ar Ravak Campanula..
Labai domina ar jos patogios jums.. kokia kokybė, ar greit neišsibraižo.. ?
Magnolija
Campanula
QUOTE(Mil@na @ 2012 08 20, 23:44)
reikėtų jūsų patarimo...pasimečiau visai. Nežinau, kaip reikėtų įrengti patalpą prie vonios-tiesiog tai toks nedidelės kambariukas ar holas, iš kurio galima įeiti į vonią, į dušą ir į patalpą, kur stovi skalbimo mašina. Prieš tai buvo išdažytos sienos ir iki pusės išklijuota kamštine danga. Atsitiko taip, kad keitėm duris, kamštinė danga nusidraskė-reikia remonto. Dilema-ar perdažyti ir vėl iš naujo klijuoti kamštinę dangą ar...net internete nieko nerandu
jei reikia patarimo tai prašom..
turėdama tokią patalpą, ko gera perdažyčiau kokia nors švelnia spalva, pastatyčiau kokį minkšta baldą ( foteliuką, suoliuką ar ką nors panš.) ir padaryčiau tokį lyg poilsio kampą.....