Įkraunama...
Įkraunama...

Radviliškis, gimdymo skyrius.

Tęsiam toliau.
Papildyta:

QUOTE(Anema @ 2012 06 23, 20:24)
as ne madam. manes isleidziant irgi niekas neapziurejo. o ka i pilva ziuret? nebent cezari dare

Pirmiausiai perskaitom, kas parašyta, paskui jau puolam įsižeidinėti. Antriausiai, Danielius po dukros apspaudė gimdą, ar nesikaupia kraujas, manyčiau ne dėl to, kad tuo metu jam taip švietė, o kad taip reikia.

QUOTE(dangiuk @ 2012 06 20, 18:48)
Ne visi, madam, prie kurios gimdžiau, ne tik neužėjo visas 4 paras, bet ir išleido nei pilvo neapžiūrėjusi, nei dar ko.  ax.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Tylu, ramu čia, tuščia
Aš lankausi pas gydytoją Eigminienę, mums jau keturiolikta savaitėlė eina, šiandien keliausiu pasidaryti echo, apžiūrės kaklelį, ir manau jau pamatysiu savo stebukliuką wub.gif wub.gif Apie gydytoją galiu pasakyti tik gražius žodžius, darėm tyrimus, šlapimas nekoks buvo, parašė vaistų, išgėriau, eisiu pakartotinį pasidaryt.. Apramino, sakė kad viskas bus ok, paguodė, tokia labai maloni.
Net abejonių nekyla, kad su ja tarsiuos ir dėl gimdymo.. Nes labai bijočiau papulti pas Godovanec, man ji tokia nelabai rimta atrodo, bet gal čia tik mano klaidinga nuomonė.. 4u.gif
Atsakyti
Niekas nebegimdo? g.gif
Atsakyti
Aš irgi žiūriu, žiūriu, nieko nematau.. Liūdna čia, visai jokių komentarų, patarimų, nuomonių g.gif Liūdna.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 12 01, 17:12)
Aš irgi žiūriu, žiūriu, nieko nematau.. Liūdna čia, visai jokių komentarų, patarimų, nuomonių  g.gif  Liūdna..  g.gif

MAtau jūs laukiatės? PAs ką lankotės? Ar planuojate Radviliškyje gimdyti? 4u.gif
Atsakyti
Taip, Radviliškyje lankausi, tai čia ir gimdysiu .. : )
Lankausi pas Eigminienę, bet nemanau, kad tarsiuosi dėl gimdymo, pas ką papulsiu, pas tą, nes brangiai kainuoja šiaip ax.gif O ir šiaip, ne gydytoja užima pagrindinį vaidmenį, o akušerė, tai jai geriau atsidėkosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 12 05, 19:56)
Taip, Radviliškyje lankausi, tai čia ir gimdysiu .. : )
Lankausi pas Eigminienę, bet nemanau, kad tarsiuosi dėl gimdymo, pas ką papulsiu, pas tą, nes brangiai kainuoja šiaip  ax.gif  O ir šiaip, ne gydytoja užima pagrindinį vaidmenį, o akušerė, tai jai geriau atsidėkosiu  ax.gif

Aš tariuosi, bet įtariu, kad manęs laukia ne gimdymas, o CP scare.gif nors nežinau ko labiau bijoti reiktų, gimdymo ar CP g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2012 11 29, 21:51)
Niekas nebegimdo?  g.gif

Aha, metėm šį užsiėmimą. biggrin.gif

O jei rimtai - iš tiesų tyku.
Atsakyti
As jau po visko. Apsejom be cp. Galiu atsiliepti tik geriausiais zodziais tiek apie gydytoja Eigminiene, tiek apie visa persionala.
Atsakyti
Kaip smagu. Sveikinimai didžiausi wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man jau irgi ne už kalnų...
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 12 27, 18:55)
Kaip smagu. Sveikinimai didžiausi  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man jau irgi ne už kalnų...

Ačiū. 4u.gif Viskas bus gerai. MAn labai kaklelio atsidarymą paspartino burbulinė vonia. Bandykit ir jūs 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Pati prašėt, ar pasiūlė akušerė vonią ? : )
Atsakyti