Merginos norėjau paklausti, kažkaip praleidau - o granolą reikia šaldytuve laikyti?
QUOTE(Suleima @ 2012 06 26, 20:07)
Merginos norėjau paklausti, kažkaip praleidau - o granolą reikia šaldytuve laikyti?
Tikrai ne, gi nėr kam ten sugest.
Sveikos
Pasidalinsiu ir aš savo ruošiamais valgiais ir įspūdžiais pagal "Beatos virtuvė" knygas ar laidas.
Makaronų kugelis iš TV3 laidos. Labai patiko tiek tėvams, tiek vaikams. Toks minkštas ir gardus.

Receptas čia
Sūrio ir kmynų sausainiai is antrosios knygos. Aišku ne tokie gražūs, kaip Beatos, bet tikrai skanūs. Tiesą Beata rašė, kad jie yra puikūs alaus draugai

Receptas čia
Vilmos obuolių-varškės pyragas iš TV3 laidos. Man labai patiko, mėgstu aš varškės kepinius, be to obuoliai suteikia pyragui tokio gaivumo.

Receptas čia

Pasidalinsiu ir aš savo ruošiamais valgiais ir įspūdžiais pagal "Beatos virtuvė" knygas ar laidas.
Makaronų kugelis iš TV3 laidos. Labai patiko tiek tėvams, tiek vaikams. Toks minkštas ir gardus.
Receptas čia
Sūrio ir kmynų sausainiai is antrosios knygos. Aišku ne tokie gražūs, kaip Beatos, bet tikrai skanūs. Tiesą Beata rašė, kad jie yra puikūs alaus draugai

Receptas čia
Vilmos obuolių-varškės pyragas iš TV3 laidos. Man labai patiko, mėgstu aš varškės kepinius, be to obuoliai suteikia pyragui tokio gaivumo.
Receptas čia
Sveikos, as ka tik iskepiau Beatos melyniu ir varskes pyraga, labai skanus 
Papildyta:

Receptas čia
Sie tikrai skanus
Prie alaus super

Papildyta:
QUOTE(justmoon @ 2012 06 26, 23:18)

Receptas čia
Sie tikrai skanus

QUOTE(vija @ 2012 06 25, 11:17)
Kad jos nelabai skiriasi... II knygoj mažiau ingredientų ir aguonos prisideda, aš gaminau iš I knygos, labai patiko ir kitų nebebandau 

Reiks pabandyti, labai mėgstu dribsnius

Papildyta:
justmoon, makaronų pyragą-kugelį ir mes darėm daug kartų, tik dar dėjom razinų. Skanus, bet nesotus, todėl daug lenda , gaunasi kaip pyragas. Valgydavom pusryčiam prie arbatos

Papildyta:
QUOTE(Suleima @ 2012 06 26, 21:07)
Kiek žinau, stiklainyje reik laikyti

justmoon, , labai dėkoju už makaronų kugelio recepto pakartojimą
) Kaip tik sekmadienį žiūrėjau Beatos laidos kartojimą, tik kai kurių detalių nespėjau pasižymėti, ketinu pagaminti ir aš
Atrodo skaniai

QUOTE(dovil14 @ 2012 07 01, 11:47)
Beatos lazanija labai rekomenduoju cia
Klausimas toms, kas jau bandet: kiek lazanijos makaronu lakstu dedat, t.y. kiek sluoksniu gaunasi? Man max 3 sluoksniai, noretusi daugiau, 5.
Klausimas toms, kas jau bandet: kiek lazanijos makaronu lakstu dedat, t.y. kiek sluoksniu gaunasi? Man max 3 sluoksniai, noretusi daugiau, 5.
Man irgi dažniausiai gaunasi trys sluoksniai, labai retais atvejais keturi. Bet aš mėsos padažo labai negailiu

QUOTE(Lynes @ 2012 07 03, 21:05)
SILKES TORTAS (pagal Beata)
7- 8 riekės duonos juodos, apipjauti plutą, sulaužyti nedideliais gabalėliais į tortinę, apipilti lydytu sviestu - maždaug 50 gramų.Suspausti rankomis ir dėti į šaldytuvą. Paimti silkės file - 150 - 250 gramų, supjaustyti kubeliais, imti žiupsnį svogūnų laiškų, krapų - smulkiai supjaustyti, berti ant silkės.4 pomidorus įmerkti į verdantį vandenį pusei minutės, išėmus nulupti žievelę, pjaustyti kubeliais pašalinus minkštąją dalį - aš pasidariau mišrainės truputį iš pomidorų minkštimo. Ištirpinti 5 arbatinius šaukštelius želatinos - nubrauktus, užpiliau gal pusę stiklinės vandens, palaikiau, po to ištirpinau ant kaitlentės. Paėmiau pakelį varškės, apie 400 gr. grietinės sumaišiau kitame dubenyje, įpyliau ištirpintą želatiną į tą masę, truputį pipiriukų įbėriau ir vsą tą masę sumaišiau su silke ir daržovėmis, maišiau atsargiai. Šią masę įpyliau ant duonos - ji buvo šaldytuve, gražiai palyginau šaukštu viršu ir tortinę atgal į šaldytuvą, o valgėme pusryčiams. Skanaus!

Gal kuri turite Beatos žuvies kukuliukų receptą?

Sveikutės. Gal kuri galėtų pasidalinti kiaulienos troškinio su perlinėmis kruopomis ir džiovintais grybais receptu. Čia būtų iš kalendoriaus lapkričio mėnesio receptas. Būčiau labai dėkinga