Nieko negaminu, bet kaip imuosi

Šį savaitgalį gaminom ir kepėm
lietuviškas ir itališkas kiaulienos dešreles iš II knygos. Laiko, aišku, užima daugiau nei nusipirkti, bet koks malonumas žinoti, ką valgai...

Taip pat dar gaminau paprastas
kopūstų salotos, kurios knygoje šalia dešrelių recepto. Rodos, nieko naujo, bet tikrai skanios ir labai tiko prie dešrų.
O desertui -
varškės ir slyvų tortas iš II knygos (148p.), tik ne su slyvom, o su braškėm. Iš tikro tiksliai laikiausi tik varškės masės recepto. Sausainiai - įvairūs Selga. Braškių dėjau daug. Varškės kremo skonis labai panašus į mascarponę. Tortas nepaprastai skanus, vasariškas, gaivus, nors manau, ne prastesnis gautųsi ir su slyvomis ar kitomis uogomis.
