QUOTE(sarafea @ 2012 09 21, 11:57)
Zoroboba,butent kad tas skausmas niekur nedingo ir nedings
Ateinu i jusu tema ,nes nebeiseina susidraugauti su tuo skausmu.
Ilgiuosi dukrytes labai,kai matau gatvej mazus leliukus,automatiskai skaiciuoju,kad ir mano dukra turejo buti tiek ir tiek menesiu...Is pradziu prastumiau tai kaip graudu sapna ir nepriemiau kaip realybes,bet va po pusmecio smegenys atitirpo kaip po narkozes ir jauciu begalini skausma.
Viskas ivyko sio sausio menesi.Mire ji manyje lipant jau i 25 savaitele.Toks mazas kleckiukas,kuri reikejo palaidoti.
Visoms mamytems noriu palinket dar didesnes stiprybes pakeliant ta skausma.

Ilgiuosi dukrytes labai,kai matau gatvej mazus leliukus,automatiskai skaiciuoju,kad ir mano dukra turejo buti tiek ir tiek menesiu...Is pradziu prastumiau tai kaip graudu sapna ir nepriemiau kaip realybes,bet va po pusmecio smegenys atitirpo kaip po narkozes ir jauciu begalini skausma.
Viskas ivyko sio sausio menesi.Mire ji manyje lipant jau i 25 savaitele.Toks mazas kleckiukas,kuri reikejo palaidoti.
Visoms mamytems noriu palinket dar didesnes stiprybes pakeliant ta skausma.
šis kelias tikrai labai skaudus ir tik mums (angelų mamoms) jo kaina žinoma,ji reiks eit mums nes šalia esantis greitai pamiršta kaip mus skauda

Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2012 09 21, 17:58)
taip , galvoja...ir tik mes sirdy zinom, kadto vieno zmogucio truksta...ir truks per sventes, kasdienybeje...
o kad gyvenimas pasikeite-tiesa...persimaine vertybes, tapau atlaidesne savo vaikams, smulkmenos neberzina, kantrybes daugiau...ir ismokau sypsotis, net tada kai skauda sirdi...netekties savo vaiko uzmirst neimanoma...
o kad gyvenimas pasikeite-tiesa...persimaine vertybes, tapau atlaidesne savo vaikams, smulkmenos neberzina, kantrybes daugiau...ir ismokau sypsotis, net tada kai skauda sirdi...netekties savo vaiko uzmirst neimanoma...
sutinku su jumis mergaitės .
mano švieselės vardukas Žemyna