Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(sarafea @ 2012 09 21, 11:57)
Zoroboba,butent kad tas skausmas niekur nedingo ir nedings  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ateinu i jusu tema ,nes nebeiseina susidraugauti su tuo skausmu.
Ilgiuosi dukrytes labai,kai matau gatvej mazus leliukus,automatiskai skaiciuoju,kad ir mano dukra turejo buti tiek ir tiek menesiu...Is pradziu prastumiau tai kaip graudu sapna ir nepriemiau kaip realybes,bet va po pusmecio smegenys atitirpo kaip po narkozes ir jauciu begalini skausma.
Viskas ivyko sio sausio menesi.Mire ji manyje lipant jau i 25 savaitele.Toks mazas kleckiukas,kuri reikejo palaidoti.

Visoms mamytems noriu palinket dar didesnes stiprybes pakeliant ta skausma.

šis kelias tikrai labai skaudus ir tik mums (angelų mamoms) jo kaina žinoma,ji reiks eit mums nes šalia esantis greitai pamiršta kaip mus skauda verysad.gif užuojauta tau,laikykis nes dar labai daug prireiks stiprybės verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2012 09 21, 17:58)
taip , galvoja...ir tik mes sirdy zinom, kadto vieno zmogucio truksta...ir truks per sventes, kasdienybeje...
o kad gyvenimas pasikeite-tiesa...persimaine vertybes, tapau atlaidesne savo vaikams, smulkmenos neberzina, kantrybes daugiau...ir ismokau sypsotis, net tada kai skauda sirdi...netekties savo vaiko uzmirst neimanoma...

sutinku su jumis mergaitės .
mano švieselės vardukas Žemyna ax.gif
Atsakyti
Bona -pari koks idomus ir grazus vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 09 22, 07:29)
mano švieselės vardukas Žemyna ax.gif

Zemïskasis "angelas" wub.gif wub.gif wub.gif grazi tavo uogele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2012 09 22, 07:29)
1.šis kelias tikrai labai skaudus ir tik mums (angelų mamoms) jo kaina žinoma,ji reiks eit mums  nes  šalia esantis greitai pamiršta kaip mus skauda verysad.gif užuojauta tau,laikykis nes dar labai daug prireiks stiprybės verysad.gif
Papildyta:
sutinku su jumis mergaitės .
2.mano švieselės vardukas Žemyna ax.gif

1. drinks_cheers.gif
Kai sužinojau, kad laukiam berniuko, niekaip (dar iki šiol doh.gif ) negalim išsirinkti varduko, na niekas netinka.
Kalbina čia vieną dieną mane (iki to pokalbio taip galvojau) draugė, sakau nerandam mes vardo, pradėjo ji vardint, sako(iš tikro net nepamenu kokius)ir galiausiai- Gustas , sakau šitas labai man gražus,o ji kaip niekur nieko- "tai duokit".....
Akimirkai apmiriau....gal net pyktelėjau...išrėžiau kad turiu aš jau sūnų kurio vardas Gustas, bet paskui pagalvojau, kad visgi tai yra mano vaikas, mano Angeliukas ir jau prabėgo ne vieni metai, kad visi kiti atsimintų sad.gif.......

2. Vardukas, kaip ir leliukas- labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2012 09 22, 11:03)

Gaila,kad čia susipažint turim 4u.gif
Tavo angelui žvakelė
Atsakyti
Labutis

Kažin kas sukurs naują temukę?

Turiu nedarbingumo lapelį, gydausi trachėjitą ir tinginiauju namie. Kažin ar bus įmanoma jį pratęst iki dekreto??? gal gydytoja ką nors sugalvos g.gif

Bona -pari, labai gražus mažylės vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2012 09 25, 14:49)
Labutis

Turiu nedarbingumo lapelį, gydausi trachėjitą ir tinginiauju namie. Kažin ar bus įmanoma jį pratęst iki dekreto??? gal gydytoja ką nors sugalvos g.gif

čia tik diagnozė ant lapelio ar rimtai sergi? blink.gif
jeigu gera gydytoją -duos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2012 09 25, 14:49)
Labutis

nescioji gali 4 menesius buti biuliotenyje del nestumo "a la "problemu, tad jei ka bandyk su gine tartis kad duotu"Poilsi" anksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 26 rugsėjo 2012 - 06:57
QUOTE(Raja28 @ 2012 09 26, 07:57)
nescioji gali 4 menesius buti biuliotenyje del nestumo "a la "problemu, tad jei ka bandyk su gine tartis kad duotu"Poilsi" anksciau mirksiukas.gif

Taip,aš tiek ir buvau
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti