Nei pavasariniai medžiu vaisiai, pražįstantys idealiai balta spalva. Nei gaivus vėjas, pavakary pučiantis iš jūros. Nei nusileidžianti saulė, horizonte nusidažiusi kraujo spalva. Nei debesų pūkai, krentantys vasarą į tavo rankas. Nei rasos lašeliai, rytais padengiantys ką tik sužaliavusią žolę..
Nei visas pasaulio bankuose sukauptas auksas. Nei pirmu žvilgsniu apgaunantis spinintys briliantai. Nei šypsenos, į akis spindinčios, už nugaros smerkiančios..
Šiltos vasaros visoms

Lu, 24 Bir 2012 - 07:58, parašė:
Lu, 24 Bir 2012 - 07:58, parašė: ![]()
Jų neatstos niekas.
Nei pavasariniai medžiu vaisiai, pražįstantys idealiai balta spalva. Nei gaivus vėjas, pavakary pučiantis iš jūros. Nei nusileidžianti saulė, horizonte nusidažiusi kraujo spalva. Nei debesų pūkai, krentantys vasarą į tavo rankas. Nei rasos lašeliai, rytais padengiantys ką tik sužaliavusią žolę..
Nei visas pasaulio bankuose sukauptas auksas. Nei pirmu žvilgsniu apgaunantis spinintys briliantai. Nei šypsenos, į akis spindinčios, už nugaros smerkiančios..
Šiltos vasaros visoms
Šiltos vasaros visoms
labai liudni, bet tuo paciu labai grazus zodziai Lu
kaip skaudu suvokti, jog toks bejegis zmogus esi..
Papildyta:
xiuke, 25 Bir 2012 - 11:02, parašė:
xiuke, 25 Bir 2012 - 11:02, parašė: ![]()
tikrai, kad neatstos niekas...
Papildyta:
o kuri Tu ten esi? kelias ismete;)

Papildyta:
o kuri Tu ten esi? kelias ismete;)
Merginos, o mane priimsit i fb?

ar as cia nemandagiai prasausi

Degu zvakute inezzzos angeliukui ir monikam degu zvakute jos angeliukui

Registruojuos naujuose mūsų namučiuose, ačiū Lu už juos

Papildyta:
Lu, 25 Bir 2012 - 14:51, parašė:
Lu, 25 Bir 2012 - 14:51, parašė: ![]()
Labas
![]()
![]()
Merginos,kaip dėl tee??
aš viena nuspręst negaliu

Merginos,kaip dėl tee??
aš viena nuspręst negaliu

kiek pamenu, buvom sutarę, kad albumėlio slaptažodžius suteikiam, kai bent 3 mėn. prabendraujam čia....

inezzza, 25 Bir 2012 - 17:05, parašė:
inezzza, 25 Bir 2012 - 17:05, parašė: ![]()
Ačiū už žvakutes mano angelui.....
Papildyta:
![]()
kiek pamenu, buvom sutarę, kad albumėlio slaptažodžius suteikiam, kai bent 3 mėn. prabendraujam čia....ką kito mano?

Papildyta:

kiek pamenu, buvom sutarę, kad albumėlio slaptažodžius suteikiam, kai bent 3 mėn. prabendraujam čia....

Tai ,galvoju,kad pakliūt ir į FB,gal pabendravus kokius 3 mėn reikia