Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Sulu @ 2012 08 17, 16:19)
O kaip jūs tą galvos masažą darotė? Ir kiek laiko laikote alyvuogių aliejaus kaukę?

tiesiog masazuoju galvos oda ir tiek smile.gif alieju tai laikau per nakti, arba bent pora valandu pries plovima

atsimenu anksciau kai buvo mane nukirpe ir labai stresavau del trumpesniu plauku, dedavau visokius aliejus ir taip masazuodavau oda, kad i menesi po 3cm plaukai augdavo biggrin.gif nespedavau pas kirpeja vaiksciot dazymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 08 17, 00:47)
cia visoms taip? as truputi baiminausi, nes kai tepu alyvuogiu aliejumi tai tokia sruogele iskrinta plauku. bet kai ju tiek nedaug belike, man nepatinka, kad tepant tiek isslenka. plaunant kazkaip nieko, bet tepant.. sad.gif

o seip labai dziaugiuosi, plaukai visiskai nustojo slinkti. neskaiciavau nei tada kai slinko nei dabar. bet na i diena gal kokie 5 plaukai iskrinta thumbup.gif gal truputi daugiau kai buna riebaluota ir kaip minejau, kai darausi aliejaus kaukes.
ant galvos ezys nerealus. visi juokiasi mane pamate biggrin.gif nebezinau nei kaip su jais tvarkytis. bet is tikro tai baisu paziurejus i ta ezi, kad tiek man buvo iskrite doh.gif kiek praeis laiko kol vel kasas uzsiauginsiu doh.gif

individualu, bet daznokai pasitaiko. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 08 17, 14:06)
Aš nerizikuočiau prisiaugint, nes tikrai plaukams negerai, ypač, kai visai neseniai tokia situacija plaukų buvo. Geraiu palaukt kol ataugs. Mano tai žemesni pečių, bet, jeigu neplaunų galvos, tai ta dieną gal apie 30 išslenka, o, jei plaunų, tai apie 100, norėtųsi, kad tikrai mažiau slinktų  unsure.gif

Manau normalu, juk plaunant darote poveiki plaukams, todel nukrenta patys silpniausi. g.gif
Atsakyti
Man net su sampunu plaunant galva, plaukai krenta kaip lapai blush2.gif Nutruksta ties ta vieta, kur ataugusio ir sviesinto sandura ar net su visa saknim. Galva pilna antenu, nepergyvenu, ataugs, ne karo metas, tik va pasimokiau is savo klaidu ax.gif Tikiuos sy karta ilgam rolleyes.gif
Atsakyti
Man pries menesi buvo pradeje slinkti plaukai, gal imunitetas nusilpes savo padare, o gal siaip keiciu kailiuka laugh.gif bet seniai neturejau sio "malonumo", paskutini karta labai greitai isgelbejo plaukus Shiseido Adenogen

user posted image

si karta pamaniau pradesiu gelbetis naturaliomis priemonemis, tai pirmiausiai nusipirkau cemeryciu vandens, kasdien tepiau plauku saknis ir masazavau oda na ir ka, po savaites slinkimas apmazejo mazdaug 80%, nemaniau, kad toks veiksmingas, tai dabar dziaugiuosi, kad neteko chemijoj mirkyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2012 08 19, 11:52)
Man pries menesi buvo pradeje slinkti plaukai, gal imunitetas nusilpes savo padare, o gal siaip keiciu kailiuka laugh.gif bet seniai neturejau sio "malonumo", paskutini karta labai greitai isgelbejo plaukus Shiseido Adenogen

user posted image

si karta pamaniau pradesiu gelbetis naturaliomis priemonemis, tai pirmiausiai nusipirkau cemeryciu vandens, kasdien tepiau plauku saknis ir masazavau oda na ir ka, po savaites slinkimas apmazejo mazdaug 80%, nemaniau, kad toks veiksmingas, tai dabar dziaugiuosi, kad neteko chemijoj mirkyt  smile.gif

O kas čia per vanduo, kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2012 08 19, 11:52)

user posted image

O kur pirkote sia priemone?Kokia kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 08 20, 08:15)
O kas čia per vanduo, kur pirkot?

Na cemeryciu vanduo, taip ir vadinasi :-) pirkau vaistineje. Stiprina plauku saknis.

QUOTE(Uo-ga @ 2012 08 20, 20:34)

Turite galvoje is Shiseido? Kiek pamenu Sarmoje :-) tada kainavo kazkas apie 200, labai seniai pirkau, bet priemone buvo labai veiksminga, bet aciu dievui pakako si karta priemones uz 5lt :-))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryuk: 21 rugpjūčio 2012 - 21:17
QUOTE(Uo-ga @ 2012 08 20, 21:34)

As ebejuj pirkau,kainavo 198,tiksliau tik vakar uzsisakiau,ziuresim...smile.gif
Atsakyti
sveiki, noriu sau pirkti argan alijuka, labai didelis pasirenkimas, ir kainos nuo20 iki 100, kokios firmos gal kas porekomendukit ?
Atsakyti
QUOTE(julijandra. @ 2012 08 22, 15:19)
sveiki, noriu sau pirkti argan alijuka, labai didelis pasirenkimas, ir kainos nuo20 iki 100, kokios firmos gal kas porekomendukit ?

Mane irgi tai domintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 08 17, 13:58)
pries 2 men nusikirpau kare, peciu dabar nesiekia. seip viskas pasikeite po kirpimo, su ta pacia diena situacija pagerejo.

Mano draugei labai slinko plaukai. Atlikus plaukų tyrimą (net nežinau kas ten per tyrimas), jai buvo pasakyta, kad kažkodėl nebeišmaitinami yra plaukai, todėl tipo pagelbėtų, jei nukirptų ilgus plaukus. Ji gerokai patrumpino kasas. Sakė, kad pasiteisino kirpimas.

Man daugiausia plaukų taip pat išslenka plaunant galvą.
Atsakyti
Man rudenį ir pavasarį ypatingai paūmėja plaukų slinkimas, bet taip stipriai, kasdien iššukuoju daugybę plaukų, gėriau Fitoval vitaminus tai padėjo tam kartui, kol gėriau juos, po to vėl prasidėjo, dabar bandau kitą metodą. kažkur internete perskaičiau, kad padeda skalavimas dilgėlių nuoviru, taigi plaukus skalauju dilgėlėmis kaskart kai plaunu galvą, ir po dviejų savaičių jau matau rezultatą, net naujų plaukučių pridygo. Labai džiaugiuosi, be to dilgėlės plaukams suteikia šiek tiek purumo. smile.gif
Atsakyti