Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Santa Liucija @ 2012 08 04, 19:18)
Pabandykite į šampūną, balzamą įsilašinti eterinių aliejų lašą kitą - rozmarinų, imbierų, levandų, laurų.

Galite ir kaukę pasidaryti su baziniu aliejumi: į 20 ml kokosų, migdolų aliejaus įlašinkite 5 lašus aukščiau minėto kažkurio eterinio aliejaus, įtrinkite gerai odą, pamasažuokite ir pabūkite bent pusę valandos (arba net ir per visą naktį). Išskalaukite. Gali prireikti išskalauti du kartus smile.gif

Aš labiau tikiu natūraliomis priemonėmis nei visokiomis brangiomis ampulėmis wink.gif

4u.gif

Nepaminejote, kad po aliejiniu kaukiu plaukai gali beplaunant slinkti dar intensyviau. Nieko tokio, cia nukrenta plaukuciai, kurie ir taip vos laikesi, uztat ju vietoje priaugs nauju.
Papildyta:
QUOTE(re55 @ 2012 08 12, 21:31)
http://argan.lt/29-1...uk-slinkimo.jpg
Ar kas naudojate? nusipirkau gryno argano aliejaus plaukų kaukėms daryti, o košmaras koks  doh.gif Koks baisus kvapas, tik per kelis kartus išploviau. Įdomu, ar ir šampūnas taip smirda?user posted image

kur ta smirdanti alieju pirkote? is argan.lt?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 17:03)

kur ta smirdanti alieju pirkote? is argan.lt?

Ne, ne iš argan.lt. Parduotuvėje, dar pauosčiau, bet nieko nepajutau iškart. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2012 08 14, 23:36)
Gal rekomenduotumete kokias geras ir efektyvias ampules plaukams nuo plauku slinkimo ir siaip plauko stiprinimui  4u.gif

Pabandykit L'Orealio ampules su amineksiliu. Veiksmingiau vargu ar kas yra. Vienos ampulės kaina Lietuvoje apie 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 08 15, 18:54)
Pabandykit L'Orealio ampules su amineksiliu. Veiksmingiau vargu ar kas yra. Vienos ampulės kaina Lietuvoje apie 10 lt.

Kur randate šių kapsulių pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2012 08 15, 23:46)
Kur randate šių kapsulių pirkti?

va:

http://www.rebuild.l...our-femme-60ml/

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 08 16, 11:25)

Ačiū labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 17:03)
Nepaminejote, kad po aliejiniu kaukiu plaukai gali beplaunant slinkti dar intensyviau. Nieko tokio, cia nukrenta plaukuciai, kurie ir taip vos laikesi, uztat ju vietoje priaugs nauju.

cia visoms taip? as truputi baiminausi, nes kai tepu alyvuogiu aliejumi tai tokia sruogele iskrinta plauku. bet kai ju tiek nedaug belike, man nepatinka, kad tepant tiek isslenka. plaunant kazkaip nieko, bet tepant.. sad.gif

o seip labai dziaugiuosi, plaukai visiskai nustojo slinkti. neskaiciavau nei tada kai slinko nei dabar. bet na i diena gal kokie 5 plaukai iskrinta thumbup.gif gal truputi daugiau kai buna riebaluota ir kaip minejau, kai darausi aliejaus kaukes.
ant galvos ezys nerealus. visi juokiasi mane pamate biggrin.gif nebezinau nei kaip su jais tvarkytis. bet is tikro tai baisu paziurejus i ta ezi, kad tiek man buvo iskrite doh.gif kiek praeis laiko kol vel kasas uzsiauginsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 08 17, 01:47)
cia visoms taip? as truputi baiminausi, nes kai tepu alyvuogiu aliejumi tai tokia sruogele iskrinta plauku. bet kai ju tiek nedaug belike, man nepatinka, kad tepant tiek isslenka. plaunant kazkaip nieko, bet tepant.. sad.gif

o seip labai dziaugiuosi, plaukai visiskai nustojo slinkti. neskaiciavau nei tada kai slinko nei dabar. bet na i diena gal kokie 5 plaukai iskrinta thumbup.gif gal truputi daugiau kai buna riebaluota ir kaip minejau, kai darausi aliejaus kaukes.
ant galvos ezys nerealus. visi juokiasi mane pamate biggrin.gif nebezinau nei kaip su jais tvarkytis. bet is tikro tai baisu paziurejus i ta ezi, kad tiek man buvo iskrite doh.gif kiek praeis laiko kol vel kasas uzsiauginsiu doh.gif

O koks jūsų plaukų ilgis, kad taip mažai iškrenta bigsmile.gif Ir kokias kaukes darėt? kokios padėjo?
Atsakyti
QUOTE(*Laukinuke* @ 2012 08 17, 08:23)
O koks jūsų plaukų ilgis, kad taip mažai iškrenta  bigsmile.gif  Ir kokias kaukes darėt? kokios padėjo?

rasiau cia savo istorija. padetis tragiska buvo. is storu plauku liko ziurkes uodegele. per 4 menesius! buvo iki juosmens beveik. bet kad tiek teliko pries 2 men nusikirpau kare, peciu dabar nesiekia. seip viskas pasikeite po kirpimo, su ta pacia diena situacija pagerejo. ir su ta pacia diena iki siandien ne karto neploviau galvos nepasidariusi alyvuogiu aliejaus kakes. nezinau kas padejo, ar Pantogar, ar Minodixil, ar tie patys kraujagysles pleciantieji. gal apskritai galvos masazas, nes kas vakara darau. o gal ir seip butu liovesi. kas cia dabar zinos g.gif

dabar tokia mintis kirba - prisiauginti blush2.gif ne man trumpi plaukai doh.gif gal ir graziai, bet nemyliu dabar saves schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 08 17, 14:58)
rasiau cia savo istorija. padetis tragiska buvo. is storu plauku liko ziurkes uodegele. per 4 menesius! buvo iki juosmens beveik. bet kad tiek teliko pries 2 men nusikirpau kare, peciu dabar nesiekia. seip viskas pasikeite po kirpimo, su ta pacia diena situacija pagerejo. ir su ta pacia diena iki siandien ne karto neploviau galvos nepasidariusi alyvuogiu aliejaus kakes. nezinau kas padejo, ar Pantogar, ar Minodixil, ar tie patys kraujagysles pleciantieji. gal apskritai galvos masazas, nes kas vakara darau. o gal ir seip butu liovesi. kas cia dabar zinos g.gif

dabar tokia mintis kirba - prisiauginti blush2.gif ne man trumpi plaukai doh.gif gal ir graziai, bet nemyliu dabar saves schmoll.gif

Aš nerizikuočiau prisiaugint, nes tikrai plaukams negerai, ypač, kai visai neseniai tokia situacija plaukų buvo. Geraiu palaukt kol ataugs. Mano tai žemesni pečių, bet, jeigu neplaunų galvos, tai ta dieną gal apie 30 išslenka, o, jei plaunų, tai apie 100, norėtųsi, kad tikrai mažiau slinktų unsure.gif
Atsakyti
Man ir ilga laika slinko plaukai . Pernai kokius 3-4 men stipriai slinko , po to nusikirpau kare , metus laiko dariausi mezoterapija , lyg ir buvo apmazejas slinkimas bet si balandi vel kai pradejo blink.gif tragiskai slinko 2 men nors tuo tarpu be jokios pertraukos dariausi mezoterapija g.gif tepiau ivairias ampoles .bet slinkimas nesiliove tai meciau mezotarejapija ( brangus gaunasi malonumas kas menesi darytis) pradejau gerti pantogara ir cinka ir ka pusantros dezutes ir plaukai galima sakyt nebeslenka thumbup.gif
Kad tik neprisisneket , dar kokia savaite atsargei stebesiu ar tikrai nustojo rolleyes.gif
Atsakyti
As meciau naudoti kokoso alieju plaukams, nes po jo, plaunant plaukus labai daug ju isslinkdavo verysad.gif Jau kazkaip net buvau pradejus manyti, kad aliejus kenkia netgi ir jie slenka biggrin.gif Reiks duoti jam antra sansa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Bisbigli @ 2012 08 17, 13:58)

O kaip jūs tą galvos masažą darotė? Ir kiek laiko laikote alyvuogių aliejaus kaukę?
Atsakyti