Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(kinju @ 2012 07 30, 20:49)
Sveikos, merginos, galiu patarti negaišti laiko ir nešvaistyti pinigų. Yra tikrai unikali ir veiksminga priemonė nuo visų plaukų slinkimų (tame tarpe ir hormoninio) su biotinu, pavadinimas PROKAPIL ampulės. Gali naudoti nėščiosios ir žindančios, kas yra labai svarbu. Man po gimdymo plaukai ėjo kuokštais, taigi kreipiausi į dermatologę ir patarė naudoti PROKAPIL ampules. Naudoju kasdien po puse ampulytės įtrinu į šaknis, nebūtinai po plovimo, poveikį pajutau jau po poros savaičių, sumažejo, ir net greičiau plaukai augti pradėjo:-)
http://www.green-lin...m=products&id=5

matyt "banas" baigėsi laugh.gif
Atsakyti
Pabandykite į šampūną, balzamą įsilašinti eterinių aliejų lašą kitą - rozmarinų, imbierų, levandų, laurų.

Galite ir kaukę pasidaryti su baziniu aliejumi: į 20 ml kokosų, migdolų aliejaus įlašinkite 5 lašus aukščiau minėto kažkurio eterinio aliejaus, įtrinkite gerai odą, pamasažuokite ir pabūkite bent pusę valandos (arba net ir per visą naktį). Išskalaukite. Gali prireikti išskalauti du kartus smile.gif

Aš labiau tikiu natūraliomis priemonėmis nei visokiomis brangiomis ampulėmis wink.gif

4u.gif
Atsakyti
ar niekas nebandėt DUO 24 cheveux femmes 45+...vyksta akcija čia...ieškau info, ale nieko nerandu...
Atsakyti
Dar štai akcija
https://beta.lt/visa...aziuk@gmail.com
Bet neaišku ar verta dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Santa Liucija @ 2012 08 04, 19:18)
Pabandykite į šampūną, balzamą įsilašinti eterinių aliejų lašą kitą - rozmarinų, imbierų, levandų, laurų.

Galite ir kaukę pasidaryti su baziniu aliejumi: į 20 ml kokosų, migdolų aliejaus įlašinkite 5 lašus aukščiau minėto kažkurio eterinio aliejaus, įtrinkite gerai odą, pamasažuokite ir pabūkite bent pusę valandos (arba net ir per visą naktį). Išskalaukite. Gali prireikti išskalauti du kartus smile.gif

Aš labiau tikiu natūraliomis priemonėmis nei visokiomis brangiomis ampulėmis wink.gif

4u.gif

Įsigijom, bandysim smile.gif Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
http://argan.lt/29-1...uk-slinkimo.jpg
Ar kas naudojate? nusipirkau gryno argano aliejaus plaukų kaukėms daryti, o košmaras koks doh.gif Koks baisus kvapas, tik per kelis kartus išploviau. Įdomu, ar ir šampūnas taip smirda?user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo re55: 12 rugpjūčio 2012 - 20:38
QUOTE(re55 @ 2012 08 12, 21:31)

Ar kas naudojate? nusipirkau gryno argano aliejaus plaukų kaukėms daryti, o košmaras koks  doh.gif Koks baisus kvapas, tik per kelis kartus išploviau. Įdomu, ar ir šampūnas taip smirda?

nesitikekit stebuklu is sampunu. sampuno paskirtis isplauti nesvarumus, riebalus, padaryti plaukus svarius, jis per trumpai buna ant plauku , kad galetu padaryti poveiki slinkimui.

Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 08 12, 22:01)
nesitikekit stebuklu is sampunu. sampuno paskirtis isplauti nesvarumus, riebalus, padaryti plaukus svarius, jis per trumpai buna ant plauku , kad galetu padaryti poveiki slinkimui.

Aš nesitikiu stebuklų net iš vaistų ax.gif Bet kai ką nors darai, bent ramiau bigsmile.gif Aš tik nusistebėjau, kad taip smirda tas aliejus. O juk jį ir maistui naudoja, brrr..
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 08 13, 12:31)
Aš nesitikiu stebuklų net iš vaistų  ax.gif Bet kai ką nors darai, bent ramiau  bigsmile.gif Aš tik nusistebėjau, kad taip smirda tas aliejus. O juk jį ir maistui naudoja, brrr..

jo arganas labai smirda, o kaip nesmirdes jei tuos riesutus is ozku kakuciu isrinkineja doh.gif pati nesenai pradejau ji naudoti, man ir odai ir plaukams super thumbup.gif bet slinkimui tai nieko jis negelbeja, tik gerai maitina.
Atsakyti
Sveikos! smile.gif Temos nesekiau, tad jei manasis klausimas jau seniau buvo aptartas - prasau nepykit 4u.gif
Norejau pasiteirauti ar kuri naudoja stai toki ricinos alieju
user posted image
Ar jo galima isigyti Lietuvoje? ax.gif ar veiksminga priemone nuo slenkanciu plauku? unsure.gif Jei konkreciai tokio aliejaus LT neparduoda, tai gal tikru paprastasis ricinu aliejus skystas...? unsure.gif
Atsakyti
As naudojau paprasta ricinos alieju, tik jy reiktu su kokiu kitu skystesniu aliejum skiest, nes pats toks tirstas, kad sunkiai tepesi rolleyes.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumete kokias geras ir efektyvias ampules plaukams nuo plauku slinkimo ir siaip plauko stiprinimui 4u.gif
Atsakyti