Įkraunama...
Įkraunama...

Slenka plaukai

QUOTE(Elafonisse @ 2012 07 02, 12:56)
.. taigi, nusipirkau vichy apulių ir pažadu parašysiu po kurso ar padėjo. Be to darysiu eksperimentą ir bandysiu skaičiuoti, kiek man tų plaukų iškrenta.. žiemą tepiau varnalėšų aliejumi, lyg ir pradėjo truputį, bet tik apleidau ir vėl slinkimas prasidėjo..

na jau dvi savaitės praėjo, kaip vichy ampules naudoju, kol kas rezultato jokio - slenka plaukai kaip slinkę..
bet tęsiu eksperimantą toliau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elafonisse: 18 liepos 2012 - 15:59
QUOTE(varenė @ 2012 07 18, 14:01)
Ar nebuvo pašalinių padarinių vartojant pantogar ? pvz. padidėjęs viso kūno plaukuotumas ar problemos su inskstais ?

Nea, jusu isvardintos problemos man nepasireiske. Tik nedideli berima turejau ant veido. Ir neiskart, o kai jau kelis menesius geriau Pantogar (matyt, kai organizmas prisisotino). Bet ten ne spogiukai buvo, o smulkios raudonos demeles, daugiau prie akiu (na taip zemiau biski, ant skruostu). Bet kai baigiau gerti, tai ir dingo akimirksniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elafonisse @ 2012 07 18, 16:59)
na jau dvi savaitės praėjo, kaip vichy ampules naudoju, kol kas rezultato jokio - slenka plaukai kaip slinkę..

Nerandu jūsų pirmojo posto, kur rašot apie Vishy ampules. Ar čia tos, kur net plinkantiems tinka? biggrin.gif Mane vaistininkė įkalbėjo, sako moterys jas net po chemoterpapijos kursų, nuslinkus plaukams naudoja, labai padeda. Tai susigundžiau, nusipirkau, rezultato nulis, o ~ 150 lt kaip į balą. Na, bet kiekvienam juk skirtingai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2012 07 05, 12:10)
Niu per ziauru blink.gif Tokius vaistus israsyneti doh.gif Mano mama, kuriai 58metai, ir kuri serga hipertonija, kraujagisliu susiaurejimu, vartoja pleciancius. Niu bet tai labai rimti vaistai schmoll.gif
Nevartociau jusu vietoj tikrai tokiu vaistu schmoll.gif Bandyciau geriau Pantogar kursa visa praeiti, proceduras praeiti visokias (uzkrito, nepamenu kaip vadinasi, kur su salciu galvos odai kazka daro biggrin.gif ) ir t.t. Tik ne tokius vaistus gerti doh.gif Ypac, kad pati juntat visokius salutinius poveikius unsure.gif

Plečiančių kraujagysles vaistu yra ivairiu rusiu ir naudojami daug kur: kraujospudzio korekcijai, kvepavimo sistemai, migrenai ir galvos smazminiams skausmams, netgi radikulito gydymui ir pan.
Netgi tiems kurie skundžiasi dažnais galvos skausmais rekomenduoja plečiančius kraujagysles nei saujas ibubrufeno..
Netikiu kad gydytojas skyre juos plauku atsatymui, nes buten Miss Bisbigli ir minejo negalavimus tokius kaip galvos svaigimas, silpnumas, kurie butent ir susije dazniausiai su kraujotakos sutrikimais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _elena_: 20 liepos 2012 - 10:08
Mano berniukas (kuris jau didelis didelis ) naudoja franco battagia serumą šaknims, tai jam labai padeda, šampūnas sakė prastas.
Aš pati nebandžiau, nes labiau pripažįstu vitaminus, bet šiaip manau verta išbandyti, juoba ir kaina mažesnė už vichy g.gif
Atsakyti
Ar kuri naudojot Revlon pleistriukus, sėdžiu pasmetus nežinau ar pirktis ar nea g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirete @ 2012 07 20, 12:16)
Ar kuri naudojot Revlon pleistriukus, sėdžiu pasmetus nežinau ar pirktis ar nea g.gif

Kolegė naudojo, sakė, antrąkart nepirktų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elafonisse @ 2012 07 18, 15:59)

Tikrai teskit, nes dazniausiai rezultato reikia luktelt..pora menesiu o gal net visus tris 4u.gif

QUOTE(Nirete @ 2012 07 20, 11:16)

As naudojau, 2 menesius, t.y. kaip ten ir patariama, siaip nieko blogo pasakyt negaliu ax.gif mano slinkimas-genetinis, tad kitom gal poveikis butu geresnis( siaip kiek pamenu tie pleistriukai ir skirti tokiam slinkimui gydyt) , bet , kaip dabar atrodo, tuo momentu kai naudojau ir po to kazkiek laiko, slinkimas buvo sumazejes. 4u.gif tik kad brangu labai, 250 lt menesiui (pirkau cia LT), bet jeigu is kazkur siustis pigiau tai tikrai isbandyciau. Patiko, kad nereikia nieko tepti ant galvos, plaukai svarus, pleistriukas kiekviena dien keiti ir tiek. gal dar karta ir isbandysiu. dabar jau tris menesius naudoju prokapil ampules. kolkas nieko pasakyt negaliu, nes parasyta, kad rezultato tiketis tik po 3-6 men doh.gif
Atsakyti

Sveikos, merginos, galiu patarti negaišti laiko ir nešvaistyti pinigų. Yra tikrai unikali ir veiksminga priemonė nuo visų plaukų slinkimų (tame tarpe ir hormoninio) su biotinu, pavadinimas PROKAPIL ampulės. Gali naudoti nėščiosios ir žindančios, kas yra labai svarbu. Man po gimdymo plaukai ėjo kuokštais, taigi kreipiausi į dermatologę ir patarė naudoti PROKAPIL ampules. Naudoju kasdien po puse ampulytės įtrinu į šaknis, nebūtinai po plovimo, poveikį pajutau jau po poros savaičių, sumažejo, ir net greičiau plaukai augti pradėjo:-)

http://www.green-lin...m=products&id=5
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 07 30, 20:49)
Sveikos, merginos, galiu patarti negaišti laiko ir nešvaistyti pinigų. Yra tikrai unikali ir veiksminga priemonė nuo visų plaukų slinkimų (tame tarpe ir hormoninio) su biotinu, pavadinimas PROKAPIL ampulės. Gali naudoti nėščiosios ir žindančios, kas yra labai svarbu. Man po gimdymo plaukai ėjo kuokštais, taigi kreipiausi į dermatologę ir patarė naudoti PROKAPIL ampules. Naudoju kasdien po puse ampulytės įtrinu į šaknis, nebūtinai po plovimo, poveikį pajutau jau po poros savaičių, sumažejo, ir net greičiau plaukai augti pradėjo:-)

Oooo, ir vel jus pradedat savo reklama doh.gif jau ketvirta pakuote sutepiau ant galvos ir nieko nepadeda tas jusu reklamuojamas prokapilis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 07 31, 12:01)
Oooo, ir vel jus pradedat savo reklama  doh.gif jau ketvirta pakuote sutepiau ant galvos ir nieko nepadeda tas jusu reklamuojamas prokapilis  doh.gif

Aš jau norėjau rašyt, kad kvepia reklama, labai jau kategoriškai teigia, kad padeda....
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 07 30, 21:49)

Buvote dingus, dabar vel su savo reklamike islindot biggrin.gif Nesistenkit taip. Jau atmintinai jusu nika prisimenam tongue.gif
Atsakyti