QUOTE(Arguendo @ 2012 11 02, 16:17)
Visgi geriau su blenderiu malt svoguna. Daugiau sulciu kazkaip :-D nuvarvejo keli lasai ant kaktos, tai ir liko raudona juostele bandau isivaizduoti, kaip galvos oda dabar atrodo
nu tai gi ne viena tepat su medum ar aliejum ir nieks ten neraudonuoja
QUOTE(GITALE @ 2012 11 02, 16:16)
nu tai gi ne viena tepat su medum ar aliejum ir nieks ten neraudonuoja
ne viena, taip, bet veido odai tokia reakcija buvo.
Slenka ir slenka tie plaukai Daug jų iškrito ir nesuprantu ar man atauginėja ar ne, atrodo žiūriu į veidrodį palenkus galvą bet nieko nematau Panardinus rankas į plaukus jaučiu tokius kaip spygliukus ir nesuprantu kas tai, anksčiau kažkaip į tai dėmesio neatkreipdavau
QUOTE(Arguendo @ 2012 11 02, 14:17)
Visgi geriau su blenderiu malt svoguna. Daugiau sulciu kazkaip :-D nuvarvejo keli lasai ant kaktos, tai ir liko raudona juostele bandau isivaizduoti, kaip galvos oda dabar atrodo
Geras daiktas tas blenderis, o as su tarka tarkuoju.. Oi kaip verkiu
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 02, 23:11)
Slenka ir slenka tie plaukai Daug jų iškrito ir nesuprantu ar man atauginėja ar ne, atrodo žiūriu į veidrodį palenkus galvą bet nieko nematau Panardinus rankas į plaukus jaučiu tokius kaip spygliukus ir nesuprantu kas tai, anksčiau kažkaip į tai dėmesio neatkreipdavau
pas mane lygiai tas pats, kolkas jokio progeso nematau...
QUOTE(Emixsit @ 2012 11 02, 21:11)
Geriausiai matosi, jei plaukus perskiri kitame šone, nei jie įpratę - čia jei ilgi - tada iš karto šiaušiasi ir stojasi visi naujai ataugantys, bando sugult į įprastą pusę
QUOTE(sausio_antra @ 2012 10 24, 14:56)
Nieko naujo turbut nepasakysiu bet man padejo svogunas, i savaite po du kartus darydavau, su blenderiu sutrindavau ,isspausdavau sultis, kad nedirgintu ir ne taip sausintu ipildavau alyvuogiu aliejas, o , kad numustu kvapa - dedavau arbatini sauksteli medaus, cinamono,citrinos sulciu. Tepiau tik saknis, po menesio laiko plaukai nustojo slinkti ,per menesi paaugo 2 centimetrus, tai man labai daug,nes siaip paauga tik viena cm......Kol slapi aisku yra kvapelis, bet kai sausi ne....kam daviau uostyti nieks neatpazino svoguno kvapo . Aisku, moraliskai nusiteikti sia kauke daryti man labai sunku buna .... bet metodas labai efektingas ir pinigine neverkia
Kiek kartu i savaite dedama si kauke ir kiek min laikoma?
Slenka ir man plaukai jau kuris laikas taip gaila kad negaliu, ir taip ju daug niekad neturejau, bet db isvis...
Geriu pantagor, kolkas viena pakuote sugeriau, pagerejimo aisko nera, gersiu toliau.
Galvoju gal nusipirkt kokias keraste kapsules nuo slinkimo, gal priaugtu nauju plaukuciu
Geriu pantagor, kolkas viena pakuote sugeriau, pagerejimo aisko nera, gersiu toliau.
Galvoju gal nusipirkt kokias keraste kapsules nuo slinkimo, gal priaugtu nauju plaukuciu
QUOTE(Lėjaaa @ 2012 11 06, 02:31)
Slenka ir man plaukai jau kuris laikas taip gaila kad negaliu, ir taip ju daug niekad neturejau, bet db isvis...
Geriant antra pakuote Pantagor mane pradejo metyti giluminiais spuogais, jie labai skausmingi ir atrodo tragiskai... mazinsiu dozes ir nutrauksiu, gersiu toliau biotina ir tepliosiuosi Ell Cranell nebent maxi hair susigundysiu..
QUOTE(Anaksunamun @ 2012 10 27, 21:32)
Aha, as karta pabandziau, ir kazkaip pabijojau toliau naudoti, pasiskaiciau, kad jis siaip labai nuodingas.. Bet nemanau, kad jis dabar kitoks nei seniau, juk gaminamas is to pacio augalo, tiesiog seniau , gal nebuvo tokiu aprasymu.
o mano , kad dabar kokiu importiniu daiktu paciu paprasciausiu kaina yra o- ho ho, o ta sena ceremicna voda kapaikas kainuoja- gyde musu mamas ir mociutes ir visos gyvos
http://zaliavalgyste...ic.php?f=5&t=11
Paskaitykit cia , visur kur skaitau giria svoguna Siandien isbandziau, kvapas nepakartojamas Visur kur einu jis su manim
Paskaitykit cia , visur kur skaitau giria svoguna Siandien isbandziau, kvapas nepakartojamas Visur kur einu jis su manim